» »Unlabelled » Σερβία vs Ελβετία

Η Σερβία και η Ελβετία θα αναμετρηθούν στο Λέσκοβατς το βράδυ του Σαββάτου. Αυτό είναι «περισσότερο από ένα παιχνίδι». Οι εντάσεις ξεκίνησαν το 2018, όταν αυτές οι εθνικές ομάδες συναντήθηκαν στον πρώτο γύρο του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA στη Ρωσία.

Η Ελβετία κέρδισε τον αγώνα, αλλά οι γεννημένοι στο Κοσσυφοπέδιο Ελβετοί παίκτες Σερντάν Σακίρι και Γκρανίτ Τζάκα αποφάσισαν να προκαλέσουν τους Σέρβους και και οι δύο έκαναν τη χειρονομία του δικέφαλου αετού κατά τη διάρκεια του πανηγυρισμού.

Επεισόδια σημειώθηκαν στο Μουντιάλ του Κατάρ με τον Τζάκα να εμπλέκεται ξανά. Ο αδελφός του Ταουλάντ Τζάκα αποκαλύπτει ότι ζήτησε από τον Γκρανίτ να παραλείψει τον επερχόμενο αγώνα με τη Σερβία, αλλά χωρίς επιτυχία. Ο Ταουλάντ Τζάκα ήταν στο γήπεδο στο Βελιγράδι το 2014, όταν ακυρώθηκε ο αγώνας της εθνικής Αλβανίας με τη Σερβία. Γνωρίζει ότι η Γκράνιτ θα είναι υπό τεράστια πίεση εδώ.

Όλοι αναμένουν αυτή την σκληρή αναμέτρηση, η οποία δεν έχει ξεκάθαρο φαβορί στην Betsson.gr, όπου σύμφωνα με τις πιθανότητες τα πάντα είναι ανοιχτά.

Χωρίς νίκη η Σερβία μετά τις δύο πρώτες αναμετρήσεις. Πρώτα έμεινε ισόπαλη χωρίς τέρματα με την Ισπανία, ενώ στον δεύτερο αγώνα έχασε 2-0 από τη Δανία. Το χειρότερο από όλα είναι ότι η Σερβία δεν κατάφερε να πετύχει ούτε ένα γκολ στα τρία τελευταία ματς για πρώτη φορά από το 2012.

Υπάρχει όμως και κάτι θετικό. Οι παίκτες του κόουτς Ντράγκαν Στοίκοβιτς δεν έχουν χάσει κανένα από τα επτά τελευταία ματς εντός έδρας, κερδίζοντας πέντε από αυτά.

Θα μείνει χωρίς τους Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Βάνια Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Άντριγια Ζίβκοβιτς και Ιβάν Ίλιτς λόγω τραυματισμού, ενώ ο ενήμερος επιθετικός Ντούσαν Βλάχοβιτς δεν έχει κληθεί λόγω «οικογενειακών προβλημάτων». Ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών, Αλεξάνταρ Μίτροβιτς, ο οποίος αγωνίζεται στη Σαουδική Αραβία, αναμένεται να ηγηθεί της επιθετικής γραμμής.

Χωρίς νίκη είναι και η Ελβετία μετά τους δύο πρώτους αγώνες. Έπαιξαν επίσης με την Ισπανία και τη Δανία, αλλά έχασαν και τα δύο παιχνίδια, λαμβάνοντας έξι γκολ σε αυτά τα δύο παιχνίδια.

Οι άνδρες του Μουράτ Γιακίν έχασαν με 4-1 από την Ισπανία και 2-0 από τη Δανία. Ως αποτέλεσμα, αυτή τη στιγμή βρίσκονται στον πάτο στον 4ο όμιλο της League A χωρίς ούτε έναν βαθμό. Είναι σαφές ότι ο Γιακίν αισθάνεται κάποια πίεση, όπως και οι παίκτες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα επόμενα δύο παιχνίδια τους με τη Σερβία και τη Δανία αυτόν τον μήνα είναι πολύ σημαντικά.

Ωστόσο, η εκτός έδρας φόρμα δεν είναι στο επιθυμητό επίπεδο — η Εθνική Ελβετίας έχει κερδίσει μόνο ένα από τα πέντε τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της. Ο κόουτς Γιακίν έχει επιπλέον ανησυχίες καθώς οι
Ρουμπέν Βάργκας, Ντενί Ζακαριά και Μπετσίρ Ομέραγκιτς αποκλείονται λόγω τραυματισμού.

Παμε στοιχημα προγνωστικα Σερβία— Ελβετία

Τα επεισόδια είναι πρόσφατα, στα τελευταία αμοιβαία παιχνίδια δύο εθνικών ομάδων. Ωστόσο, ταυτόχρονα ήταν και αποτελεσματικά. Η Ελβετία έχει νικήσει τη Σερβία και στις δύο προηγούμενες δύο αναμετρήσεις της, κερδίζοντας έναν προκριματικό Παγκόσμιο Κύπελλο με 2-1 τον Ιούνιο του 2018 και 3-2 στη φάση των ομίλων στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022. Κάτι ανάλογο περιμένω και στο Λέσκοβατς, αλλά μόνο για τα γκολ. Και οι δύο ομάδες ξεκίνησαν την διοργάνωση με άσχημο τρόπο, οπότε θα αναζητήσουν τη νίκη. Γι’ αυτό πιστεύω ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Επιλογή Σερβία εναντίον Ελβετία: Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες — Ναι @ 1,95 στην betsson.gr

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
This is the most recent post.
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση