» »Unlabelled » Σε φουλ δράση και την Κυριακή

Στην Τούμπα ξεκινούν τις φετινές υποχρεώσεις τους ΠΑΟΚ και Παναιτωλικός για την Super League. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται εν μέσω κρίσιμων ευρωπαϊκών αναμετρήσεων, έχοντας δώσει τρία επίσημα παιχνίδια, σε αντίθεση με τον Παναιτωλικό που ακόμα δεν έχει επίσημο παιχνίδι για τη σεζόν. Ο Δικέφαλος το Βορρά επιθυμεί να τελειώνει άμεσα με το σημερινό ματς για να επικεντρωθεί στο παιχνίδι με την Σλόβαν στο Europa League. Πάμε κατευθείαν να δούμε τις προτάσεις στοιχήματος ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός.
Θα μιλήσει η Τούμπα
Μοναδικός στόχος του ΠΑΟΚ είναι η υπεράσπιση του τίτλου στο πρωτάθλημα αλλά και του κυπέλλου Ελλάδος, μαζί με τον Ολυμπιακό είναι τα φαβορί για την φετινή κατάκτηση. Ο Πορτογάλος Αμπέλ Φερέιρα αντικατέστησε τον Ραζβάν Λουτσέσκου και θέλει να αποδείξει ότι μπορεί να κάνει πρωταθλητισμό. Δεν έκανε πολλές νέες προσθήκες στο ρόστερ του, αφού περιμένει τους τραυματίες να επιστρέψουν.
Αποκλείστηκε από τα προκριματικά του Champions League από τον Άγιαξ, παίζοντας τον στα ίσια. Στην Τούμπα έμεινε στο 2-2, ενώ στο Άμστερνταμ ήταν καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο, αλλά τελικά έχασε με 2-3, με τον διαιτητή να καταλογίζει τρία πέναλτι εις βάρος του. Υποβιβάστηκε στο Europa League, όπου την Πέμπτη αντιμετώπισε την Σλόβαν Μπρατισλάβας, χάνοντας με 1-0 με γκολ στις καθυστερήσεις του ματς. Έτσι, στον επαναληπτικό της Τούμπας, τη ερχόμενη Πέμπτη, απαιτείται να ανατρέψει το σκορ, ώστε να βρεθεί στους ομίλους του θεσμού.
Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω live streaming από το PAOK TV σε σχόλιο του Βεϊρίνια, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα.
Για εύκολη σωτηρία ο Παναιτωλικός                 
Ο Παναιτωλικός έχει σαν στόχο την εύκολη παραμονή στην κατηγορία, παίζοντας παράλληλα καλό ποδόσφαιρο. Στον πάγκο του Παναιτωλικού θα είναι ο Πορτογάλος Λουίς Κάστρο, που είναι μόλις 39 ετών και αναλαμβάνει για πρώτη φόρα, ομάδα, ερχόμενος από τις ακαδημίες της Βιτόρια Γκιμαράες.
Ο σύλλογος αυτό το καλοκαίρι απέκτησε εννέα ποδοσφαιριστές ενώ, δέκα αποχώρησαν από την ομάδα. Συγκεκριμένα:
Ήρθαν: Ράσμους Σίεστεντ (μέσος), Λουτσίανο Μπάλμπι (αμυντικός), Αϊμέν Ταχάρ (μέσος), Μιμίτο (μέσος), Χουάν Ρομάν (μέσος), Κρίστοφερ Κνετ (τερματοφύλακας), Ζοάν Μαρσιάλ (αμυντικός), Ντάλσιο (μέσος), Ιγκόρ Γιοβάνοβιτς (αμυντικός).
Έφυγαν: Νίκος Μαρινάκης, Μάρκος Πάουλο, Φράνκο Μάζουρεκ, Γκούγκα, Πέδρο Μαράλ, Δημήτρης Χαντάκιας, Ενέα Μιχάι, Τάσος Τσοκάνης, Άργκους, Νικολάς Μανά.
Η αποστολή αποτελείται από τους: Κνετ, Μπάλμπι, Γιοβάνοβιτς, Ταχάρ, Μιμίτο, Μπαΐροβιτς, Ντάλσιο, Ντίας, Ντουάρτε, Λουσέρο, Καββαδίας, Φυτόπουλος, Σανιά, Γιαννακόπουλος, Ρομάν, Τσιγγάρας, Μαλής, Λιάβας, Μαρσιάλ.
Προτάσεις στοιχήματος ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός: Ο ΠΑΟΚ θέλει να ξεμπερδεύει εύκολα και γρήγορα με τον Παναιτωλικό, αφού τη Πέμπτη έχει να κάνει μία ανατροπή. Είναι σε καλή κατάσταση, σε αντίθεση με τον αντίπαλο του, που ακόμα δεν έχει δείξει κάποια δείγματα. Θα ποντάρω στον άσσο σε συνδυασμό με το under 3,5 σε απόδοση 1,85 στις στοιχηματικές σελίδες
Προτάσεις στοιχήματος ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός @@ 1 & under 3,5 σε απόδοση 1,85
Η πρεμιέρα της Super League ολοκληρώνεται στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ να υποδέχεται την Ξάνθη, σε μία σημαντική αναμέτρηση, ειδικά για την γηπεδούχο. Η ΑΕΚ δεν έχει ξεκινήσει ιδανικά τη σεζόν και θέλει να αρχίσει με νίκη την σεζόν για να αποφύγει την περαιτέρω εσωστρέφεια. Την ερχόμενη Πέμπτη πηγαίνει στην Τουρκία για τον επαναληπτικό με τη Τραμπζονσπορ για μία θέση στο Europa League. Ας δούμε τα σημερινά προγνωστικα ΑΕΚ – Ξανθη.
Καίγεται από την αρχή η ΑΕΚ
Η ΑΕΚ δεν έχει κάνει ιδανική αρχή στην σεζόν και σήμερα θέλει την νίκη για να κερδίσει εκτός από τους βαθμούς και ηρεμία για την συνέχεια. Μέχρι τώρα, δεν έχει αποδώσει καθόλου καλά στον αγωνιστικό χώρο και σε περίπτωση απώλειας για δημιουργηθούν θέματα στον σύλλογο.
Για τα προκριματικά του Europa League, αρχικά απέκλεισε την Κραϊοβα, κερδίζοντας με 0-2 και μένοντας στο 1-1 στο άδειο ΟΑΚΑ. Στον επαναληπτικό, ήταν κάκιστη και η Κραϊοβα μπορούσε να ανατρέψει την κατάσταση, αν ήταν εύστοχη ή είχε περισσότερη ποιότητα για να σκοράρει. Στην επόμενη φάση κληρώθηκε με την Τουρκική Τραμπζονσπορ και έπειτα από άλλη μία κακή εμφάνιση ηττήθηκε με 1-3, παρόλο που προηγήθηκε νωρίς με τον Λιβάϊα. Ουσιαστικά έχει ελάχιστες ελπίδες πρόκρισης, πρέπει να κερδίσει με τρία γκολ διαφορά.
Ο Πορτογάλος Μιγκέλ Καρντόσο, δεν έχει ακόμα δείξει ότι μπορεί να βοηθήσει τους παίκτες του, ώστε αυτοί να αφομοιώσουν το σύστημα του. Έγιναν κάποιες αλλαγές στο ρόστερ της, συγκεκριμένα,
Ήρθαν: Νέλσον Ολιβέιρα, Ντανιέλε Βέρντε, Τσίκο Ζεράλδες, Νταβίντ Σιμάο, Όγκνιεν Βράνιες, Γιώργος Αθανασιάδης, Παουλίνιο, Άνελ Σαμπανάτζοβιτς.
Έφυγαν: Γιάννης Γιαννιώτας, Βασίλης Λαμπρόπουλος, Τάσος Μπακασέτας, Ροντρτίγκο Γκάλο, Σεραφείμ Γιαννίκογλου, Άλεφ, Λούκας Μπογέ, Εζεκίελ Πόνσε.
Εκτός αποστολής βρίσκονται οι Σιμάο, Παουλίνιο, Κλωναρίδης και Τσιγκρίνσκι.
Στην αποστολή βρίσκονται οι Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Βράνιες, Χουλτ, Σβάρνας, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Σιμόες, Ντέλετιτς, Ζεράλδες, Αλμπάνης, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Λιβάια, Ολιβέιρα.
Για ότι καλύτερο η Ξάνθη στο ΟΑΚΑ
Για άλλη μία χρονιά η Ξάνθη, θέλει να παραμείνει εύκολα στη κατηγορία και να πάρει την καλύτερη θέση στον βαθμολογικό πίνακα. Οι άνθρωποι της Ξάνθης θέλοντας να αλλάξουν αγωνιστική φιλοσοφία έδωσαν τα κλειδιά της ομάδα στον 49χρονο Ισπανό Κίκο Ραμίρεθ.
Συνολικά στην ομάδα της Θράκης ήρθαν 15 νέοι ποδοσφαιριστές, ενώ αποχώρησαν επίσης 15 ποδοσφαιριστές μεταξύ αυτών οι Ζίβκοβιτς και Γέντριτσεκ που τα τελευταία πρωταγωνίστησαν με την φανέλα της Ξάνθης.
Ήρθαν: Νίκολα Στεπάνοβιτς (τερματοφύλακας), Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης (επιθετικός), Ζορντάν Φοσέ (επιθετικός), Βιτσέντζο Ρενέγια (επιθετικός), Αριστοτέλης Καρασαλίδης (αμυντικός), Βίτορ Σάο Μπέντο (τερματοφύλακας), Στέλιος Μαλεζάς (αμυντικός), Λούκας Πολέτο, Κάρλος Αμπάντ (τερματοφύλακας), Φάμπιο Στούρτζεον (επιθετικός), Λεάντρο Σόσα (αμυντικός), Μεντί Τέρκι (μέσος), Γιάννης Λεοντσάκος (αμυντικός), Δημοσθένης Τενεκές (αμυντικός).
Έφυγαν: Δημήτρης Μελιόπουλος, Οκάν Σουλεϊμάν, Έρικ Γέντριτσεκ, Μπρίτο, Οκάν Χατζητερζόγλου, Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Ραφαήλ Μελισσόπουλος, Πέτρος Ορφανίδης, Αθανάσιος Γκαραβέλης, Σαλιμό Σιλά, Ματίας Κάστρο, Κωνσταντίνος Φλίσκας, Χόρχε Κασάδο, Τζέφρεϊ Σαρπόνγκ, Ντίνις Αλμέιδα.
Προγνωστικα ΑΕΚ – Ξανθη: Αν και ακόμα είναι αρχή στην ΑΕΚ υπάρχει ανάγκη νικηφόρου αποτελέσματος σήμερα, διότι σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα στο σύλλογο. Αμυντικά θα παραταχθεί η Ξάνθη, έτσι είναι πολύ πιθανό, η αναμέτρηση θα κριθεί στις λεπτομέρειες, τα λίγα γκολ έχουν σημαντική τύχη, το under 2,5 μας δίνεται σε απόδοση 1,60 στις στοιχηματικές σελίδες
Προγνωστικα ΑΕΚ – Ξανθη @@ under 2,5 σε απόδοση 1,60
Όλα τα πρωταθλήματα σε πλήρη εξέλιξη πλέον και σήμερα Κυριακή οι αγωνιστικές συνεχίζονται με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Σε πρώτο πλάνο πάντα η Πρέμιερ Λιγκ της Αγγλίας, ενώ ακολουθούν με παιχνίδια η Λα Λίγκα, το Καμπιονάτο, αλλά και η Μπουντεσλίγκα για το πάμε στοίχημα κουπόνι.
Εύκολες αποστολές για Μάντσεστερ Σίτι και Τότεναμ
Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται η τρίτη αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ της Αγγλίας και αρχικά η πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπόρνμουθ. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα προέρχεται από το 2-2 στο ντέρμπι με την Τότεναμ και σαφώς δεν θέλει να σκέφτεται νεότερη απώλεια σήμερα σε ένα βατό παιχνίδι. Αν αξίζει κάτι στοιχηματικά είναι το 2 & Over 2 5 σε απόδοση 1,55 στις στοιχηματικές σελίδες. Από εκεί και πέρα προκύπτει ο άσος της Γουλβς με την Μπέρνλι, ενώ φαινομενικά εύκολο έργο έχει και η Τότεναμ στο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τη Νιούκαστλ. Λογικά δεν θα δυσκολευτεί να επιστρέψει στα τρίποντα.
Ματσάρες σε Λειψία και Βερολίνο
Δύο αλλά πολύ σημαντικά παιχνίδια στην Μπουντεσλίγκα, με κύριο το το Λειψία – Αϊντραχτ Φρανκφούρτης. Αμφότερες οι ομάδες κέρδισαν τα παιχνίδια τους στην πρεμιέρα και διαθέτουν τρομερή ποιότητα, ειδικά από το κέντρο και μπροστά. Οι γηπεδούχοι δείχνουν να έχουν τον πρώτο λόγο για την επικράτηση, όμως ακόμη πιο πιθανό δείχνει το Goal/Goal στο 1,60 στις στοιχηματικές σελίδες. Αρκετά ισορροπημένο το άλλο ματς της ημέρας, με την Χέρτα να υποδέχεται στο Βερολίνο την Βόλφσμπουργκ. Όλα πιθανά σε αυτό το ζευγάρι και αν αξίζει κάτι εδώ είναι η ισοπαλία.
Με το… δεξί Μίλαν και Ρόμα
Αρκετή δράση στην Serie A της Ιταλίας, αφού παίζουν και μεγάλες ομάδες. Όπως αρχικά στις 19.00, όπου η Μίλαν δοκιμάζεται στο γήπεδο της Ουντινέζε. Δύσκολο έργο για τους «ροσονέρι», αλλά έχουν τα φόντα για το διπλό στο 2,10. Επίσης η Ρόμα το βράδυ υποδέχεται την Τζένοα σε ένα ενδιαφέρον ζευγάρι, καθώς οι δύο ομάδες αποτελούν μεγάλο ερωτηματικό την φετινή αγωνιστική σεζόν. Αν αξίζει κάτι είναι το Over 2,5 στο 1,75 στις στοιχηματικές σελίδες. Τέλος, η πανέτοιμη λόγω των αγώνων στο Europa League Τορίνο μπορεί να βγάλει τον άσο απέναντι στην Σασσουόλο.
Ξεσπά η Μπαρτσελόνα, για το 2/2 η Ατλέτικο
Το δικό της ενδιαφέρον έχει και η Λα Λίγκα της Ισπανίας, καθώς το πρόγραμμα περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις. Συγκεκριμένα, η Μπαρτσελόνα θέλει να ξεσπάσει από την ήττα της πρεμιέρας από την Μπιλμπάο, ενώ σήμερα υποδέχεται την Μπέτις. Χαμηλός ο άσος και θα προτιμήσουμε το Over 3,5 στο 2,00. Πιθανά όλα τα αποτελέσματα τόσο στο Αλαβές – Εσπανιόλ, όσο και Μαγιόρκα – Σοσιεδάδ, ενώ ένα από τα πιο εμπορικά σημεία της ημέρας είναι το διπλό της Ατλέτικο Μαδρίτης στην έδρα της Λεγκανές σε απόδοση 1,80 στις στοιχηματικές σελίδες.
πάμε στοίχημα κουπόνι Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Σίτι 2 & Over 2,5 σε απόδοση 1,55
πάμε στοίχημα κουπόνι Λειψία – Αϊντραχτ Φρανκφούρτης goal/goal σε απόδοση 1,64
πάμε στοίχημα κουπόνι Ουντινέζε – Μίλαν διπλό σε απόδοση 2,10
πάμε στοίχημα κουπόνι Μπαρτσελόνα – Μπέτις over 3,5 σε απόδοση 2,00

πάμε στοίχημα κουπόνι Λεγκανές – Ατλέτικο Μαδρίτης διπλό σε απόδοση 1,80

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση