betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα

Για την Super League στο ΟΑΚΑ o Παναθηναϊκός υποδέχεται την Κέρκυρα, 4 αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Ο Παναθηναϊκός είναι σίγουρα δεύτερος και θα μπει με πλεονέκτημα στα Πλεϊ Οφ, αν συνεχίσει μόνο με νίκες μέχρι το τέλος ενδέχεται η διαφορά να μεγαλώσει και άλλο και κατά συνέπεια να είναι το μεγάλο φαβορί να κατακτήσει την πρώτη θέση. Την προηγούμενη αγωνιστική έπαιξε με διαφορετικό σύστημα με 4-4-2 αποδίδοντας σχετικά καλά αφού κέρδισε με 3-1 τον Ηρακλή, ο προπονητής του θα διατηρήσει τι ίδιο σύστημα σήμερα. Εκτός έμειναν οι αμυντικοί Σαριεγκι και Σπυρόπουλος ενώ στην αποστολή συμμετέχουν κανονικά οι Λέτο και Καντέ.
Από την άλλη η Κέρκυρα με 30 βαθμούς βρίσκεται μόλις δύο πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού, την τελευταία αγωνιστική έχασε εντός έδρας με 3-4 από τον Άρη παρότι προηγήθηκε. Σήμερα έχει πολλά προβλήματα απουσιών αφού εκτός είναι τιμωρημένοι ο Γραμμόζης με 7 συμμετοχές και 1 γκολ, ο Μαϊστόροβιτς με 26 συμμετοχές και 1 γκολ, ο Παρασκευαϊδης με 10 συμμετοχές και ο Κοντοδήμος με 24 συμμετοχές ενώ εκτός αποστολής επίσης έμειναν λόγω τραυματισμού ο Μίχος με 6 συμμετοχές και ο Φλαβίνιο με 16 συμμετοχές και 2 γκολ.
Ο Παναθηναϊκός μπορεί να εκμεταλλευτεί τις απουσίες της Κέρκυρας και να πάρει την νίκη, ακόμη οι φιλοξενούμενοι με την επιλογή της να εκτίσουν τώρα οι τιμωρημένοι δείχνουν να μην ελπίζουν σε πολλά για αυτό το ματς.
Παναθηναϊκός με απόδοση 1,25. 

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση