» » » » » » Spot tips Σάββατο 19 Μαρτίου. Goal-goal στο Μπλάκμπερν-Μπλάκπουλ (Α μέρος)

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα

 ##Αουγκσμπούργκ-Ομπερχάουζεν. Σε τροχιά ανόδου η γηπεδούχος, σε τροχιά υποβιβασμού η Ομπερχάουζεν, δεν μπορεί να παιχτεί ο άσσος σε τόσο χαμηλές τιμές, αξία έχει το no-goal αφού δύσκολα θα σκοράρει η Ομπερχάουζεν.

##Οσναμπρικ-Άαχεν. Ανοικτά τα παιχνίδια και των δύο ομάδων, 17 στα 26 over 2.5 η Οσναμπρικ, 21 στα 26 over 2.5 η Άαχεν συνολικά, θα πάμε με το over 2.5
##Τότεναμ-Γουέστ Χαμ. Ντέρμπι του Λονδίνου, ίδια φόρμα έχουν οι σημερινοί αντίπαλοι χρειάζονται τους βαθμούς, το goal-goal είναι πιθανό.
##Σέφιλντ Γιούν-Λιντς. Τοπικό ντέρμπι, δεν θα εμπλακούμε.
##Αταλάντα-Πιατσεντζα. Σε φούλ φόρμα η φιλοξενούμενη με 5 νίκες και μία ισοπαλία και 12-3 γκολ, χαμηλά ο άσσος.
##Βιτσεντζα-Νοβάρα. Κλειστό ματς, δεν σκοράρουν με ευκολία και οι δύο ομάδες, το under 2.5 τον πρώτο λόγο.
##Κροτόνε-Σιένα. Μία από τα ίδια, under 2.5
##Φροζινόνε-Τορίνο. Σε κακή κατάσταση και οι δύο, δεν βγαίνει άκρη.
##Άϊντραχτ-Σαν Πάουλι. Ισοβαθμούν στους 28 βαθμούς ακριβώς στην γραμμή του υποβιβασμού, έχουν τις χειρότερες επιθέσεις, τα λίγα γκολ μπορούν να παιχτούν.
##Αμβούργο-Κολωνία. Με νέο κόουτς το Αμβούργο, κάκιστη η Κολωνία εκτός έδρας με ρεκόρ 1-3-9, έχει προβάδισμα η έδρα.
##Αννόβερο-Χοφενχάϊμ. Θα μείνουμε μακριά δεν ξέρουμε πως θα αντιδράσει το Αννόβερο μετά την τεσσάρα από την Κολωνία.
##Νυρεμβέργη-Βέρντερ Βρέμης. Σε πολύ καλή κατάσταση η Νυρεμβέργη αήττητη για 6 ματς, βελτιωμένη τελευταία η Βέρντερ αλλά δεν παίρνει τους 3 βαθμούς, μπορεί να παιχτεί ο άσσος.
##Φράϊμπουργκ-Μπάγερν. Δεν ξέρουμε πως θα αντιδράσει η Μπάγερν μετά τον αποκλεισμό, αν καταφέρει να κρατήσει αμυντικά μπορεί να πάρει την νίκη.

##Αστον Βίλα-Γούλβς. Καλή παράδοση για την γηπεδούχο, δεν θα πάρουμε θέση.
##Γουέστ Μπρομ-Άρσεναλ. Σε 15 μέρες η Άρσεναλ έχασε τους 3 από 4 στόχους που είχε, θα το παλέψει η Γουέστ Μπρομ, πολύ δύσκολο το διπλό.
##Γουίγκαν-Μπέρμιγχαμ. Σημαντικό ματς παραμονής, η Μπέρμιγχαμ έχει πάρα πολλούς αμφίβολους, μπορεί να πάει παντού. ##Μάντσεστερ Γιούν.-Μπόλτον. Αήττητη εντός έδρας η Μάντσεστερ με ρεκόρ 13-1-0, προέρχεται από δύο εκτός έδρας ήττες από Τσέλσι και Λίβερπουλ, μπορεί σήμερα να επανέλθει στις νίκες απέναντι στην αδύναμη εκτός έδρας Μπόλτον.
##Μπλάκμπερν-Μπλάκπουλ. Εκτός φόρμας η Μπλάκπουλ και πλέον κινδυνεύει, συνεχίζει όμως να παίζει ανοικτά και επιθετικά, τι άλλο θα πάμε με τα πολλά γκολ είτε σε over 2.5 είτε σε goal-goal.
##Στόουκ-Νίουκαστλ. Στην μέση περίπου του βαθμολογικού πίνακα οι δύο ομάδες δεν κινδυνεύουν άμεσα, δύσκολα βγαίνει σημείο.
##Μπάρνσλεϊ-Ρέντινγκ. Σε καλή κατάσταση η φιλοξενούμενη Ρέντινγκ, κυνηγά τα Πλεϊ Οφ, μπορεί να πάει θετικό αποτέλεσμα.
##Ντονκάστερ-ΚΠΡ. Καλύτερη ομάδα η ΚΠΡ, μπορεί έστω και δύσκολα να κάνει το διπλό.
##Σουόνσι-Νότιγχαμ. 12 στα 18 under 2.5 εντός έδρας η Σουόνσι, 13 στα 18 under 2.5 αντίστοιχα εκτός έδρας η Νότιγχαμ, θα πάμε με τα λίγα γκολ.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση