betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα

Στον άλλο επαναληπτικό του κυπέλλου Ελλάδας ο Ολυμπιακός Βόλου υποδέχεται την Κέρκυρα, στο πρώτο ματς ο Ολυμπιακός Βόλου κέρδισε με 2-0 και έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι καλή ομάδα και πολύ δύσκολα θα κινδυνεύσει να χάσει την κατηγορία, έχει τις λιγότερες ήττες μετά τον Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, έχει συνολικά ρεκόρ 5-10-5. Ο Σάκης Τσιώλης συμπεριέλαβε για πρώτη φορά στην αποστολή τον Κρίστιαν Νέμεθ και αναμένεται να του δώσει χρόνο συμμετοχής, ενώ άφησε εκτός τον Ούμπιντες, προκειμένου να τον προφυλάξει ενόψει της συνέχειας.
Επίσης, εκτός έμειναν και οι Κάστρο και Σκάρος. Αναλυτικά, στην αποστολή βρίσκονται οι: Γιακούποβιτς, Ρόκα, Ντολεζάι, Τομάς, Ροντρίγκεζ, Μάρτιν, Μπρέσκα, Αλβάρεζ, Καπετάνος, Αναστασίου, Σανκαρέ, Ακόστα, Ρόκας, Σελεζί, Μόνχε, Νέμεθ, Μητρόπουλος, Ζαραδούκας, Μπερτόλντι, Σολάκης.
Αντίθετα η
Κέρκυρα παρότι βρίσκεται 4 βαθμούς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού θα παλέψει για την παραμονή της αφού δημιουργικά έχει προβλήματα και δύσκολά δημιουργεί φάσεις. Οι "Φαίακες" έχουν πολύ δύσκολο έργο καθώς μετά την ήττα με 0-2 στον πρώτο αγώνα στην έδρα τους, οι ελπίδες για πρόκριση έχουν μειωθεί σημαντικά. Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής στα νέα αποκτήματα της ομάδας, τον Μονιάκη αλλά και τον Ρίκα. Εκτός πλάνων είναι ο τιμωρημένος Γκουστάβο,ο τραυματίας Βενέτης ενώ εκτός αποστολής έμειναν και οι Κωνσταντόπουλος, Στολτίδης, Καλατζής και Επστάιν για να πάρουν "ανάσες" για την συνέχεια των υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα. Πιο αναλυτικά η αποστολή που επέλεξε ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς αποτελείται από τους: Αποστολίδη, Λαμπρόπουλο, Μαιστόροβιτς, Χάμπλ, Ιωάννου Δημήτρη, Ιωάννου Ηλία, Μίχο, Κοντοδήμο, Φλάβιο, Παρασκευαϊδη, Μάζνοφ, Σιαράβα, Γραμμόζη, Δεινόπαπα, Μάμαλο, Γιάντση, Ρίκα, Μονιάκη. Ο Ολυμπιακός Βόλου σήμερα με την βοήθεια της έδρας έχει τον πρώτο λόγο για την νίκη αφού και η φιλοξενούμενη Κέρκυρα θα κάνει αλλαγές δείχνοντας ότι δεν θα παλέψει με όλα της τα όπλα.

Ολυμπιακός Βόλου με απόδοση 1,61.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση