» » » » Η ΑΕΚ φέρνει τον...ερωτύλο Ντρπιτς!

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα


Τον ...παθιάρη Ντρπιτς που παίζει στόπερ θα δοκιμάσει η ΑΕΚ, καθώς ο Κροάτης έρχεται να δοκιμαστεί από τον Χιμένεθ. Διαβάστε για ποιο λόγο έγινε πασίγνωστος σε όλη την Ευρώπη.
O Κροάτης Ντρπιτς έρχεται για λογαριασμό της ΑΕΚ στην Αθήνα. Θα δοκιμαστεί από τον Χιμένεθ. Είναι 23 ετών, 1.93, παίζει στόπερ και έγινε διάσημος όταν έκανε έρωτα με τη κοπέλα του στο γήπεδο της Ντιναμό Ζάγκρεμπ
Ο 29χρονος κροάτης στόπερ Ντίνο Ντρπιτς θα αφιχθεί απόψε στην Αθήνα για να περάσει από το μικροσκόπιο του Μανόλο Χιμένεθ.


Το βλέμμα του ισπανού τεχνικού δεν θα είναι στραμμένο μόνο στον Λουσέν στις επόμενες προπονήσεις. Στα Σπάτα θα δοκιμάζεται από σήμερα και ο 29χρονος Ντίνο Ντρπιτς, ευρύτερα γνωστός για ένα σεξουαλικό «σκάνδαλο» το οποίο υποχρέωσε την Ντιναμό Ζάκγρεμπ να τον πουλήσει στη γερμανική Καρσλρούη τον Ιανουάριο του 2009.

Συγκεκριμένα ο Ντριπτς συνελήφθη να κάνει σεξ με τη σύζυγό του (και διάσημο στην Κροατία τοπ-μόντελ) Νίβες Σέλζιους στο χορτάρι του γηπέδου της Ντιναμό. Λέγεται ότι η χυμώδης Νίβες είχε "ειδοποιήσει" για τη "συνεύρεση" με τον Ντίνο και όλως τυχαίως (λέμε τώρα) άναψαν οι προβολείς. Λίγες μέρες αργότερα αποκάλυπτε τα πάντα σε τηλεοπτική εκπομπή!

Ο θηριώδης (1,93 μ. ύψος) στόπερ ήταν από τα αγαπημένα παιδιά των οπαδών της Ντιναμό και βασικό στέλεχος της ομάδας από το 2000, ωστόσο η διοίκηση δεν θέλησε να τον κρατήσει άλλο στο δυναμικό της ομάδας μετά τις διαστάσεις που έλαβε το σκάνδαλο.

Περίπτωση εξαιρετικού στόπερ

Εκτός από τις σεξουαλικές επιδόσεις του πάντως, ο Ντρπιτς διακρίνεται εδώ και πολλά χρόνια και για τις αγωνιστικές ικανότητές του. Διέγραψε σπουδαία καριέρα ως βασικός κεντρικός αμυντικός της Ντιναμό και είναι διεθνής με όλες τις εθνικές ομάδες της Κροατίας. Είναι σε καλή ηλικία και έχει παραστάσεις πρωταθλητισμού.

Τον Ιανουάριο του 2009 (ύστερα από 201 συμμετοχές και 13 γκολ με τη φανέλα της Ντιναμό κι έχοντας κατακτήσει 4 πρωταθλήματα και 3 κύπελλα της χώρας), το σεξουαλικό σκάνδαλο στο χορτάρι του γηπέδου της κροατικής ομάδας αποτέλεσε τη βασική αιτία για να μετακομίσει ως δανεικός στην Καρλσρούη με τη φανέλα της οποίας διέγραψε έναν εξαιρετικό δεύτερο γύρο στην Μπουντεσλίγκα.

Η προσθήκη του πάντως δεν βοήθησε τη γερμανική ομάδα να αποφύγει τον υποβιβασμό και η σεζόν 2009/10 επεφύλασσε μια προβληματική χρονιά για τον κροάτη ποδοσφαιριστή. Η Καρλσρούη αγόρασε μεν τα δικαιώματα του Ντριπτς ο οποίος ήταν πλέον ανεπιθύμητος στο Ζάγκρεμπ, ωστόσο ο 29χρονος στόπερ δεν έκανε καλή σεζόν στη β’ κατηγορία της Γερμανίας.

Το περασμένο καλοκαίρι κατάφερε να εξασφαλίσει την ελευθερία του και πλέον έρχεται στην ΑΕΚ με την ελπίδα ότι θα δώσει νέα πνοή στην καριέρα του η οποία πήρε την κατιούσα με εντελώς αιφνίδιο και αναπάντεχο τρόπο.



Η Νίβες "αποκαλύπτει" ότι έκανε σεξ μέσα στο γήπεδο!



 


Δείτε φωτογραφίες της σέξι συζύγου του Ντρπιτς, Νίβες Σέλζιους










 

πηγη sport24.gr

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση