» » » » Γυμνή η σύντροφος του Κ.Ρονάλντο!

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα

Το έτερον ήμισυ του Κ.Ρονάλντο, Ιρίνα Σάικ, φιλοξενείται για πρώτη φορά γυμνή στο τελευταίο τεύχος του ισπανικού περιοδικού "GQ", με την ίδια να προχωρά σε μηνύσεις καταγγέλοντας "παρέμβαση" μέσω photoshop (pics+video)!
Το σέξι μοντέλο πόζαρε για το περιοδικό στις 4 Νοεμβρίου στη Μαδρίτη και το "GQ" δημοσίευσε αυτή την εβδομάδα 14 σέξι φωτογραφίες της μαζί με συνέντευξή της.
Η Ιρίνα Σάικ φιγουράρει μάλιστα στο εξώφυλλο του περιοδικού με ένα τσιγάρο στο στόμα, με το κείμενο που την συνοδεύει να είναι το εξής: "Το πιο όμορφο ζώο στον κόσμο. Θέλετε να ανακαλύψετε γυμνή τη φίλη του Κριστιάνο Ρονάλντο;"


Που είναι το "πρόβλημα"; Στο γεγονός ότι η Ρωσίδα μοντέλο υποστηρίζει πως πόζαρε σε δύο φωτογραφίες φορώντας εσώρουχο τάνγκα που είχε το χρώμα του δέρματος, οι οποίες όμως "πειράχτηκαν" με αποτέλεσμα να μην κρύβεται τίποτα μπροστά στον φωτογραφικό φακό!

Σύμφωνα με τον μάνατζερ του μοντέλου Γκαέλ Μαρί "δεν είχε προβλεφθεί πως θα εμφανιζόταν εντελώς γυμνή. Είχε ζητήσει να δει τις φωτογραφίες πριν την δημοσίευση. Αλλά δεν τις είδε".

Επιπλέον ο εκπρόσωπος της συντρόφου του Κριστιάνο Ρονάλντο άφησε να εννοηθεί πως οι δικηγόροι της εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να καταθέσουν μηνύσεις κατά των ανθρώπων του περιοδικού.

Ποιά είναι όμως η θέση της απέναντι πλευράς; Για τον διευθυντή του "GQ", Χαβιέρ Φερνάντες Ανγκούλο, τα πάντα έγιναν όπως είχαν συμφωνηθεί: "Το μοντέλο έβγαλε τα ρούχα της με απόλυτη φυσικότητα. Το τάνγκα είναι ένα εσώρουχο που τα μοντέλα φορούν για να μην ποζάρουν γυμνά, αλλά εκείνη ήξερε ότι θα κοβόταν στην επεξεργασία.

Ίσως να εκνευρίστηκε επειδή γράψαμε στο εξώφυλλο ότι είναι η νυν σύντροφος του Ρονάλντο, και εκείνη μας είχε ζητήσει να το αποφύγουμε αυτό. Αλλά ο λόγος που εμφανίζεται στο εξώφυλλο είναι ακριβώς αυτός, το ότι είναι σύντροφος κάποιου που ξέρει όλος ο κόσμος".

Το ειρωνικό στην όλη ιστορία είναι πως στο πλαίσιο της συνέντευξής της, η Ιρίνα Σάικ δήλωσε πως δεν χρειάζεται μία γυναίκα να βγάλει όλα τα ρούχα της για να νιώσει σέξι...

"Αισθάνομαι πολύ σέξι όταν φορώ εσώρουχα. Δεν χρειάζεται να είσαι γυμνή για να αισθανθείς σέξι. Πιστεύω ότι η τέχνη της αποπλάνησης είναι γνωστή σε κάθε γυναίκα, αλλά φυσικά αισθάνομαι πιο σέξι όταν φορώ εσώρουχα", τόνισε χαρακτηριστικά.

Βίντεο από το backstage της φωτογράφησης




Η Ιρίνα Σάικ στην τελευταία φωτογράφησή της













 
πηγη sport24.gr

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση