» »Unlabelled » Ρουμανία vs Ολλανδία

Η Ρουμανία βρίσκεται σε ονειρεμένη πορεία στο UEFA Euro 2024 και θα προσπαθήσει να φτάσει στα προημιτελικά όταν αντιμετωπίσει την Ολλανδία.

Η Ολλανδία δεν έχει φτάσει τα αναμενόμενα επίπεδα απόδοσης μέχρι στιγμής και θα πρέπει να έχει πολύ καλύτερη εμφάνιση από ό,τι είχε κάνει στη φάση των ομίλων, αν θέλει να περάσει τη Ρουμανία στη φάση των 16 στο Allianz Arena. Η αναμέτρηση Ρουμανια — Ολλανδια έχει φαβορί στις εταιριες στοιχηματων.

Η Ρουμανία τερμάτισε στην κορυφή του ομίλου Ε παρά το γεγονός ότι συγκέντρωσε μόνο τέσσερις βαθμούς σε τρεις αγωνιστικές. Κέρδισαν μία φορά, μία ισοπαλία και έχασαν ένα παιχνίδι, αλλά κατέληξαν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα καθώς είχαν σκοράρει περισσότερα γκολ από το δεύτερο Βέλγιο, που μοιράζεται τους ίδιους βαθμούς και τη διαφορά τερμάτων.

Προχωρούν σε αυτό μετά την ισοπαλία 1–1 εναντίον της Σλοβακίας. Οι άνδρες του Έντουαρντ Ιορντανέσκου δεν ήταν στα καλύτερά τους στον τελευταίο αγώνα τους και θα πρέπει να τα πάνε καλύτερα αν θέλουν να νικήσουν τους Ολλανδούς.

Η Ολλανδία δεν είχε την καλύτερη φάση των ομίλων καθώς μπόρεσε να τερματίσει μόνο τρίτη στον όμιλο Δ πίσω από την Αυστρία και τη Γαλλία. Μπόρεσαν να εξασφαλίσουν μόνο τέσσερις βαθμούς στις τρεις αναμετρήσεις τους με μια νίκη, μια ισοπαλία και μια ήττα. Ενώ είχε παρόμοια αποτελέσματα με αυτό της Ρουμανίας, έχει πολύ πιο δυνατή ομάδα και αναμενόταν να είναι οι δύο πρώτες ομάδες του ομίλου, σύμφωνα με τις εταιριες στοιχηματων.

Οι Ολλανδοί γνώρισαν την ήττα με 3–2 στην τελευταία τους αναμέτρηση από την Αυστρία. Είχαν περισσότερη μπάλα και έπαιρναν περισσότερα σουτ προς το τέρμα, αλλά δεν ήταν αρκετά καλοί για να κερδίσουν τους αντιπάλους τους. Η ομάδα του Κούμαν θα πρέπει να παρουσιάσει μια πολύ βελτιωμένη απόδοση, αν θέλει να κάνει εντύπωση στο Euro 2024 στη Γερμανία.

Ρουμανία

Ο Νικουσόρ Μπάνκου δεν είναι διαθέσιμος αφού πήρε τη δεύτερη κίτρινη του φάση στη φάση των ομίλων στην τελευταία τους συμμετοχή. Με τον Ιορντανέσκου να είναι αναγκασμένος να κάνει τουλάχιστον μία αλλαγή. Ο Ραζβάν Μαρίν επιστρέφει επίσης σε πλήρη προπόνηση και αναμένεται να είναι 100% κατάλληλος για αυτό το παιχνίδι.

Η Ρουμανία θα παραταχθεί με το σχήμα 4–3–3 όπου θα είναι ο Φλόριν Νίτα στο τέρμα.

Ο Βασίλε Μόγκος θα μπει στη θέση του δεξιού μπακ, ενώ ο Αντρέι Ράτιου θα μεταπηδήσει στην άλλη πλευρά. Στην καρδιά της άμυνας, ο Ράντου Ντραγκουσίν θα ζευγαρώσει με τον Αντρέι Μπούρκα.

Η τετράδα θα ψάξει για το μηδέν και θα λάβει υποστήριξη από τον Ραζβάν Μάριν που θα είναι ο αμυντικός χαφ. Θα υποστηριχθεί από τους Νικολάε Στάντσιου και Μάριους Μαρίν. Η τριάδα θα κοιτάξει να ελέγξει τον ρυθμό του παιχνιδιού.

Ο Ιάνις Χάτζι και ο Φλορινέλ Κόμαν θα παίξουν στα πλάγια. Το δίδυμο θα δώσει πλάτος και θα προσπαθήσει να δημιουργήσει ευκαιρίες για γκολ στον Ντένις Ντράγκους.

Ολλανδία

Ο Ρόναλντ Κούμαν αναμένεται να κάνει μερικές αλλαγές τακτικής στην ενδεκάδα τους μετά την ήττα στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις τους. Ο Τζόυ Φέερμαν που έμεινε εκτός στο πρώτο μισό της τελευταίας τους εξόρμησης είναι απίθανο να εμφανιστεί εδώ.

Οι Ολλανδοί θα προηγηθούν με τον σχηματισμό 4–2–3–1 με τον Μπαρτ Βερμπρούγκεν στο τέρμα. Οι Ντένζελ Ντάμφρις και Νάταν Ακέ θα παίξουν ως πλάγιοι μπακ για αυτούς, ενώ οι Στέφαν Ντε Βρι και Φίρχιλ φαν Ντάικ θα αναλάβουν την ευθύνη στην καρδιά της άμυνας.

Οι Τίτζανι Ράιντερς και Γέρντι Σχάουτεν θα σχηματίσουν τον διπλό άξονα στο κέντρο του γηπέδου. Θα κοιτάξουν να ελέγξουν το ρυθμό και να εξασφαλίσουν ότι έχουν την πλειοψηφία της μπάλας.

Ο Γερεμί Φριμπόνγκ και ο Κόντι Χάκπο θα προσφέρουν το πλάτος στις επιθέσεις τους, ενώ ο Τσάβι Σίμονς θα εμφανίζεται ως το νούμερο 10 πίσω από τον σταρ επιθετικό Μέμφις Ντεπάι.

Προγνωστικα Ρουμανία – Ολλανδία

Και οι δύο ομάδες είχαν παρόμοια αποτελέσματα στους αντίστοιχους αγώνες στους ομίλους. Η Ρουμανία τερμάτισε πρώτη στον όμιλό της, ενώ η Ολλανδία μόλις που κατάφερε να περάσει από τον όμιλο αφού τερμάτισε τρίτη. Ωστόσο, αυτή είναι μια ιστορία του παρελθόντος, και αυτό το παιχνίδι είναι ανεξάρτητο από όλα όσα έχουν συμβεί μέχρι τώρα. Άρα, θα περίμενε κανείς μια ομάδα όπως η Ολλανδία να κάνει αισθητή την παρουσία της.

Δεδομένης της ποιότητας που έχουν στην ομάδα τους, προβλέπω μια εύκολη νίκη με 2–0 για τους Ολλανδούς. Μια ισοπαλία ακολουθούμενη από πέναλτι είναι επίσης ένα βιώσιμο στοίχημα, αλλά για όσους συμμετέχουν στις προβλέψεις και τις αποδόσεις του Euro 2024, μια νίκη 2–0 για την Ολλανδία είναι το καλύτερο προγνωστικό.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
This is the most recent post.
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση