» » » » » » » ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΟΥ CΑΕSARS CUP

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 

ΑΓΩΝΙΑ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΟΥ CΑΕSARS CUP
Μετά από ένα  διάλειμμα ενός έτους, το Caesars Cup επιστρέφει φέτος, στο πλαίσιο του World Series Of Poker Europe 2011. To Caesars Cup, εμφανίστηκε για πρώτη φορά πριν από 3 χρόνια στο Λονδίνο, οπού είχε αποφασιστεί και η τηλεοπτική προβολή του, καθώς συμμετείχαν πολύ δημοφιλή ονόματα του παγκόσμιου poker.


Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας. Φέτος, η αναμέτρηση Αμερικής – Ευρώπης  θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού οι αμερικάνοι σίγουρα θα επιχειρήσουν να πάρουν το αίμα τους πίσω, μετά την  προπέρσινη ήττα στο Λονδίνο.



Την προηγούμενη  εβδομάδα ο αρχηγός των αμερικανών, Phil Hellmuth, πρόσθεσε στην ομάδα τον Ben Lamb, ο οποίος ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία το 2004  και τον 25χρονο  Jason Mercier, για να αντικαταστήσουν τον Doyle Brunson και τον Huck Seed.


Αλλαγές έγιναν και από την μεριά των ευρωπαίων, καθώς ο αρχηγός της ομάδας, Bertrand “ElkY” Grospellier διάλεξε τον Λιθουανό Tony G για να αντικαταστήσει τον Dario Minieri, ο οποίος αποσύρθηκε από το διαγωνισμό. Οι λόγοι που ο Ιταλός παίκτης αποσύρθηκε είναι ακόμα άγνωστοι.


Ενδιαφέρον προκαλούν  και όσα έγραψε στο προσωπικό  του Blog ο Tony G: «Είχα μαζέψει τα πράγματά μου και ήμουν έτοιμος να φύγω από τις Κάννες, μέχρι που ο ElkY με κάλεσε να συμμετάσχω στην ευρωπαϊκή ομάδα για το Caesars Cup της Τετάρτης. Δεν μπορούσα να πω όχι - είναι τιμή και πραγματικά ανυπομονώ. Είναι αλήθεια ότι εγώ είμαι ο αρχηγός αλλά σε αυτήν την περίπτωση και ο ElkY είναι εξίσου άξιος.»


Η μάχη πρόκειται  να είναι πολύ ενδιαφέρουσα και θα αποτελέσει ένα ταιριαστό κλείσιμο για το πρώτο τουρνουά Poker WSOPE στις Κάννες.


Οι  αντίπαλες ομάδες:


Αμερικάνικη ομάδα Ευρωπαϊκή ομάδα
Phil Hellmuth (Αρχηγός) Bertrand Grospellier (Αρχηγός)
Johnny Chan Jake Cody
Jason Mercier Max Lykov
Ben Lamb Dario Minieri
Daniel Negreanu Gus Hansen

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση