betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα

Για την Super League στο ΟΑΚΑ διεξάγεται το Αθηναϊκό ντέρμπι ανάμεσα στο Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, η νίκη του Ολυμπιακού μείωσε τις ελπίδες παρά πολύ του Παναθηναϊκού να ξαναμπεί στο παιχνίδι του τίτλου.
Ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί ως εξής, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Τζόρβας, αριστερά ο Ιωαννίδης, δεξιά ο Βύντρα και ο Καντέ με τον Σαριέγκι στο κέντρο της άμυνας. Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα σε ρόλο "κόφτη" στη μεσαία γραμμή, με Κατσουράνη και Νίνη μπροστά του. Ο Λέτο αριστερό "φτερό", δεξί ο Χριστοδουλόπουλος και στην κορυφή του 4-3-3 ο Σισέ.Αν δεν ξεκινήσει ο Ζιλμπέρτο, ο οποίος πάντως είναι καλύτερα, τότε πιθανότατα θα πάρει την θέση του ο Σιμάο.
Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα της ΑΕΚ στο ντέρμπι, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Σάχα, με τον Καράμπελα αριστερό μπακ, τον Γιάχιτς δεξιά και τους Δέλλα, Νασούτι στόπερ. Στο χώρο του κέντρου θα είναι οι Μάκος, Ντιοπ και Μίτσελ -με τον Καφέ να διεκδικεί τη θέση του τελευταίου- ενώ οι Λαγός και Σκόκο από τα άκρα θα αποτελούν τα στηρίγματα του Λυμπερόπουλου, που θα πάρει θέση στην κορυφή της επίθεσης. Αναμένουμε ανοικτό ματς με πολλά γκολ λόγω των αμυντικών αδυναμιών των δύο ομάδων και της απόδοσης που είναι οριακά value.
Παναθηναϊκός-ΑΕΚ over 2.5 με απόδοση 2,10.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση