» » » » » Μία στροφή πριν το «clasico»!

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα

Μία στροφή πριν το «clasico»! Μπορεί το μυαλό των περισσότερων να βρίσκεται στο «clasicο» της επόμενης Δευτέρας, όμως Μπαρτσελόνα και Ρεάλ θα πρέπει να ξεπεράσουν τα εμπόδια των Αλμερία και Μπιλμπάο αντίστοιχα, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής.
Λίγες μέρες πριν επισκεφτεί την Αθήνα, η Μπαρτσελόνα ταξιδεύει στην Ανδαλουσία για να αντιμετωπίσει την Αλμερία σε ένα παιχνίδι που φαινομενικά είναι εύκολο, ωστόσο δεν αποκλείεται να κρύβει παγίδες. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται μεν στην ζώνη, όμως εντός έδρας έχουν μόλις μία ήττα σε πέντε ματς, ενώ έχουν καλή προϊστορία με τους πρωταθλητές καθώς στις τρεις τελευταίες φορές που έχουν φιλοξενήσει τους «μπλαουγκράνα», έχουν πάρει δύο ισοπαλίες, και μάλιστα με το ίδιο σκορ (2-2). Από την μεριά της, η Μπαρτσελόνα θα προσπαθήσει να διατηρήσει το απόλυτο μακριά από το «Καμπ Νου», ενώ ο Μέσι θα ψάξει να σκοράρει για όγδοο σερί παιχνίδι.

Η Ρεάλ υποδέχεται το Σάββατο την Μπιλμπάο, γνωρίζοντας το αποτέλεσμα της Μπαρτσελόνα (παίζει δύο ώρες νωρίτερα), με στόχο το έξι στα έξι στο «Μπερναμπέου». Η νίκη θα δώσει το δικαίωμα στην ομάδα του Μουρίνιο να πάει ως πρώτη στο «clasico». Στο παιχνίδι με τους Βάσκους, ο Πορτογάλος προπονητής θα εκτίσει την δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του, κάτι που σημαίνει ότι στον πάγκο θα βρίσκεται και πάλι ο Αϊτόρ Καράνκα, παλιά μεγάλη δόξα της Μπιλμπάο. Από την μεριά τους, οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν πάρει ούτε έναν βαθμό στα τρία τελευταία εκτός έδρας ματς, θα προσπαθήσουν ωστόσο για την μεγάλη έκπληξη. Τελευταία φορά που έφυγαν με νίκη από το «Μπερναμπέου» ήταν την σεζόν 2004-05, όταν και είχαν κερδίσει με 2-0.

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια, ξεχωρίζει το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στην Βιγιαρεάλ και την Βαλένθια. Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στους ομίλους έχει το απόλυτο στην έδρα της (με παθητικό μόλις ένα γκολ) και θέλει τη νίκη προκειμένου να διατηρηθεί τρίτη, την ώρα που οι «νυχτερίδες» ψάχνουν το πρώτο τους διπλό έπειτα από τις ήττες σε Μπαρτσελόνα και Σεβίλλη.

Δύσκολη αποστολή έχει η Ατλέτικο (προσεχής αντίπαλος του Άρη) καθώς ταξιδεύει στο Σαν Σεμπαστιάν για να αντιμετωπίσει την νεοφώτιστη Σοσιεδάδ. Οι Μαδριλένοι έχουν να κερδίσουν στο «Ανοέτα» από το 1992 και έκτοτε μετρούν 11 ήττες και μόλις δύο ισοπαλίες!

Την πρώην του ομάδα αντιμετωπίζει ο Γκρεγκόριο Μανθάνο, καθώς η Σεβίλλη υποδέχεται την Μαγιόρκα, ενώ το πρόγραμμα της αγωνιστικής ολοκληρώνεται την Δευτέρα με την Χετάφε να φιλοξενεί την ουραγό Σαραγόσα, στον πάγκο της οποίας θα κάνει ντεμπούτο ο Χαβιέ Αγκίρε.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής:

Σάββατο (20/11)
Βιγιαρεάλ-Βαλένθια
Αλμερία-Μπαρτσελόνα
Ρεάλ-Μπιλμπάο

Κυριακή (21/11)
Εσπανιόλ-Έρκουλες
Λα Κορούνια-Μάλαγα
Λεβάντε-Σανταντέρ
Οσασούνα-Χιχόν
Σεβίλλη-Μαγιόρκα
Σοσιεδάδ-Ατλέτικο

Δευτέρα (21/11)
Χετάφε-Σαραγόσα

Η βαθμολογία (11 αγώνες)
1. Ρεάλ 29
2. Μπαρτσελόνα 28
3. Βιγιαρεάλ 23
4. Βαλένθια 20
5. Σεβίλλη 20
6. Εσπανιόλ 19
7. Ατλέτικο Μαδρίτης 17
8. Μπιλμπάο 16
9. Σοσιεδάδ 16
10. Μαγιόρκα 15
11. Χετάφε 13
12. Οσασούνα 12
13. Έρκουλες 12
14. Σανταντέρ 11
15. Λα Κορούνια 11
16. Χιχόν 10
17. Μάλαγα 10
18. Αλμερία 9
19. Λεβάντε 8
20. Σαραγόσα 7

πηγη gazzetta.gr

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση