» » » » "Η ώρα της αλήθειας"

Γκοβού ΜπουμσόνγκΗ UEFA έκανε αφιέρωμα στον Παναθηναϊκό πριν το παιχνίδι των πράσινων με την Ρουμπίν Καζάν για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, με βίντεο από την προπόνηση των πράσινων και συνέντευξη από τους Γκοβού, Μπουμσόνγκ και Σισέ.

Το παιχνίδι της Τετάρτης στην Ρωσία με αντίπαλο την Ρουμπίν Καζάν είναι τελικός για την ομάδα του Παναθηναϊκού, αφού σε περίπτωση που ηττηθεί τότε η πρόκριση στην επόμενη φάση είναι εξαιρετικά δύσκολη. Κάπως έτσι ξεκινάει και το αφιέρωμα της UEFA.



"Η ώρα της αλήθειας", αναφέρει στον τίτλο της η UEFA θέλοντας να δείξει την κρισιμότητα του αγώνα με την Ρουμπίν. Στη συνέχεια τον λόγο παίρνει ο Μπουμσόνγκ που αναφέρει για την προσαρμογή του στην ομάδα των πράσινων:

"Είναι πιο εύκολο να προσαρμοστείς όταν υπάρχουν και άλλοι Γάλλοι στην ομάδα, και ακόμα πιο εύκολο όταν αυτοί έχουν παίξει και στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Τόσο ο Τζιμπρίλ όσο και ο Σεντρίκ το έκαναν πιο εύκολο για μας, αλλά ακόμα χρειαζόμαστε χρόνο. Έχουμε καλές σχέσεις και αυτό μας βγήκε πιο εύκολα. Μιλάμε την ίδια γλώσσα και έχουμε τις ίδιες συνήθειες. Αλλά δεν έχουμε δημιουργήσει την δική μας κλίκα. Υπάρχουν παιδιά και από άλλες χώρες, πάρα πολλοί Έλληνες και οι περισσότεροι μιλάνε αγγλικά και είναι ανοικτοί στο να μοιράζονται τις εμπειρίες τους, με τους ξένους",
είπε χαρακτηριστικά ο 31χρονος άσος.

"Πρόκληση η Ρουμπίν"
Αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο Σίντνεϊ Γκοβού, που χαρακτήρισε το παιχνίδι ως πρόκληση για την ομάδα: "Είναι μεγάλη πρόκληση για μένα να παλεύω για τον τίτλο του πρωταθλητή και να παίζω στο Champions League".
Τέλος ο έμπειρος πλέον στον Παναθηναϊκού Σισέ είπε τα πράγματα με το όνομα τους: "Κερδίζουμε και έχουμε μία έξτρα... ζωή. Χάνουμε και λέμε αντίο. Κόντρα στην Κοπεγχάγη δεν παίξαμε σαν ομάδα. Είχαμε πολλά κενά και δεν υπήρχε συνοχή στο παιχνίδι μας".
Κλείνοντας ο Γκοβού θυμήθηκε την πορεία με την Λιόν στους ομίλους και τόνισε πως η ελπίδα δεν πεθαίνει ποτέ:

"Είχαμε μία παρόμοια κατάσταση στην Λυών το 2008,όταν ξεκινήσαμε με δύο ήττες κόντρα σε Μπαρτσελόνα και Ρέιντζερς. Αλλά στη συνέχεια καταφέραμε να περάσουμε και αυτό μας δίνει ελπίδες. Μπορεί να μην είναι το ίδιο, αλλά δείχνει ότι στο ποδόσφαιρο όταν είναι πιθανά μέχρι να χαθούν και οι μαθηματικές ελπίδες.

Έχουμε ακόμα μία ευκαιρία. Είμαστε καλή ομάδα και έχουμε μερικούς πολύ καλούς παίκτες. Μερικές φορές μας λείπει η ψυχραιμία όταν το παιχνίδι φτάνει σε κρίσιμο επίπεδο, αλλά έχουμε αρκετό καλό υλικό και μπορούμε να το δείξουμε και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις
".

πηγη sport24.gr

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση