» » » » Bracelet σε δημοπρασία!

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα


Λίγες μέρες μετά την ολοκλήρωση του World Series of Poker 2010 και ενώ όλη η δημοσιότητα είναι στραμμένη στον Τζόναθαν Ντουχάμελ για την μεγάλη του επιτυχία, αλλά και στους υπόλοιπους November 9 του τελικού τραπεζιού, ένας άλλος επαγγελματίας παίκτης έχει τραβήξει τα βλέμματα.
Ο λόγος για τον Πίτερ Ίστγκεϊτ νικητή του WSOP 2008, που αν και έχει ανακοινώσει πως αποχωρεί από το επαγγελματικό πόκερ, τώρα είναι αντικείμενο συζήτησης σε όλο τον κόσμο που ασχολείται με αυτό.
Και αυτό γιατί;

Γιατί ο μέχρι πρότινος νεότερος παγκόσμιος πρωτάθλητης (πριν του "σπάσει" το ρεκόρ ο Κάντα) έβαλε το πολύτιμο, σε πραγματική αλλά και σε συναισθηματική αξία, bracelet του σε δημοπρασία!

Ναι καλά διαβάσατε, το bracelet του 2008 είναι αυτή τη στιγμή δημοπρατούμενο στο e-bay και όποιος θέλει μπορεί να το έχει στην κατοχή του με την αρχική τιμή να είναι στα $16.000.
Ο ίδιος ο Ίστγκεϊτ όταν ρωτήθηκε για τον λόγο που το κάνει αυτό απάντησε: "Ε, το είχα σε μία μεριά και απλά μάζευε σκόνη..".

Αυτή του η κίνηση δεν θα έχει κανένα προσωπικό όφελος καθώς, προς τιμήν του, αποφάσισε ολόκληρο το ποσό που θα πουληθεί το bracelet του να πάει στην UNICEF.

"Φυσικά, είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτόν μου τον τίτλο. Αλλά το βραχιόλι δεν το φοράω ποτέ, όπως ποτέ δεν φοράω κανένα χρυσαφικό. Έτσι σκέφτηκα πως αν έδινα το βραχιόλι και τα ρολόγια μου, πολλοί περισσότεροι άνθρωποι θα επωφεληθούν από την πώληση τους", ήταν τα επόμενα λόγια του Δανού επαγγελματία.

Για να ολοκληρώσει: "Ελπίζω η δημοπρασία να τραβήξει πολύ κόσμο. Κάθε νέα προσφορά θα είναι βοήθεια για τα παιδιά που έχει υπό την επίβλεψη της η UNICEF".

Όποιος θέλει μπορεί να δει την προσφορά στο e-bay, και αν θέλει φυσικά να το "χτυπήσει".

πηγή sport24.gr

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση