» »Unlabelled » Άρσεναλ — Παρί Σεν Ζερμέν

Η Άρσεναλ θα υποδεχθεί την Παρί Σεν Ζερμέν στο Στάδιο Έμιρεϊτς το απόγευμα της Τρίτης. Πρόκειται για έναν αγώνα μεταξύ δύο διεκδικητών του τροπαίου, αλλά και έναν αγώνα μεταξύ δύο τυχερών ομάδων.

Η Άρσεναλ γλίτωσε την ήττα του πρώτου γύρου αφού η Αταλάντα απέτυχε να μετατρέψει το πέναλτι s γκολ, ενώ η Παρί Σεν Ζερμέν μέτρησε επίσης τα τυχερά της αστέρια σε μια ισχνή νίκη της τελευταίας στιγμής επί της έκπληξης της La Liga, Χιρόνα.

Ωστόσο, το Άρσεναλ — Παρί Σεν Ζερμέν είναι η πιο ενδιαφέρουσα σύγκρουση στον δεύτερο γύρο και η Άρσεναλ χρειάζεται μια νίκη για να παραμείνει στη μάχη για το Top-8, αλλά είχε πολλά προβλήματα κόντρα στη Λέστερ Σίτι το Σάββατο. Ο Ντέιβιντ Ράγια δεν κατάφερε να σταματήσει δύο προσπάθειες του Τζέιμς Τζάστιν της Λέστερ Σίτι και φαίνεται ότι ο αγώνας θα λήξει με ισοπαλία 2-2.

Ωστόσο, η Άρσεναλ σημείωσε δύο γκολ και συγκέντρωσε τρεις βαθμούς για να μείνει σε επαφή με άλλους διεκδικητές του τίτλου. ΟΑρτέτα θα μπορούσε να είναι ικανοποιημένη με τη νίκη, αλλά το πρόβλημα είναι η απουσία του βασικού δημιουργικού, Μάρτιν Όντεγκαρντ. Τραυματίστηκε στον αστράγαλο ενώ βρισκόταν σε διεθνή καθήκοντα και θα μείνει εκτός δράσης για μεγαλύτερο διάστημα.

Επιπλέον, τραυματίες είναι και οι Μικέλ Μερίνο, Ολεκσάντρ Ζιντσένκο, Κίραν Τιέρνι και Τακεχίρο Τομιγιάσου. Ο Μπεν Γουάιτ, ο οποίος έχασε τα δύο τελευταία παιχνίδια λόγω προβλήματος στο γόνατο, δίνεται ως αμφίβολος.

Όπως έγραψα παραπάνω, η Παρί Σεν Ζερμέν ήταν τυχερή που εξασφάλισε τη νίκη της τελευταίας στιγμής επί της Χιρόνα. Οι πρωταθλητές Γαλλίας εκμεταλλεύτηκαν ένα τεράστιο λάθος του τερματοφύλακα.

Η Παρί Σεν Ζερμέν κυριάρχησε στο παιχνίδι, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει για 89 λεπτά. Ωστόσο, ο Πάουλο Γκασανίγκα έκανε ένα λάθος και χάρισε τη νίκη στους Γάλλους.

Οι άνδρες του Λουίς Ενρίκε είναι σταθεροί και στο πρωτάθλημα. Την Παρασκευή σημείωσε την πέμπτη εγχώρια νίκη, επικρατώντας της Ρεν με 3-1. Ο Μπράντλεϊ Μπάρκολα ήταν «Man of Match» αφού σημείωσε δύο γκολ. Η Παρί μοιράζεται την πρώτη θέση με τη Μονακό, αλλά οι Άραβες ιδιοκτήτες δεν είναι πλέον ικανοποιημένοι με τα εγχώρια τρόπαια. Θέλουν το Champions League και γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό αυτό το ματς. Η επίσκεψη στην Αγγλία δεν ήταν μια θετική εμπειρία την περασμένη σεζόν, καθώς γνώρισε την ήττα με 4-1 από τη Νιούκαστλ.

Το χειρότερο, αυτή ήταν η τρίτη σερί ήττα τους εκτός έδρας από αγγλική ομάδα στο Champions League. Ο Ενρίκε έχει επίσης κάποιες ανησυχίες για τραυματισμούς καθώς οι τερματοφύλακες Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, Μέντες και Βιτίνια αξιολογούνται όλοι ως αμφίβολοι.

Επιπλέον, οι Γκονκάλο Ράμος, Λούκας Ερνάντεθ Πρεσνέλ Κιμπέμπε, Μάρκο Ασένσιο και Ντεζιρέ Ντουέ είναι μακροχρόνια απόντες.

Προγνωστικά Άρσεναλ — Παρί Σεν Ζερμέν

Περιμένω μια ενδιαφέρουσα σύγκρουση μεταξύ δύο μεγάλων Ευρωπαίων συλλόγων. Και οι δύο ομάδες βρίσκονται ανάμεσα στις υποψήφιες για το τρόπαιο και είναι δύσκολο να προβλέψεις τους νικητές. Η Άρσεναλ είναι ίσως το φαβορί σε αυτή τη σύγκρουση, κυρίως λόγω του πλεονεκτήματος έδρας. Η Παρί Σεν Ζερμέν έδειξε κάποιες αδυναμίες απέναντι στη Χιρόνα και ήταν τυχερή που κέρδισε εκείνο το ματς. Αλλά ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο, η απουσία του Μπαπέ είναι τεράστιο χάντικαπ, είναι απλά αναντικατάστατος. Η Άρσεναλ μπορεί να κερδίσει εδώ.

Επιλογή Άρσεναλ — Παρί Σεν Ζερμέν: Η Άρσεναλ να κερδίσει @ 1,72

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
This is the most recent post.
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση