» » » » » » » Επαγγελματική νίκη Γιουβέντους – Παλέρμο

Επαγγελματική νίκη Γιουβέντους – Παλέρμο στην Σέριε Α

Η 25η αγωνιστική της Σέριε Α ξεκινά σήμερα με την αναμέτρηση Γιουβέντους – Παλέρμο, με τις δύο ομάδες να είναι αντίθετα στον βαθμολογικό πίνακα, με την φιλοξενούμενη να είναι το μεγάλο φαβορί.
Η Γιουβέντους είναι χωρίς πρόβλημα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 60 βαθμούς και συνολικό απολογισμό 20-0-4 με γκολ 49 υπέρ και 16 κατά. Την τελευταία αγωνιστική πήγε στην έδρα της Κάλιαρι και έκανε άλλη μία επαγγελματική νίκη με σκορ 2-0, προηγήθηκε με δύο γκολ του Ιγκουαϊν, έριξε ρυθμούς και κλείδωσε την νίκη.
Προέρχεται από πέντε συνεχόμενες νίκες, ενώ έχει μία ήττα στα οχτώ πιο πρόσφατα ματς στο πρωτάθλημα. Στην έδρα της έχει το απόλυτο των νικών με 12 στις 12 νίκες, έχοντας σκοράρει 30 φορές και δεχτεί μόλις έξι τέρματα. Οι πέντε τελευταίες νίκες ήταν με under 2,5 και no goal. Διαθέτει την καλύτερη αμυντική γραμμή με 16 γκολ παθητικό και την τρίτη καλύτερη επίθεση στην κατηγορία. Την Τετάρτη θα αγωνιστεί με την Πόρτο εκτός έδρας για το Τσάμπιονς Λιγκ. Τιμωρημένος είναι ο επιθετικός Μάντζουκιτς που έχει πέντε γκολ σε 23 συμμετοχές.
Από την άλλη το Παλέρμο βρίσκεται ακριβώς κάτω από την γραμμή του υποβιβασμού με 14 βαθμούς, απέχοντας οχτώ βαθμούς από την σωτηρία, ο συνολικός απολογισμός της είναι 3-5-16 και γκολ 20 υπέρ και 45 κατά. Την προηγούμενη αγωνιστική υποδέχτηκε την Αταλάντα και μετά από μία κακή εμφάνιση ηττήθηκε με 1-3, ήδη στο πρώτο 25λέπτο έχανε με 0-2, το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει προσωρινά.
Στα οχτώ τελευταία ματς έχει δύο νίκες δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, μία από τις νίκες της ήταν επί της αδύναμης Κροτόνε. Μακριά από την έδρα της έχει δύο νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και έξι ήττες με γκολ 14-23. Διαθέτει την δεύτερη χειρότερη αμυντική γραμμή με 45 γκολ παθητικό, δηλαδή δέχεται πάνω από δύο γκολ ανά ματς μέσο όρο. Συνολικά στο πρωτάθλημα έχει 15 στα 24 γκολ γκολ και 10 στα 12 γκολ γκολ εκτός έδρας. Μακροχρόνιες οι απουσίες της χωρίς να επηρεάζουν το παιχνίδια της.
Πάμε στοίχημα Γιουβέντους – Παλέρμο: Η Γιουβέντους είναι χωρίς αμφιβολία μία ή παραπάνω κλάσεις από την αντίπαλο της, δεν πιστεύω ότι μπορεί να έχει θέμα στην έδρα της, μπορεί να κάνει μία επαγγελματική νίκη και να κρατήσει δυνάμεις για την αναμέτρηση του Τσάμπιονς Λιγκ, ο άσσος σε συνδυασμό με το under 3,5 μας δίνεται σε απόδοση 2,00 στην Stoiximan.gr
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση