» »Unlabelled » Προγνωστικά Ολλανδία — Γερμανία

Η Ολλανδία θα υποδεχθεί τη Γερμανία στο Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα του Άμστερνταμ καθώς και οι δύο εθνικές ομάδες μάχονται για την πρώτη θέση στον 3ο όμιλο.

Η Ολλανδική ομάδα ήταν εξαιρετική στον πρώτο γύρο όταν κέρδισε τη Βοσνία με 5-2. Ο Τζόσουα Ζίρκζεϊ σκόραρε στο πρώτο του ξεκίνημα για την εθνική ομάδα για να δώσει προβάδισμα στους γηπεδούχους στο 13ο λεπτό, αλλά οι Βόσνιοι ισοφάρισαν 14 λεπτά αργότερα. Ο Τίτζανι Ράιντερς αποκατέστησε το προβάδισμα των γηπεδούχων στο ημίχρονο και ο Κόντι Χάκπο έκανε το 3-1 έντεκα λεπτά μετά το δεύτερο ημίχρονο.

Ο επιθετικός Έντιν Τζέκο μείωσε στο 73', αλλά σε αυτό έμειναν οι φιλοξενούμενοι. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν 5-2 μετά δύο γκολ, στις τελευταίες φάσεις του αγώνα, επιβεβαιώθηκαν έτσι οι στοιχηματικες εταιριες, που είχαν φαβορί τους Οράνιε.

Πιστεύω ότι το κλίμα στην ομάδα είναι καλό, ενώ η εμπιστοσύνη των παικτών είναι υψηλή. Ο προπονητής Ρόνααλντ Κούμαν έχει μερικούς μη διαθέσιμους παίκτες καθώς οι Μίκι βαν ντε Βεν και Τζόυ Φέερμαν είναι τραυματίες, ενώ ο Στίβεν Μπέρχβαϊν, δεν βρίσκεται στην αποστολή, μετά την απόφασή του να παίξει στο Saudi Pro League.

Η Γερμανία ήταν επίσης αποτελεσματική στον πρώτο αγώνα. Είχαν πιο δυνατούς αντιπάλους, την Ουγγαρία, αλλά κέρδισαν 5-+0 στο Ντίσελντορφ.

Η διαφορά των πέντε τερμάτων ήταν η βαρύτερη ήττα του Ούγγρου προπονητή Μάρκο Ρόσι. Παράλληλα, ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν απόλαυσε τη βραδιά. Μερικοί από τους ειδικούς είδαν μεγάλα προβλήματα για τον 37χρονο τεχνικό γνωρίζοντας την απόσυρση τεσσάρων αστέρων με τη μεγαλύτερη επιρροή — τον Τόμας Μιούλερ, τον Μάνουελ Νόιερ, τον Ιλκάι Γκουντογκάν και τον Τόνι Κρόος.

Παρ’ όλα αυτά, η Γερμανία ήταν φανταστική και πέτυχε πέντε γκολ. Ο Νίκλας Φύλκρουγκ ολοκλήρωσε με ωραία πάσα για να ανοίξει το σκορ στο 27ο λεπτό, ενώ ο Τζαμάλ Μουσιάλα έκανε το 2-0 μετά από 58 λεπτά.

Λίγες στιγμές αργότερα, ο Φλόριαν Βιρτς πέτυχε το τρίτο γκολ της βραδιάς. Το τέταρτο γκολ της Γερμανίας ήταν και το ντεμπούτο του Αλεξάνταρ Πάβλοβιτς στο 77ο λεπτό, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο Κάι Χάβερτς ολοκλήρωσε το σκορ με πέναλτι.

Η αυτοπεποίθηση των παικτών είναι πολύ υψηλή και θα προσπαθήσουν να εξασφαλίσουν μια ακόμη νίκη. Οι περισσότεροι παίκτες είναι έτοιμοι, μόνο ο Λερόι Σανέ είναι εκτός, λόγω τραυματισμού. Ο αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης Αντόνιο Ρούντιγκερ θα μπορούσε να ξεκινήσει από τον πάγκο.

Προγνωστικά Ολλανδία — Γερμανία

Η Ολλανδία ήταν εξαιρετική στον πρώτο αγώνα όταν κέρδισε τη Βοσνία με 5-2. Εν τω μεταξύ, η Γερμανία κέρδισε 5–0 την Ουγγαρία. Η εμπιστοσύνη των παικτών είναι υψηλή και στις δύο ομάδες, οπότε περιμένω μια αποτελεσματική αναμέτρηση στο Άμστερνταμ. Περιμένω να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Ολλανδία vs Γερμανία Επιλογή: Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες — Ναι @ 1,55 στις στοιχηματικες εταιριες

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση