» » » » » » Αξία στο γκολ γκολ στο Ρεάλ Μαδρίτης – Εσπανιόλ

Αξία στο γκολ γκολ στο Ρεάλ Μαδρίτης – Εσπανιόλ στην Λα Λίγκα

Μετά την νίκη επί της Νάπολι στο Τσάμπιονς Λιγκ στο Μπερναμπέου θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση Ρεάλ Μαδρίτης – Εσπανιόλ για την 23η αγωνιστική της Λα Λίγκα.
Η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 69 βαθμούς, έναν παραπάνω από την δεύτερη θέση, αλλά με δύο παιχνίδια λιγότερα, ο συνολικός απολογισμός της είναι 15-4-1 και γκολ 54 υπέρ και 18 κατά. Την προηγούμενη αγωνιστική δοκιμάστηκε στην έδρα της Οσασούνα, φεύγοντας με την νίκη με τελικό σκορ 1-3. Την Τετάρτη υποδέχτηκε την Νάπολι για την φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ και παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-1, κατάφερε να επιστρέψει στο ματς και τελικά να πάρει την νίκη με 3-1 και παράλληλα σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στην προημιτελική φάση του θεσμού.
Προέρχεται από τρεις συνεχείς νίκες, ενώ στα οχτώ τελευταία έχει μόνο μία νίκη και μία ισοπαλία. Στο γήπεδο της είναι πανίσχυρη και αήττητη με εννιά νίκες και δύο μόλις ισοπαλίες με γκολ 29-10. Συνολικά στο πρωτάθλημα έχει 16 στα 20 over 2,5 και 14 στα 20 γκολ γκολ, ενώ εντός έδρας έχει 9 στα 11 over 2,5 και 8 στα 11 γκολ γκολ. Προέρχεται από έξι συνεχόμενα παιχνίδια όπου έχουν σημειωθεί πάνω από τρία τέρματα. Αγωνιστικά είναι πλήρης.
Η Εσπανιόλ βρίσκεται στην ένατη θέση με 32 βαθμούς, τέσσερις πίσω από την έκτη θέση και συνολικό απολογισμό 8-8-6 και γκολ 30 υπέρ και 29 κατά. Την προηγούμενη αγωνιστική υποδέχτηκε την Σοσιεδάδ και μετά από μία μέτρια εμφάνιση ηττήθηκε με τελικό σκορ 1-2. Πριν από αυτήν την ήττα, μετρούσε τρεις συνεχείς νίκες.
Μακριά από την έδρα της έχει τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες με γκολ 12-14. Στα οχτώ τελευταία ματς, έχει επτά γκολ γκολ. Συνολικά στο πρωτάθλημα έχει 12 στα 22 γκολ γκολ. Συνεχίζει εκτός ο επιθετικός Μπαπτιστάο με 3 γκολ σε 13 συμμετοχές.
Στοίχημα Ρεάλ Μαδρίτης – Εσπανιόλ: Η Ρεάλ είναι ενμέσω Ευρωπαϊκών ματς, αλλά θέλει να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Οι δύο ομάδες σκοράρουν και δέχονται εύκολα το γκολ, το γκολ γκολ σε απόδοση 2,00 στον stoiximan.gr έχει αξία και μπορεί να παιχτεί
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση