Με νίκη επί της Ντιναμό Κιέβου προκρίνεται η Μπεσίκτας

Μόνο στο δεύτερο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για την πρόκριση στην επόμενη φάση των 16, αφού στους άλλους τρεις ομίλους που αγωνίζονται σήμερα, οι θέσεις ήδη έχουν κριθεί. Στον δεύτερο όμιλο η Νάπολι και η Μπενφίκα έχουν οχτώ βαθμούς και η Μπεσίκτας επτά, με νίκη η Μπεσίκτας στο Ντιναμό Κιέβου – Μπεσίκτας περνάει σίγουρα στην επόμενη φάση, χωρίς να την ενδιαφέρει τι θα γίνει στον άλλο αγώνα. Η Ντιναμό Κιέβου δεν έχει καμία ελπίδα και θα είναι σίγουρα τελευταία.

Μόνος στόχος οι τρεις βαθμοί για την Μπεσίκτας

Η αδιάφορη βαθμολογικά Ντιναμό υποδέχεται στο παγωμένο Κίεβο την Μπεσίκτας που με νίκη προκρίνεται σίγουρα ενώ της κάνει και η ισοπαλία αν ηττηθεί η Νάπολι από την Μπενφίκα.
Η γηπεδούχος Ντιναμό Κιέβου στο πρωτάθλημα Ουκρανίας βρίσκεται δέκα βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Σαχτάρ, στην έδρα της έχει έξι νίκες και δύο ήττες, διαθέτοντας την δεύτερη καλύτερη άμυνα και επίθεση στην κατηγορία. Το Σάββατο στο χιονισμένο τερέν της Βορσκλα, προηγήθηκε με 0-2, αλλά έφυγε μόνο με τον βαθμό της ισοπαλίας, αφού η γηπεδούχος ισοφάρισε σε 2-2.
Στον όμιλο δεν έχει νίκη, αλλά δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες, έχει σκοράρει δύο φορές και δεχτεί έξι τέρματα σε πέντε ματς, μάλιστα στα τρία τελευταία παιχνίδι της δεν έχει σκοράρει καν. Στο τελευταίο ματς του ομίλου η Ντιναμό κατάφερε να αποσπάσει την λευκή ισοπαλία στην έδρα της Νάπολι, επιθετικά δεν έκαναν τίποτα, με τους Ιταλούς να έχουν την κατοχή και τις ευκαιρίες για γκολ. Μικρά σκορ κάνει η Ντιναμό, για αυτό το λόγο στα πέντε ματς έχει τέσσερα under 2,5 και τρία no goal. Πέρα από το γόητρο πάντως μια νίκη στους ομίλους δίνει περίπου 1,5 εκ. ευρώ ως πριμ, χρήματα που αποτελούν μεγάλο κίνητρο για τους Ουκρανούς.
Λείπει καιρό ο τραυματίας χαφ Φέντορτσουκ που λογίζεται ως αναπληρωματικός, ελάχιστα έχει παίξει φέτος ο στόπερ Ντανίλο Σίλβα που θα απουσιάσει και πάλι, εκτός μάχης και ο βασικός μεσοεπιθετικός Ντερλίς Γκονσάλες.
Από την άλλη η Μπεσίκτας στην Τουρκία είναι στην δεύτερη θέση, δύο βαθμούς πίσω από την πρώτη θέση, είναι αήττητη με οχτώ νίκες και πέντε ισοπαλίες, στο τελευταίο ματς της, το Σάββατο δοκιμάστηκε στην έδρα της Φενερμπαχτσέ και μετά από ένα κακό παιχνίδι πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας με 0-0.
Η Μπεσίκτας έμεινε ζωντανή μετά από μία μεγάλη ανατροπή στο προηγούμενο ματς, όπου η Μπενφίκα προηγήθηκε με 0-3, όμως η γηπεδούχος έκανε την αντεπίθεση της και μπόρεσε να ισοφαρίσει σε 3-3. Στον όμιλο έχει καταφέρει να μείνει αήττητη, έχοντας όμως μόνο μία νίκη και τέσσερις ισοπαλίες, με εννιά γκολ υπέρ και οχτώ κατά. Τα πέντε ματς της στον όμιλο ήταν και τα πέντε goal goal.
Έντονος προβληματισμός υπάρχει για τις καιρικές συνθήκες καθώς το μεσημέρι της Δευτέρας η θερμοκρασία ήταν στο -11, από τα τέλη Νοέμβρη και έπειτα υπάρχουν σφοδρές χιονοπτώσεις στην Ουκρανία. Τραυματίες είναι ο αναπληρωματικό στόπερ Ροντόλφο, ο βασικός μπακ Ερκίν και ο βασικός επιτελικός Ταλίσκα, οι δύο τελευταίοι λείπουν πάνω από ένα μήνα πάντως.
Προγνωστικά Ντιναμό Κιέβου – Μπεσίκτας: Δεν πιστεύω ότι η Μπεσίκτας θα ρισκάρει από την αρχή, της αρκεί μία απλή νίκη, οι καιρικές συνθήκες θα είναι κακές και δεν ευνοούν την καλύτερη ομάδα, η Ντιναμό Κιέβου έχει μέτριες δυνατότητες, θα πάω με τα λίγα γκολ με το under 2,5 να μας προσφέρεται σε απόδοση 1,67 στον stoiximan.gr
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση