» » » » » » » » Προτάσεις στοίχημα με γκολ και πάλι


Καλημέρα σας, καλύτερο είναι το αγωνιστικό πρόγραμμα σήμερα και είμαι αισιόδοξος ότι θα έχουμε μία καλή ημέρα στις προτάσεις στοίχημα. Όπως ανέφερα και χτες, αυτές οι αγωνιστικές είναι περίεργες, λόγω των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων και απαιτείται προσοχή και υπομονή. Στην κατηγορία αναλύσεις στοιχημάτων υπάρχουν αναλύσεις για τα παιχνίδια ΠΑΟΚ – Βέροια και το ντέρμπι του ΟΑΚΑ ΑΕΚ – Ολυμπιακός, πάμε να τα δούμε παρακάτω, καλή επιτυχία σε ότι και να επιλέξετε.

Μικρό σκορ στην Νέα Σμύρνη

Νωρίς το μεσημέρι, στην Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος θα υποδεχτεί τον Ηρακλή που καίγεται για βαθμούς για να ξεφύγει από τις επικίνδυνες θέσεις. Ο Πανιώνιος ισοβαθμεί με τον Παναθηναϊκό στους 38 βαθμούς, ενώ ο Ηρακλής είναι στην προτελευταία θέση με 14 βαθμούς και κάνει αγώνα να ανέβει βαθμολογικά.
Ο Πανιώνιος συνολικά στο πρωτάθλημα 15 στα 20 under 2,5 και 7 στα 9 under 2,5 εντός έδρας, μάλιστα έχει 7 στα 8 under 2,5 στα πρόσφατα ματς. Ο Ηρακλής έχει 11 στα 20 under 2,5 και 5 στα 8 under 25 στα τελευταία ματς.
Προτάσεις στοίχημα: Αναμένω πολύ κλειστό παιχνίδι με λίγα γκολ, η απουσία του Μασούντ θα δημιουργήσει πρόβλημα στην ανάπτυξη του Πανιωνίου, το under 2,5 είναι σε απόδοση 1,60 στον Stoiximan.gr
Πανιώνιος – Ηρακλής @@ under 2,5 σε απόδοση 1,60 (Stoiximan.gr)

Γκολ εκατέρωθεν με αξία στο Αγρίνιο

Στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Πλατανιά, με τις δύο ομάδες να είναι κοντά στον βαθμολογικό πίνακα περίπου στην μέση αυτού. Ο γηπεδούχος απέχει οχτώ βαθμούς από την γραμμή του υποβιβασμού και 15 βαθμούς ο Πλατανιάς, δύσκολα θα έχουν θέμα οι δύο ομάδες να παραμείνουν στην κατηγορία.
Ο Παναιτωλικός έχει μοιρασμένα αποτελέσματα στο σύνολο γκολ, ενώ ο Πλατανιάς στα τελευταία ματς αγωνίζεται ανοικτά και προέρχεται από τρία συνεχόμενα γκολ γκολ και έξι στα επτά τελευταία ματς.
Προτάσεις στοίχημα: Αναμένω ανοικτό και ελεύθερο ματς από τις δύο ομάδες, το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες μας προσφέρεται σε απόδοση 2,20 στην Vistabet.gr, απόδοση που έχει μεγάλη αξία και μπορεί να κάποιο δελτίο στοιχήματος μας.
Παναιτωλικός – Πλατανιάς @@ γκολ γκολ σε απόδοση 2,20 (Vistabet.gr)

Γκολ γκολ στο Βαλένθια – Μπιλμπάο

Για την Πριμέρα Ντιβιζίον θα γίνει η αναμέτρηση Βαλένθια – Μπιλμπάο, η γηπεδούχος έχει στόχο να ξεφύγει και άλλο πάνω από τις επικίνδυνες θέσεις, ενώ η Μπιλμπάο να φτάσει στις θέσεις που οδηγούν στις επόμενες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Η Βαλένθια συνολικά στο πρωτάθλημα έχει 15 στα 21 over 2,5 και 16 στα 21 γκολ γκολ, ενώ η Μπιλμπάο έχει 14 στα 22 over 2,5 και 14 στα 22 γκολ γκολ.
Προτάσεις στοίχημα: Οι δύο ομάδες σκοράρουν και δέχονται εύκολα το γκολ, θα προτείνω το γκολ γκολ σε απόδοση 1,73 στην Sportingbet.gr
Βαλένθια – Μπιλμπάο @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,72 (Sportingbet.gr

Πολλά γκολ στην Ρώμη

Για την Σεριε Α η Ρόμα θα υποδεχτεί την Τορίνο, με τις δύο ομάδες να απολαμβάνουν το παιχνίδι και πολύ συχνά να κάνουν μεγάλα σκορ.
Η Ρόμα είναι εξαιρετική στην έδρα της με το απόλυτο των νικών με εξαιρετική επιθετική γραμμή. Η γηπεδούχος έχει 15 στα 25 over 2,5 και 11 στα 24 γκολ γκολ, ενώ η Τορίνο έχει 15 στα 24 over 2,5 και 17 στα 24 γκολ γκολ στο πρωτάθλημα.
Προτάσεις στοίχημα: Αναμένω ανοικτό παιχνίδι λόγω του τρόπου παιχνιδιού των δύο ομάδων, το over 2,5 μας προσφέρεται σε απόδοση 1,50 στην Goalbet.gr, όποιος θέλει να ρισκάρει ο συνδυασμός γκολ γκολ και over 2,5 μας δίνεται σε απόδοση 1,90 στην ίδια στοιχηματική εταιρία.
Ρόμα – Τορίνο @@ over 2,5 σε απόδοση 1,50 (Goalbet.gr)

Προτάσεις στοίχημα Κυριακής

  • Πανιώνιος – Ηρακλής @@ under 2,5 σε απόδοση 1,60 (Stoiximan.gr)
  • Παναιτωλικός – Πλατανιάς @@ γκολ γκολ σε απόδοση 2,20 (Vistabet.gr)
  • Βαλένθια – Μπιλμπάο @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,72 (Sportingbet.gr)
  • Ρόμα – Τορίνο @@ over 2,5 σε απόδοση 1,50  (goalbet.gr)
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση