» » » » » » Καίγονται και οι δύο στο Αμβούργο – Σάλκε

Καίγονται και οι δύο στο Αμβούργο – Σάλκε της Μπουντεσλίγκα

πριν την χειμερινή διακοπή στην Μπουντεσλίγκα η αναμέτρηση Αμβούργο – Σάλκε είναι σημαντική και για τις δύο ομάδες, βρίσκονται χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα και είναι προβληματικές σε πολλούς τομείς.
Το Αμβούργο δεν μπορεί να ξεφύγει από τον πάτο της βαθμολογίας, είναι στην προτελευταία θέση. με 10 βαθμούς και απολογισμό 2-4-9 και γκολ 12 υπέρ και 30 κατά. Την προηγούμενη αγωνιστική ταξίδεψε στο Μάιντς, όμως το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό, πήρε προβάδισμα με 0-1, αλλά δεν μπόρεσε να το κρατήσει, δέχτηκε τρία γκολ, με την άμυνα της να δείχνει το πρόβλημα που έχει από την αρχή της σεζόν.
Πριν από αυτή την ήττα, ήταν για τέσσερα ματς αήττητη με δύο νίκες και δύο ισοπαλίες, αποδίδοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο. Διαθέτει την δεύτερη χειρότερη αμυντική γραμμή στην κατηγορία με 30 γκολ παθητικό σε 15 ματς, δηλαδή δέχεται δύο γκολ μέσο όρο ανά παιχνίδι. Μακριά από το γήπεδο της, σε οχτώ παιχνίδια έχει μόνο τέσσερις βαθμούς, με μία νίκη, δύο ισοπαλίες και πέντε, έχοντας μόνο έξι φορές και δεχτεί 14 τέρματα. Εκτίει δεύτερη αγωνιστική ο πολύτιμος μέσος Χόλτμπι (11 συμ.), πάντα εκτός ο κίπερ Άντλερ (10 συμ.).
Από την άλλη η Σάλκε βρίσκεται στην 11η θέση 18 βαθμούς, έξι παραπάνω από την γραμμή του υποβιβασμού και συνολικό απολογισμό 5-3-7 και γκολ 19-17. Την τελευταία αγωνιστική άφησε άλλους δύο βαθμούς υποδεχόμενη τη Φράιμπουργκ, έχοντας πολλά προβλήματα απουσιών. Βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-1, αλλά σχετικά άμεσα ισοφαρίσε δέκα λεπτά αργότερα με κεφαλιά του Κονοπλιάνκα, στην συνέχεια δεν μπόρεσε να απειλήσει καθόλου. «Είναι πολύ δύσκολο να παίζεις χωρίς τέσσερις επιθετικούς» είπε ο Βάιντσιρλ αναφορικά με τις απουσίες.
Μετά το εντυπωσιακό αήττητο επτά αγωνιστικών με 5-2-0, προέρχεται από τρία αρνητικά αποτελέσματα με μία ισοπαλία και δύο ήττες στα πιο πρόσφατα παιχνίδια. Εντός έδρας είναι δυνατή σε σχέση με τα εκτός, έχει μέχρι τώρα τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες με γκολ 15 -9. Τα χέρια του Βάιντσιρλ δε λύνονται ούτε τώρα, με τη διακοπή να μοιάζει βάλσαμο στο Γκελζενκίρχεν, εκτός παραμένουν οι αμυντικοί Νάστασιτς (11 συμ.), Νάλντο (13 συμ.), όπως και οι επιθετικοί Χούντελαρ (7 συμ./ 1 γκολ), Ντι Σάντο (6 συμ.), Εμπολό (7 συμ./ 2 γκολ), δύσκολα ο επίσης φορ Τσούπο-Μοτίννγκ (13 συμ./ 3 γκολ).
Προβλέψεις στοίχημα Αμβούργο – Σάλκε: Καμία ομάδα δεν είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, δυσκολεύονται πολύ να παίρνουν τα αποτελέσματα, το σημείο είναι πολύ δύσκολο, πιστεύω όμως ότι το Αμβούργο δεν θα χάσει, η διπλή ευκαιρία σε απόδοση 1,65 στην Goalbet.gr
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση