» » » » » » Spot tips Σάββατο 26 Μαρτίου. Μπορεί να πάρει την νίκη η Κύπρος.

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα


##Κόλτσεστερ-Έξετερ. Αδιάφορο ματς, με ίδια φόρμα  οι δύο ομάδες.

##Λέϊτον Όριεντ-Γέοβιλ. Τα Πλέϊ Οφ ανόδου κυνηγά η γηπεδούχος, να εξασφαλίσει την σωτηρία της θέλει η Γέοβιλ, δεν βγαίνει άκρη.

##Μπορνμούθ-Τσάρλτον. Σε κακή κατάσταση η Τσάρλτον με 6 ματς χωρίς νίκη, τα πολλά γκολ έχουν τύχη.

##Μπράϊτον-Σουίντον. Σε τρομερή κατάσταση η πρωτοπόρος Μπράϊτον με 6 συνεχείς νίκες, χωρίς νίκη στα ίδια ματς η Σουίντον, έχει τον πρώτο λόγο η Μπράϊτον αλλά η απόδοση στον άσσο είναι μικρή και δεν υπάρχει αξία.


##Ντάγκεναμ-Σέφιλντ Γουέν. Θέλει βαθμούς η Ντάγκεναμ ώστε να ξεφύγει από την ζώνη του υποβιβασμού, είναι 5 ματς χωρίς ήττα, μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα.

##Μόρκαμ-Γουίκομ. Θέλει να παραμείνει στην Τρίτη θέση που οδηγεί σε απευθείας άνοδο, είναι καλύτερη ομάδα και μπορεί να κάνει το διπλό.

##Πόρτ Βέϊλ-Μπερι. Στην δεύτερη θέση η Μπέρι, είναι η καλύτερη ομάδα εκτός έδρας με ρεκόρ 10-4-5, μπορεί να πάρει την νίκη.

##Στόκπορτ-Σάουθεντ. Δεν είναι στα καλύτερα της η Σάουθεντ και παρά την ανυπαρξία της ουραγού Στόκπορτ δύσκολα θα μπορέσει να πάρει την νίκη.

##ΟΦΗ-Παναιτωλικός. Ντέρμπι κορυφής, ο Παναιτωλικός έχει 8 βαθμούς διαφορά από τον ΟΦΗ και σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος δύσκολα θα χάσει την άνοδο. Θα κατέβει για την ισοπαλία ο Παναιτωλικός.

##Αρμενία –Ρωσία Στην πρώτη θέση η Ρωσία, στην 2η θέση η Αρμενία που ήταν καλή στα προηγούμενα ματς, δεν θα είναι εύκολο το ματς για την Ρωσία.

##Ουαλία-Αγγλία. Βρετανικό ντέρμπι, 3 στις 3 ήττες μέχρι τώρα η Ουαλία, παρόλο αυτά το διπλό της Αγγλίας κάτω από 1,50 δεν έχει αξία.

##Βουλγαρία-Ελβετία. Δεν έχουν ξεκινήσει καλά οι δύο ομάδες έχοντας μία νίκη σε 3 ματς, δεν θα πάρουμε θέση.

##Γεωργία-Κροατία. Ματς στον όμιλο που αγωνίζεται και η Εθνική μας, πολύ κλειστά αγωνίζεται η Γεωργία, τα λίγα γκολ έχουν τον πρώτο λόγο και θα προτείνουμε το under 2.5.

##Κύπρος-Ισλανδία. 3 ήττες μέχρι τώρα η Ισλανδία, με την βοήθεια της έδρα η Κύπρος μπορεί να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες της Ισλανδίας και να πάρει την νίκη.

##Ισραήλ-Λετονία. Παιχνίδι του ομίλου μας, κακές ομάδες και οι δύο το προβάδισμα το έχει η έδρα.

##Βοσνία-Ρουμανία. Επιθετικές ομάδες μπορεί να ανοίξει το σκορ οπότε τα πολλά γκολ έχουν τύχη, σε καλή απόδοση το over 2.5.

##Αλβανία-Λευκορωσία. Πολύ καλή παρουσία η Λευκορωσία μέχρι τώρα αφού είναι αήττητη με 2 νίκες και 2 ισοπαλίες, έχει όμως απουσίες και το ματς δεν είναι εύκολο για αυτή, δεν θα πάρουμε θέση.

##Ανδόρα-Σλοβακία. Μεγάλη διαφορά δυναμικότητας, θα κερδίσει η Σλοβακία.

##Γερμανία-Καζανκστάν. Εύκολη νίκη για την γηπεδούχο, μπορεί να παιχτεί με χάντικαπ η Γερμανία.

##Νορβηγία-Δανία. Αήττητη η Νορβηγία, έχει το προβάδισμα για την νίκη.

##Μάλτα-Ελλάδα. Έστω και δύσκολα η Ελλάδα θα πάρει την νίκη, δεν βλέπουμε να ανοίγει πολύ το σκορ, σημαντική τύχη τα 2-3 σύνολο γκολ.

##Ιρλανδία-ΠΓΔΜ. Δυνατή ομάδα η Ιρλανδία ειδικά εντός έδρας μπορεί να πάρει την νίκη σε αποδόσεις πάνω από 1,60.

##Πορτογαλία-Χιλή. Φιλικό παιχνίδι, αναμένουμε ανοικτό ματς μπορούν να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

##Λανούς-Ρασίνγκ. Σε καλύτερη κατάσταση η Ρασίνγκ, έχει 3 νίκες εκτός έδρας, έχει το προβάδισμα να πάρει θετικό αποτέλεσμα.

##Ρίβερ Πλέϊτ-Νίουελς. Κάκιστη ομάδα η Νίουελς με χάλια άμυνα, έστω και δύσκολα η Ρίβερ μπορεί να πάρει την νίκη.

##Μεξικό-Παραγουάη. Φιλικό ματς, δεν θα πάρουμε θέση.

##ΗΠΑ-Αργεντινή. Φιλικό, αν παραταχθεί σοβαρή η Αργεντινή μπορεί να πάρει την νίκη

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση