» »Unlabelled » Η "καυτή" Ναταλία του Μουντιάλ!

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα


Κόντρα στην Αγγλία του Μπέκαμ, η Ρωσία έβγαλε "άσο από το μανίκι" για να κερδίσει την ανάληψη του Μουντιάλ του 2018... Το σέξι μοντέλο διεθνούς φήμης, Ναταλία Βοντιάνοβα (photos+videos)!
Η 28άχρονη Βοντιανόβα, η οποία θεωρείται ως ένα από τα διασημότερα μοντέλα στον κόσμο, συμμετείχε ενεργά στην προσπάθεια διεκδίκησης της τελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ούσα μέλος της ρωσικής αντιπροσωπείας που ταξίδεψε στη Ζυρίχη για την ψηφοφορία, και πολλοί θεωρούν πως η χώρα της οφελήθηκε σημαντικά από την απαστράπτουσα παρουσία της.
Το λεοπαρδαλέ φόρεμα με το οποίο εμφανίστηκε στο εκθεσιακό κέντρο της Ζυρίχης ήταν άλλωστε από τα πιο εντυπωσιακά θεάματα της βραδιάς, με τον φωτογραφικό φακό να την ακολουθεί και να τη "συλλαμβάνει" την ώρα των πανηγυρισμών, μετά από το "Ρωσία" που ακούστηκε από τα χείλη του Ζεπ Μπλάτερ.


Ειρωνεία; Το 28άχρονο σέξι μοντέλο ζει πλέον μόνιμα στη Μεγάλη Βρετανία ενώ από τον Νοέμβριο του 2001 είναι παντρεμένη με ζάμπλουτο Άγγλο επιχειρηματία, με τον οποίο έχει αποκτήσει μάλιστα τρία παιδιά.

Μην σας κάνει εντύπωση λοιπόν αν σε λίγες ημέρες οι "εξοργισμένοι" Άγγλοι καταγγείλουν την "κατάσκοπο" που ζει ανάμεσά τους, και η οποία δεν είναι άλλη από τη Ναταλία Βοντιάνοβα, γνωστή και με το προσωνύμιο "Super Nova"...

Η Ναταλία Βοντιάνοβα μέσα από φωτογραφίες










 











natalia vodianova3            





πηγη sport24.gr

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση