» » » Σνάιντερ μέχρι το 2015!

 Τέλος έλαβε απόψε ένα ακόμα μεγάλο μετεγγραφικό σήριαλ που κρατούσε τους τελευταίους μήνες!

Ο λόγος για την υπόθεση του Γουέσλεϊ Σνάιντερ, ο οποίος από το καλοκαίρι και μετά τις εκπληκτικές του εμφανίσεις τόσο την περασμένη σεζόν με την φανέλα της Ίντερ, με την οποία κατέκτησε το τρεμπλ, όσο και με αυτή της εθνικής Ολλανδίας, με την οποία έφτασε στον τελικό του Μουντιάλ... είχε βρεθεί στην κορυφή της σχετικής λίστας των κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων.
Ωστόσο, πρόθεση του ίδιου, όσο και των "νερατζούρι", όπως είχαν αμφότεροι τονίσει πολλάκις... ήταν ο παίκτης να παραμείνει στο Μιλάνο.


Τα ιταλικά δημοσιεύματα μάλιστα, ήθελαν τις δύο πλευρές να τα έχουν βρει σε όλα για ανανέωση του υπάρχοντος συμβολαίου μέχρι το 2015, με τις απολαβές του ποδοσφαιριστή να αγγίζουν τα 5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.
Το μόνο που απέμενε ήταν το τυπικό της συμφωνίας... το οποίο και επισημοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, με τον Σνάιντερ να βάζει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο και τον Μάσιμο Μοράτι να ανακοινώνει την συμφωνία με δηλώσεις του κατά την σημερινή συνέλευση των μελών της διοίκησης.
Έτσι, ο 26χρονος μέσος επιβεβαίωσε και έμπρακτα την αγάπη του για την Ίντερ, στην οποία βρίσκεται από το καλοκαίρι του 2009, όταν και είχε αποκτηθεί από την Ρεάλ Μαδρίτης.

πηγή balleto.gr

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση