Στοιχηματική ανάλυση για το πρωτάθλημα Ιταλίας Ίντερ – Παλέρμο

Δείτε τις προτάσεις στοιχήματος και αναλύσεις στο πάμε στοίχημα για τους αγώνες της Ιταλίας την Κυριακή 28/08/2016

Προϊστορία: 12-8-3
Πέρυσι: ΙΝΤΕΡ – ΠΑΛΕΡΜΟ 3-1
ΙΝΤΕΡ: Παρά τις προσδοκίες που δημιουργήθηκαν με τις μεταγραφές του καλοκαιριού και την έλευση του Ντε Μπουρ στην τεχνική ηγεσία, ξεκίνησε στραβά το πρωτάθλημα, χάνοντας με 2-0 στην έδρα της Κιέβο. Προσπάθησε να κάνει κάτι παραπάνω στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης, όμως εκεί δέχθηκε και τα δύο τέρματα για να φύγει με σκυμμένο το… κεφάλι από το γήπεδο. Σίγουρα θα χρειαστεί χρόνο για να παρουσιαστεί σταθερή και μπορεί να πετύχει την πρώτη της νίκη, κερδίζοντας σήμερα την αποδυναμωμένη Παλέρμο. Εξάλλου άλλαξε πρόσφατα τεχνικό, με τον Ολλανδό να παίρνει την θέση του Μαντσίνι, που αποτελεί παρελθόν. Τελευταίες προσθήκες αυτές του νεαρού Βραζιλιάνου φορ Γκάμπριελ και του εξτρέμ Ζοάο Μάριο από την Σπόρτινγκ. Τραυματίες οι αμυντικοί Ανσάλντι, Αντροέλι.
Εντός: –
Γκολ: 0-2
Τελευταία 5: 0-0-1
ΠΑΛΕΡΜΟ: Πέρσι την γλίτωσε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, όμως φέτος η σεζόν ξεκινά με περισσότερο προβληματισμό και απαιτήσεις. Εξάλλου, μπήκε στο νέο πρωτάθλημα με το… αριστερό, χάνοντας στο γήπεδο της από την πιο έτοιμη Σασσουόλο με 1-0. Το ματς κρίθηκε από το σημείο του πέναλτι και οι όποιες ευκαιρίες της Σασσουόλο έπεσαν στο κενό. Η αποδυνάμωση του καλοκαιριού φέρνουν την Παλέρμο σε ένα από τα φαβορί για τον υποβιβασμό και η σεζόν κρίνεται δύσκολη. Όπως βέβαια και η σημερινή αναμέτρηση με την Ίντερ στο Μιλάνο. Τιμωρημένος ο αμυντικός Ραϊκοβιτς. Τραυματίες ο μπακ-χαφ Μοργκανέλα και ο μέσος Τραϊκόφσκι.
Εκτός: –
Γκολ: 0-1
Τελευταία 5: 0-0-1

Προβλέψεις στοιχήματος για το Ίντερ – Παλέρμο

Ευκαιρία για ένα καλό ματς θα έχει η Ίντερ, απέναντι στην Παλέρμο, που έχει σημαντικά κενά στην άμυνα. Επιλογή μας το over 2,5 στο 1,85 από την (Vistabet)
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση