» » » » » Spot tips Πέμπτη 07 Απριλίου. Μπορεί να πάρει σήμερα την νίκη η Μπενφίκα

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα

##Μπουγιουκσεχίρ-Γκεντσλερμπιρλιγκι. Πρώτο ματς για την ημιτελική φάση του κυπέλλου, στον τελικό περιμένει μάλλον η Μπεσίκτας μετά το χθεσινό 3-0, αναμένεται κλειστό παιχνίδι με σκοπιμότητα λόγω του επαναληπτικού, άρα τα λίγα γκολ έχουν τύχη.

##Βιγιαρεάλ-Τβέντε. Πολύ δυνατή στην έδρα της η Βιγιαρεάλ τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη, η Τβέντε μπορεί να είναι ευχαριστημένοι που έχει φτάσει μέχρι εδώ, δεδομένη η εμπειρία της Βιγιαρεάλ μπορεί να πάρει προβάδισμα για την πρόκριση.


##Μπενφίκα-Αϊντχόφεν. Η Μπενφίκα έχει παρατήσει εδώ και καιρό το πρωτάθλημα αφού δεν χάνει την 2η θέση και έχει αφοσιωθεί στην Ευρωπαϊκή διάκριση, μπορεί να πάρει σήμερα την νίκη και προβάδισμα για την πρόκριση.

##Ντιναμό Κιέβου-Μπράγκα. Οι εκπλήξεις της διοργάνωσης, θα δώσουμε και εδώ προβάδισμα στην έδρα αφού οι δυνατότητες της φιλοξενούμενης Μπράγκα είναι περιορισμένες.

##Πόρτο-Σπάρτακ Μόσχας. Πολύ καλή χρονιά για την Πόρτο, πήρε και μαθηματικά το πρωτάθλημα αήττητη μέχρι τώρα και από εδώ και πέρα θα κυνηγήσει την Ευρωπαϊκή διάκριση, μπορεί να πάρει την νίκη η Πόρτο εκμεταλλευόμενη της έδρα της.

##Γκρέμιο-Ατλέτικο Τζούνιορ. Πολύ χαμηλά ο άσσος της Γκρέμιο, η Ατλ. Τζούνιορ είναι αήττητη μέχρι τώρα στον όμιλο με 4 στις 4 νίκες.

##Χόρχε Βίστερμαν-Έμελεκ. Ομάδα Β΄κατηγορίας η γηπεδούχος το πρωτάθλημα της δεν έχει ξεκινήσει ακόμα και κατά συνέπεια δεν έχει βαθμό στον όμιλο, καλή ομάδα η Έμελεκ μπορεί να πάρει την νίκη και σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση