» » » » » » » Εκτιμήσεις στοιχήματος από Γαλλία και κύπελλα σε αποδόσεις με αξία


Εκτιμήσεις στοιχήματος από Γαλλία και κύπελλα σε αποδόσεις με αξία

Δεν τα καταφέραμε χτες να κάνουμε το απόλυτο στις επιλογές αφού χάθηκε μόνο το under 2,5 στο Ιταλικό ντέρμπι Νάπολι – Ιντερ, χάθηκε με 2-1 και δύο γκολ σε 5 πέντε λεπτά. Τα υπόλοιπα 4 σημεία στο πάμε στοίχημα ήρθαν σχετικά εύκολα και πλήρψσαν όσους τα επέλεξαν. Σήμερα, το αγωνιστικό πρόγραμμα είναι πολύ φτωχό, με εξαίρεση την πρώτη κατηγορία της Γαλλίας, αφού περιλαμβάνει παιχνίδια κυπέλλων από διάφορα Ευρωπαϊκά προταθλήματα. Οι σημερινές προτάσεις μας θα είναι κυρίως από την Γαλλία και το Ελληνικό κύπελλο.

Στήριγμα ο Πανιώνιος με την Ζάκυνθο

Ο Πανιώνιος που κάνει εξαιρετική πορεία για τα δεδομένα του στην Σούπερ Λιγκ υποδέχεται την Ζάκυνθο και αναμένω να έχει ένα εύκολο απόγευμα παίρνοντας την νίκη και ουσιαστικά την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού φτάνοντας στους έξι βαθμούς. Η φιλοξενούμενη Ζάκυνθος βρίσκεται πολύ χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα με 9 βαθμούς και δύσκολα θα μπορέσει να αντισταθεί στον Πανιώνιο που δεν θα έχει σημαντικές απουσίες σήμερα. Άσσος για τον Πανιώνιο με απόδοση 1,22 στην Goalbet.

Νίκες για Ατρόμητο και ΠΑΣ Γιάννινα

Μετά την ήττα από τον ουραγό της Σούπερ Λιγκ Πανθρακικό, ο Ατρόμητος θα κυνηγήσει το τρίποντο στη Λαμία, προκειμένου να πάρει ψυχολογία και να αναπτερώσει τις ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Η Λαμία θα έχει πολλέ αλλαγές στην σύνθεση της, αφού είναι τιμωρημένοι οι βασικοί Λεάντρο και Τζόκιτς, ενώ ο κόουτς Γιώργος Βαζάκας δε πήρε μαζί του στην αποστολή τους βασικούς αμυντικούς Ζουλιώτη και Τσαμούρη, καθώς και τους Τριανταφυλλάκο, Πίντο, Σιλιγαρδάκη, Καλλέργη και Τσιλούλη. Οι αρκετές απουσίες, με τις περισσότερες να μην είναι αναγκαστικές, υποδηλώνουν την πρόθεση της Λαμίας για ροτέισον. Ο Ατρόμητος βρίσκονται σε κάκιστη αγωνιστική κατάσταση και η πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου αποτελεί τον ελάχιστον στόχο στο θεσμό, καθιστούν επιτακτική ανάγκη τη νίκη στην Φθιώτιδας, η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων είναι μεγάλη, οπότε το διπλό σε απoδόσεις πάνω από 1,40 στην BetShop.gr έχει σημαντική αξία και θα το ακολουθήσω. Διπλό για τον Ατρόμητο.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα, αν θέλει να συνεχίσει στο κύπελλο πρέπει να κάνει το διπλό στο Μενίδι με τον Αχαρναϊκό, ο οποίος προέρχεται από 4 ανεπιτυχή αποτελέσματα στο πρωτάθλημα. Ο ΠΑΣ δεν έχει νίκη ακόμα εκτός έδρας στην Σούπερ Λίγκ αλλά είναι πολύ ανώτερος και σήμερα απαιτείται να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης, αφού την πρώτη αγωνιστική ήρθε ισόπαλος με τον Ηρακλή τον άμεσο ανταγωνιστή του για την πρόκριση. Το διπλό πάνω από 1,85 έχει αξία και μπορεί να προταθεί.

Πολλά γκολ στην Γαλλία

Στις αναμετρήσεις Λοριάν – Νις και Ναντ – Λυον θα πάμε με τα πολλά γκολ ενώ στο ματς Ανζέ – Παρι Σεν Ζερμέν με το σκοράρουν και οι δύο ομάδες.
Η Λοριάν προέρχεται από 8 συνεχόμενα γκολ-γκολ ενώ η φιλοξενούμενη Νις κάνει τα περισσότερα ματς με πολλά γκολ μετρώντας 10 στα over 2,5 μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, το over 2,5 βρίσκεται πάνω από 2,00 και δεν μπορεί να μην παιχτεί.
Στο Ναντ – Λυον θα ακολουθήσουμε την πρόταση στην στοιχηματική ανάλυση και θα προτείνουμε τα πολλά γκολ και το over 2,5 που είναι σε εξαιρετική απόδοση με 2,30.
Σε τιμές αουτσάιντερ μας προσφέρεται το goal/goal στο ματς Ανζε – Παρι Σεν Ζερμέν και αφού αναμένουμε να σκοράρουν και οι δύο ομάδες θα το προτείνουμε, άλλωστε θα χάσουμε σε απόδοση 2,50 στον Stoiximan.

Εκτιμήσεις στοιχήματος στο πάμε στοίχημα

  • Πανιώνιος – Ζάκυνθος # 1 με απόδοση 1,20 (Mybet.gr)
  • Λαμία – Ατρόμητος #2 με απόδοση 1.40 (Goalbet.gr)
  • Αχαρναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα #2 με απόδοση 1.92 (Betshop.gr)

Εκτιμήσεις στοιχήματος over 2,5 και goal-goal

  • Λοριάν – Νις over 2.5 με απόδοση 2,00 (GoalBet.gr)
  • Ναντ – Λυών over 2,5 με απόδοση 2,30 (Vistabet.gr)
  • Ανζε – Παρί Σεν Ζερμέν γκολ – γκολ με απόδοση 2,50 (Stoiximan.gr)
Βρείτε εδώ όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση