betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα

Στο δικό μας κύπελλο Ελλάδας στο ΟΑΚΑ αναμετρώνται ο Παναθηναϊκός με την ΑΕΚ στο πρώτο αγώνα για την φάση των 8 όπου ισχύει το εκτός έδρας γκολ. Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε την νέα χρονιά βελτιωμένος κάνοντας 3 σερί νίκες με σχετικά καλές εμφανίσεις κυρίως επιθετικά αφού δημιουργεί φάσεις στα αντίπαλα καρέ, αμυντικά όμως αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα.
Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα άφησε εκτός αποστολής τους Ζιλμπέρτο Σίλβα, Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και Σίντνεϊ Γκοβού, στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Καρνέζης, Τζόρβας, Σαριέγκι, Καντέ, Βύντρα, Μαρίνος, Σπυρόπουλος, Σεϊταρίδης, Νίνης, Καραγκούνης, Μαυρίας, Λέτο, Λουίς Γκαρσία, Χριστοδουλόπουλος, Σιμάο, Κατσουράνης, Μαυρίας, Πετρόπουλος, Σισέ.
Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα κάνει κάποιες αλλαγές,την θέση του Τζόρβα θα πάρει ο Καρνέζης όπως είχε συμβεί και στα προηγούμενα παιχνίδια Κυπέλλου μέχρι τώρα. Στην άμυνα η τετράδα δεν θα αλλάξει με τους Καντέ και Σαριέγκι στο κέντρο και Σπυρόπουλο, Βύντρα στα άκρα, Κατσουράνης και Σιμάο θα είναι στην μεσαία γραμμή ως αμυντικά χαφ και ο Νίνης μπροστά τους. Ο Λέτο επιστρέφει στο αριστερό άκρο ενώ δεξιά μετά την απόφαση να μείνει εκτός αποστολής ο Γκοβού, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος θα είναι στο δεξί άκρο, στην κορυφή και πάλι ο Τζιμπρίλ Σισέ .
Από την άλλη η
ΑΕΚ είναι και αυτή αήττητη το 2011 αφού μετά την ισοπαλία με την Κέρκυρα έκανε δύο συνεχόμενα διπλά με Πανσερραϊκό και Αστέρα Τρίπολης και ανέβηκε στην Τρίτη θέση ,εκτός αποστολής έμειναν οι Νίκος Γεωργέας , Κώστας Μανωλάς και ο Σάββας Γκέντσογλου.Έτσι η αποστολή είναι: Σάχα, Αραμπατζής, Λαγός, Αργυρίου, Γιάχιτς, Νασούτι, Δέλλας, Νταντόμο, Καράμπελας, Κλωναρίδης, Γκερέιρο, Μάκος, Λεονάρντο, Έντερ, Λυμπερόπουλος, Φροξυλιάς, Σκόκο, Αμπντουραχμάνι, Ντιοπ, Μπλάνκο. Αναμένουμε παιχνίδι που μπορεί να μπουν γκολ αφού και οι δύο ομάδες έχουν αμυντικά κενά και δέχονται σχετικά εύκολα γκολ ενώ επιθετικά είναι αρκετά καλές και μπορούν να σκοράρουν, το over 2.5 έχει 45% πιθανότητες οπότε σε τιμές 2,33 έχει σημαντική αξία.

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ over 2.5 με απόδοση 2.33.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση