» » » » «Ή μας βλέπετε, ή κλείνουμε»

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης μπαίνει και η Α1 ανδρών, καθώς οι τρεις επιστολές που έστειλε η ΕΣΑΠ στους κ. Νικητιάδη και Μπιτσαξή με αφορμή τις εκκρεμότητες της πολιτείας προς αυτήν δεν είχαν απάντηση. Μάλιστα, με απόφασή της την Πέμπτη (18/11) προειδοποιεί πως θα βάλει λουκέτο στο πρωτάθλημα, εάν δεν γίνει κάποια κίνηση μέχρι το τέλος Νοεμβρίου.

Αναλυτικά η σχετική απόφαση της ΕΣΑΠ

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΑΠ, στην σημερινή της συνεδρίαση, εξέτασε τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί και μετά από τα επανειλημμένα αιτήματα προς την πολιτική ηγεσία για να εξεταστούν τα προβλήματα που αφορούν την αμειβόμενη πετοσφαίριση.



Μετά από τρεις επιστολές που έχει αποστείλει ήδη στον Υφυπουργό Πολιτισμού κ. Νικητιάδη και στον Γενικό Γραμματέα κ. Μπιτσαξή στις 21 Ιουλίου 2010, στις 1 Σεπτεμβρίου 2010 και στις 7 Οκτωβρίου 2010, με τις οποίες τέθηκαν τα προβλήματα που απασχολούν το Πρωτάθλημα που διοργανώνει στις οποίες το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΑΠ εξέφρασε τον έντονο προβληματισμό του, για την μη επίλυση, μέχρι σήμερα, των εκκρεμών θεμάτων που απασχολούν την Ένωση και τα ΤΑΑ-Μέλη της, με αποτέλεσμα το Πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών να βρίσκεται σε πλήρες αδιέξοδο και τα μέλη αυτής να αδυνατούν να συνεχίζουν να εκπληρώνουν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις τους.

Ιδιαίτερα, δεν έχει γίνει καμία πρόοδος στο θέμα της θεσμικής κατοχύρωσης της ετήσιας τακτικής επιχορήγησης των ΤΑΑ τη; Α1παρόλο που έχουν δοθεί διαβεβαιώσεις για την διατήρηση της ενίσχυσης αυτής για τα επόμενα έτη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΑΠ, αποφάσισε:

Σε περίπτωση μη θετικής ανταπόκρισης στα συγκεκριμένα αιτήματα της ΕΣΑΠ μέχρι το τέλος Νοεμβρίου 2010, η ΕΣΑΠ, λόγω οικονομικού αδιεξόδου, θα αναγκαστεί να αναστείλει επ' αόριστο και από την 1η Δεκεμβρίου 2010 και επ' αόριστο το Πρωτάθλημα Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών

Επίσης, θα αποστείλει επιστολές προς την Ελληνική Ομοσπονδία και τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβόμενων Πετοσφαιριστών με τις οποίες θα αναλύει τις θέσεις της ΕΣΑΠ για τα προβλήματα που την απασχολούν και θα ζητάει την συμπαράταξή τους στα αιτήματά της».
πηγή exedrasports.gr

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση