» » » » Ανακοπής καρδιάς στο γήπεδο

Σοκ προκάλεσε η κατάρρευση του παίκτη της Σαλαμάνκα Μιγκέλ Γκαρθία κατά την διάρκεια του αγώνα με την Μπέτις. Στο 60', ο κόσμος που παρακολουθούσε το ματς έμεινε άναυδος, όταν είδε ξαφνικά τον 31χρονο παίκτη να σωριάζεται στο έδαφος στο κέντρο του γηπέδου.
Γρήγορα οι γιατροί έσπευσαν προς τον παίκτη και τον μετέφεραν εκτός αγωνιστικού χώρου, υπό το χειροκρότημα των φιλάθλων του γηπέδου, μετά από δραματικές στιγμές. Οι παίκτες κοίταζαν με δάκρυα στα μάτια τους γιατρούς των δύο ομάδων να προσπαθούν να επαναφέρουν σε φυσιολογική κατάσταση τον παίκτη της Σαλαμάνκα.


Ο Μιγκέλ Γκαρθία μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη καρδιακό επεισόδιο, του τοποθετήθηκε στενθ και θα παρεμείνει στην εντατική για το επόμενο 24ωρο.

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει ότι ο παίκτης υπέστη καρδιακό επεισόδιο και η κατάσταση του παραμένει σταθερή. "Aν η κατάσταση του βελτιωθεί τότε αύριο θα βγει από την εντατική και θα μεταφερθεί σε θάλαμο του νοσοκομείου έχοντας διαφύγη τον κίνδυνο", αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ισπανικός σύλλογος.

Το τραγικό αυτό επεισόδιο αποτελεί συνέχεια ανάλογων κρουσμάτων στο ισπανικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια, μετά τον χαμό του Αντόνιο Πουέρτα της Σεβίλλης και του Ντανιέλ Χάρκε της Εσπανιόλ αμφότεροι από ανακοπή καρδιάς.



πηγή sport24.gr

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση