» » » Το deal του αιώνα!

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα


Το deal του αιώνα! Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την συμφωνία-ρεκόρ (165 εκατ. ευρώ) με την μη κερδοσκοπική "Qatar Foundation" και ψάχνει την φόρμουλα ώστε να χωρέσει στην φανέλα της και την Unicef!

«Η Μπαρτσελόνα ανακοινώνει ότι έφτασε σε συμφωνία με την "Qatar Foundation", αξίας 170 εκατ. ευρώ για παραπάνω από πέντε χρόνια, για την διαφήμιση στην φανέλα της πρώτης ομάδας», τονίζει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση για την συνεργασία με το ίδρυμα που προωθεί την εκπαίδευση, την έρευνα και την ανάπτυξη.


Μπορεί, λοιπόν, στην ανακοίνωση να γίνεται λόγος για την διαφήμιση στη φανέλα, κάτι που θα σημάνει και το τέλος της πολιτικής των «μπλαουγκράνα» να μην υπάρχει χορηγός (σ.σ. η Unicef αποτελεί εξαίρεση, με τον ίδιο το σύλλογο να πληρώνει ένα ποσό κοντά στα δύο εκατ. ευρώ), όμως όπως δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Χαβιέ Φάους, δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα τι θα γίνει. Προς το παρόν, προσπαθεί να βρεθεί η φόρμουλα ώστε να δημιουργηθεί ένα λογότυπο που να περικλείει τόσο την Unicef όσο και την "Qatar Foundation": «Για ένα απλό λόγο, τα τμήματα Marketing της Nike και ο ίδιος ο σύλλογος εργάζονται προκειμένου να φτιαχτεί ένα σήμα που να συνδυάζει τις δύο οργανώσεις. Θα παρουσιαστεί μέσα στον επόμενο μήνα».

Όσο για τα οικονομικά δεδομένα, ο Φάους χαρακτήρισε το deal ως το μεγαλύτερο στην ιστορία! «Πρόκειται για το υψηλότερο συμβόλαιο στην ιστορία του ποδοσφαίρου», με την Μπαρτσελόνα να παίρνει κάθε χρόνο τουλάχιστον 30 εκατ. ευρώ! Πιο συγκεκριμένα, από το 2011 και για κάθε σεζόν θα μπαίνει minimum αυτό το ποσό στα ταμεία των Καταλανών, ωστόσο προβλέπονται και διάφορα bonus κατάκτησης τροπαίων! Παράλληλα, για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν θα μπουν άλλα 15 εκατ. ευρώ! Συνολικά, δηλαδή, μιλάμε για ποσό πάνω από 165 εκατ. ευρώ για πέντε χρόνια!

«Αυτή η συμφωνία αφορά ένα μη-εμπορικό σήμα, μία μη-κυβερνητική οργάνωση η οποία βρίσκεται σε χώρα που θέλει να γίνει γνωστή μέσω της εκπαίδευσης και του αθλητισμού και η οποία όπως ξέρετε θα διοργανώσει το Μουντιάλ. Αρχίσαμε τον Αύγουστο τις συζητήσεις και πριν λίγες εβδομάδες κλείσαμε την συμφωνία. Ο σύλλογος μας χρειάζεται τα χρήματα γιατί υπάρχει τεράστιο χρέος, το οποίο κυμαίνεται από 420 ως 430 εκατ. ευρώ», ήταν τα λόγια του Φάους. 

πηγη gazzetta.gr

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση