» »Unlabelled » Μπαρτσελονα vs Μπαγερν Μοναχου

Η Μπαρτσελόνα ετοιμάζεται να υποδεχθεί έναν από τους πιο σκληρούς Ευρωπαίους αντιπάλους της, την Μπάγερν Μονάχου, σε μια πολυαναμενόμενη σύγκρουση την 3η αγωνιστική του Champions League.

Η Μπαρτσελόνα έκανε ένα συγκλονιστικό ξεκίνημα υπό τον Χάνσι Φλικ, αλλά ήρθε η ώρα για το πιο δύσκολο τεστ της σεζόν καθώς υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου στο UEFA Champions League. Οι Βαυαροί κυριάρχησαν στην Ισπανική ομάδαστα ευρωπαϊκά παιχνίδια, και αυτό υπόσχεται να είναι μια λαχταριστή σύγκρουση. Στην Novibet δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβαρί για αυτή την αναμέτρηση

Ενώ οι Μπλαουγκράνα βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στη La Liga, είχαν ένα μικτό ξεκίνημα στο UEFA Champions League και βρέθηκαν στη μέση της κατάταξης με μία νίκη και μία ήττα. Ξεκίνησαν την ευρωπαϊκή τους εκστρατεία με μια συγκλονιστική ήττα από την Μονακό, αλλά επέστρεψαν στις νίκες απέναντι στην Γιουνγκ Μπόις την 2η αγωνιστική.

Η Μπαρτσελόνα οδεύει σε αυτή τη σύγκρουση με την Μπάγερν Μονάχου μετά τη νίκη με 5–1 επί της Σεβίλλης. Ωστόσο, αυτό υπόσχεται να είναι μια εντελώς διαφορετική μονομαχία απέναντι σε μια ομάδα που τείνει να την καλυτερεύει στις περισσότερες περιπτώσεις.

Το πιο σημαντικό, αυτό το παιχνίδι έρχεται λίγες μόνο ημέρες πριν από το El Clasico και το αποτέλεσμα εδώ θα μπορούσε να έχει μεγάλο αντίκτυπο στο ηθικό τους στο παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Εν τω μεταξύ, αφού απέτυχε να κερδίσει το πρωτάθλημα την τελευταία φορά, η Μπάγερν επέστρεψε στις νίκες.

Ενώ η φόρμα τους στο πρωτάθλημα ήταν εντυπωσιακή και ξεκίνησαν την εκστρατεία τους στο UEFA Champions League με μια νίκη 9–2 επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ο Κομπανί υπέστη μια ήττα σοκ με 1–0 από την Άστον Βίλα την 2η αγωνιστική.

Η Μπάγερν Μονάχου οδεύει σε αυτό μετά από μια νίκη 4–0 επί της Στουτγάρδης, η οποία σίγουρα θα είναι μια τεράστια ώθηση για αυτήν. Η Γερμανική ομάδα θα θεωρεί τους εαυτούς τους ως φαβορί καθώς έχει κερδίσει 10 από τις 13 αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων.

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν τελευταία φορά στη φάση των ομίλων της σεζόν 2022/23. Η Μπάγερν Μονάχου κέρδισε εντός και εκτός έδρας, σημειώνοντας πέντε γκολ χωρίς να δεχτεί ούτε μία φορά. Το Hard Tackle εξετάζει πιο προσεκτικά και τις δύο ομάδες και προσπαθεί να προβλέψει τις τακτικές που θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν.

Βασικά στατιστικά στοιχεία Μπαρτσελόνα — Μπάγερν Μονάχου

Η Μπάγερν Μονάχου έχει κερδίσει δέκα από τους 13 αγώνες της στο UEFA Champions League εναντίον της Μπαρτσελόνα.

Η Μπάγερν Μονάχου έχει κερδίσει κάθε μία από τις τελευταίες έξι αναμετρήσεις της με την Μπαρτσελόνα. Οι Μπλαουγκράνα κέρδισαν για τελευταία φορά την Μπάγερν τον Μάιο του 2015.

Και πάλι στα 13 παιχνίδια. Η Μπάγερν Μονάχου, η Μπαρτσελόνα έχουν πετύχει μόλις 13 γκολ, ενώ έχουν δεχτεί 33.

Η Μπαρτσελόνα έχει χάσει τα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της από την Μπάγερν Μονάχου. Οι δύο τελευταίες αναμετρήσεις έληξαν με 3–0, ενώ η προηγουμένη ήταν 8–2.

Μόνο η Αϊντχόφεν (8) και η Λίβερπουλ (6) έχουν καταγράψει περισσότερα σουτ στο UEFA Champions League αυτή τη σεζόν από την Μπαρτσελόνα (5), ενώ η Ισπανική ομάδα έχει καταγράψει την τέταρτη πιο πιεσμένη σειρά (33) πίσω από τη Μάντσεστερ Σίτι ( 42), Μπάγερν Μονάχου (41) και PSV (37).

Παίκτης για παρακολούθηση: Τόμας Μύλλερ

Ο Μίλερ είναι ήδη 35 ετών και βρίσκεται στην τελική φάση της καριέρας του, αλλά παραμένει βασικός για την Μπάγερν. Στις εννέα συμμετοχές αυτή τη σεζόν, έχει τρία γκολ και τρεις ασίστ. Με τον Μουσιάλα απίθανο να πρωταγωνιστήσει, όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στον πρώην Γερμανό διεθνή, ο οποίος φαίνεται ότι λατρεύει να παίζει κόντρα στους Καταλανούς.

Ο Μίλερ συμμετείχε άμεσα σε 10 γκολ σε εννέα παιχνίδια UEFA Champions League για τη Μπάγερν Μονάχου εναντίον της Μπαρτσελόνα (8 γκολ, 2 ασίστ). Για έναν μόνο σύλλογο, είναι ο μόνος παίκτης με περισσότερα γκολ και ασίστ εναντίον αντιπάλου στην ιστορία του UEFA Champions League είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο για τη Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον της Γιουβέντους (10 γκολ, 2 ασίστ). Ο Γερμανός πλέι μέικερ θα προσπαθήσει να επεκτείνει το ρεκόρ του αυτή την εβδομάδα.

Προγνωστικά Μπαρτσελόνα – Μπάγερν Μονάχου

Η Μπαρτσελόνα έχει πάρει φωτιά τη νέα σεζόν. Υπήρξαν μια πολύ καλή δύναμη, αλλά η ιστορία δείχνει ότι δεν τα πάνε καλά κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου, ακόμη και εντός έδρας. Έχουν χάσει τα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια τους από τους Bαυαρούς και τα πράγματα είναι απίθανο να αλλάξουν αυτή τη φορά. Προβλέπουμε μια σκληρή νίκη με 3–2 για τους φιλοξενούμενους στην Novibet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
This is the most recent post.
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση