» » » » Ο Ιταλός γόης και ο… θρύλος!

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα



Ο Ιταλός γόης και ο… θρύλος!Το gazzetta.gr βρέθηκε την Τρίτη στο «Κλ. Βικελίδης» για το ματς του Άρη με τη Μάντσεστερ Σίτι και σας μεταφέρει με μια γυναικεία ματιά την παρουσία του Ρομπέρτο Μαντσίνι στον πάγκο των Άγγλων!

Ήταν 16 Σεπτεμβρίου 2010 όταν η Θεσσαλονίκη φιλοξενούσε την Ατλέτικο Μαδρίτης για την πρώτη αγωνιστική του Εuropa League. Η ομάδα του Άρη κατάφερε να κάνει την ποδοσφαιρική Ευρώπη να παραμιλάει με τη μεγάλη νίκη της κόντρα στην υπερπρωταθλήτρια Ευρώπης, όμως οι οπαδοί των «κιτρίνων» έχουν έναν ακόμη λόγο για να μην την ξεχάσουν ποτέ.
Η εκρηκτική Σάρα Καρμπονέρο, επίσημη αγαπημένη του Ίκερ Κασίγιας, είχε στρέψει τα βλέμματα του αντρικού πληθυσμού επάνω της, καθώς είχε βρεθεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για τις ανάγκες του τηλεοπτικού καναλιού στο οποίο εργάζεται…


Έπρεπε να περάσουν πέντε μήνες για να φύγουν με αυτή την ικανοποίηση και οι… κυρίες που επισκέπτονται το γήπεδο του Άρη. Αιτία ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Ρομπέρτο Μαντσίνι. Τι να κάνουμε άλλωστε; Ένας αυτός και ένας ο Ζοζέ Μουρίνιο είναι που μπορούν να κάνουν τις γυναίκες να μη θέλουν πάρουν τα μάτια τους πάνω από τους πάγκους των ομάδων που καθοδηγούν.

Γεννημένος στις 27 Νοεμβρίου του 1964, έπειτα από μια μεγάλη καριέρα ως αθλητής αποφάσισε να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και να μπει μόλις σε ηλικία 36 ετών στα βαθιά νερά αναλαμβάνοντας το 2001 τον πάγκο της Φιορεντίνα. Στα δέκα χρόνια της προπονητικής του καριέρας, έχει κοουτσάρει μερικές από τις μεγαλύτερες ιταλικές ομάδες, όπως είναι η Λάτσιο και η Ίντερ.

Στις 19 Δεκεμβρίου του 2009 ανέλαβε τις τύχες της Μάντσεστερ Σίτι των Αράβων και των αμέτρητων χρημάτων και χθες βρέθηκε για πρώτη φορά μέσα σ’ ένα κάστρο, αυτό του «Κλεάνθης Βικελίδης». Και ακόμη και αυτός, που θεωρείται πλέον ένας από τους κορυφαίους του χώρου του, δεν κατάφερε να το εκπορθήσει.

Και πώς θα το κατάφερνε όταν η ομάδα του ήρθε στη Θεσσαλονίκη σε λιγότερο από 24 ώρες προτού ξεκινήσει η αναμέτρηση και οι παίκτες του πάτησαν το χορτάρι του «κάστρου» δύο ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα… Ο Ιταλός πίστευε ότι αρκούσαν οι παίκτες εκατομμυρίων που έχει στις τάξεις του για να σπάσουν την παράδοση του αήττητου των «κιτρίνων, αλλά η παράδοση μετά και το τέλος του αγώνα παραμένει και τείνει να γίνει… θρύλος.

«Δεν καταφέραμε να το σπάσουμε»

Ο πάντα καλοντυμένος, Ιταλός βλέπετε, προπονητής λίγο πριν από την αναχώρηση της αποστολής της Σίτι από το «Κλ. Βικελίδης», δεν αρνήθηκε να μιλήσει για αυτό το αήττητο των 43 χρόνων: «Η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι του Άρη είναι πραγματικά πολύ καλή. Εμείς κυνηγήσαμε το γκολ, δυστυχώς όμως δεν καταφέραμε να το πετύχουμε και να σπάσουμε το αήττητο σερί του Άρη. Αυτό όμως που είχαμε από την αρχή ως στόχο ήταν η πρόκριση και αυτή θέλουμε να πάρουμε μέσα στην έδρα μας».

Λίγα λεπτά αργότερα, αφού δέχτηκε με χαμόγελο να φωτογραφηθεί μαζί μας και φορώντας με… στιλ ιταλικό το γαλάζιο-άσπρο κασκόλ της Σίτι, ανέβηκε στο λεωφορείο της αποστολής και αναχώρησε για το αεροδρόμιο «Μακεδονία», ανανεώνοντας το ραντεβού του με τον Άρη για την επόμενη Πέμπτη στο Μάντσεστερ.

Εμείς από την πλευρά μας οφείλουμε να ενημερώσουμε τον κύριο Μαντσίνι ότι κάπως έτσι υποτίμησε τον Άρη και ο συνάδελφός του Κίκε Φλόρες και τώρα παρακολουθεί τους αγώνες του Europa League από την ισπανική τηλεόραση και φυσικά όποιες από τις κυρίες σκέφτονται να ανέβουν στην Αγγλία και για τον Ιταλό γόη, είναι παντρεμένος εδώ και είκοσι χρόνια και έχει τρία παιδιά...

πηγη gazzetta.gr

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση