» » » » Δύο αγωνιστικές για… σφύριγμα

Δύο αγωνιστικές για… σφύριγμα (video) Με τιμωρία δύο αγωνιστικών από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις κινδυνεύει ο τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα Χοσέ Πίντο, εξαιτίας... σφυρίγματος στην αναμέτρηση με την Κοπεγχάγη για το Τσάμπιονς Λιγκ.
Με ανάρμοστη συμπεριφοράκαι μη τήρηση του fair play κατηγορείται ο τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα, Χοσέ Μανουέλ Πίντο, ο οποίος πήρε τα γάντια του βασικού στον αγώνα της Τετάρτης (20/10) στο «Καμπ Νόου» αφού ο Βίκτορ Βαλντές δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί.

Ο 34χρονος τερματοφύλακας φέρεται να σφύριξε στον αγώνα του 4ου ομίλου του Champions League με σκοπό να ξεγελάσει τον επιθετικό της Κοπεγχάγης, Σέζαρ Σαντίν. Οι πρωταθλητές Δανίας διαμαρτυρήθηκαν στην UEFA υποστηρίζοντας ότι ο παίκτης τους ήταν φάτσα με το γκολ στο 26' του αγώνα της Βαρκελώνης και τονίζοντας ότι ο Πίντο σφύριξε για να φανεί ότι ο διαιτητής έχει διακόψει το παιχνίδι. Παρά το γεγονός αυτό, ο Στεφάν Λανουά δεν είχε σφυρίξει και η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ξεκίνησε έρευνα για το περιστατικό.

«Δεν συνάδει με τις αρχές μας αυτό το περιστατικό το οποίο είναι αντίθετο με τους όρους του fair play και τον σεβασμό στο παιχνίδι και τον αντίπαλο» αναφερόταν στο επίσημο site των Σκανδιναβών. Η πειθαρχική επιτροπή της UEFA θα εξετάσει την υπόθεση του Πίντο σε meeting την επόμενη Πέμπτη (28/10), με τον τερματοφύλακα της Μπαρτσελόνα να είναι πιθανό να τιμωρηθεί με ποινή τουλάχιστον δύο αγωνιστικών αν αποδειχθεί... ένοχος για το περιστατικό.

*Ο αγώνας με την Κοπεγχάγη ήταν ο πρώτος του Πίντο στο με τη φανέλα των Μπλαουγκράνα στο Champions League.

*Στο 5:08 του video είναι η φάση με τον Σαντίν, ο οποίος βγαίνει τετ α τετ και... φρενάρει.



πηγη gazzetta.gr

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση