» » » ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ - Χωρίς ντέρμπι, αμφίρροπες αναμετρήσεις



Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας η κλήρωση για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Και από αυτή ξεχώρισε το «ζευγάρι» της Λάρισας με την ΑΕΚ. Ο Ολυμπιακός, στην περίπτωση που ξεπεράσει το εμπόδιο της Ηλιούπολης, θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Τρίπολης. Ο κάτοχος του τίτλου, Παναθηναϊκός θα παίξει με τα Τρίκαλα, που απέκλεισαν τον Άρη.

Ο πρόεδρος της επιτροπής Κυπέλλου, Νίκος Προύντζος τόνισε: «Η κλήρωγη δεν έβγαλε κάποιο ντέρμπι όμως έβγαλε πολλά ενδιαφέροντα παιχνίδια. Αυτή είναι η μαγεία του Κυπέλλου, που κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον και τα ντέρμπι θα έρθουν στη συνέχεια».

Όσον αφορά στην μετακίνηση των οπαδών είπε: «Για τα εισιτήρια των φιλοξενούμενων θα γίνει ό,τι πει το υπουργείο και σε συνεννόηση με τις ομάδες».

Ο εκπρόσωπος της ΑΕΚ, Ντίνος Παπαποστόλου είπε μετά την κλήρωση: «Είναι ένα δύσκολο ματς, η ΑΕΚ έχει συνεχόμενα παιχνίδια, όμως όπου και με όποιον παίζει η ομάδα θέλει να κερδίζει».

Τον... κακό του δαίμονα ΠΑΣ Γιάννινα, από τον οποίο γνώρισε πέρυσι ταπεινωτικό αποκλεισμό, καθώς ηττήθηκε με 4-0 στους «Ζωσιμάδες», υποδέχεται ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο κάτοχος του τίτλου, Παναθηναϊκός θα κοντραριστεί με τα Τρίκαλα, που έκαναν την έκπληξη και άφησαν εκτός διοργάνωσης τα Τρίκαλα. Οι δύο ομάδες έχουν να συναντηθούν από τη σεζόν 1999-2000, όταν οι «πράσινοι» είχαν νικήσει δύο φορές στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της 'Α Εθνικής.

Εν τω μεταξύ, τουλάχιστον μια ομάδα της Football League θα προχωρήσει στους «8» του θεσμού, καθώς ο Εθνικός Αστέρας θα υποδεχτεί στην Καισαριανή τον Διαγόρα.

Οι αναμετρήσεις θα γίνουν 22 Δεκεμβρίου ή 5 Ιανουαρίου. Οι οριστικές ημερομηνίες θα καθοριστούν μέσα στην εβδομάδα. Ο 16 ομάδες θα δώσουν 8 απλούς αγώνες στο γήπεδο της ομάδας που θα κληρωθεί γηπεδούχος. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα γίνει επαναληπτικός στην έδρα του φιλοξενούμενου.

Σε νέα ισοπαλία και στον επαναληπτικό ο νικητής αναδεικνύεται με την διαδικασία ημίωρης παράτασης και εκτέλεσης πέναλτι. Τα εκτός έδρας γκολ δεν μετράνε ως διπλά.

Αναλυτικά τα ζευγάρια:

ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα

Ολυμπιακός Βόλου - Πανσερραϊκός

Ηρακλής - Κέρκυρα


Παναθηναϊκός - Τρίκαλα


Εθνικός Αστέρας - Διαγόρας

Ατρόμητος - Καβάλα


Λάρισα - ΑΕΚ


Αστέρας Τρίπολης - Ηλιούπολη ή Ολυμπιακός


Επιμέλεια: Νίκος Κουβαράς


πηγή sportnet.gr

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση