» » » » » » Spot tips Τρίτη 12 Απριλίου. Θα ρισκάρουμε με τον άσσο της Γουόλσολ

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα

##Σεντ Τζόνστον-Σέλτικ. Δύο βαθμούς προηγείται η Σέλτικ της Ρεϊντζερς δεν έχει περιθώρια για απώλειες, δεν είναι σε καλή κατάσταση η Σεντ Τζόνσον είναι 9 ματς χωρίς νίκη, έστω και δύσκολα μπορεί την νίκη η Σέλτικ.

##Μάντσεστερ Γίουν-Τσέλσι. Επαναληπτικός του 0-1 με την Μάντσεστερ να έχει το προβάδισμα, όπως και στο πρώτο ματς αναμένεται κλειστό παιχνίδι με λίγα γκολ οπότε θα πάμε με το under 2.5.

##Σαχτάρ Ντόνετσκ-Μπαρτσελόνα. Μετά το 5-1 της Μπαρτσελόνα δεν τίθεται θέμα πρόκρισης, σε αντίθεση με το άλλο σημερινό ματς μάλλον θα γίνει ανοικτό ματς χωρίς ιδιαίτερες σκοπιμότητες, άρα τα πολλά γκολ έχουν τύχη.


##Γουότφορντ-Νόργουϊτς. Αδιάφορη η γηπεδούχος Γουότφορντ, στην 2η θέση η Νόργουϊτς που ηττήθηκε από την Σουόνσι την προηγούμενη αγωνιστική και πλέον η διαφορά από την 3η και 4η θέση είναι στο 1 βαθμό, θα δώσουμε το προβάδισμα στην Νόργουϊτς.

##Ιπσουϊτς-Μιντλεσμπρο. Αδιάφορες και οι δύο ομάδες αφού πάρα πολύ δύσκολα θα κινδυνεύσουν, δύσκολο ίσως ένα μικρό προβάδισμα να το έχει η έδρα.

##Λέστερ-Κρίσταλ Πάλας. Δύσκολα θα προλάβει τα Πλεϊ Οφ αν και απέχει μόλις 5 βαθμούς, θέλει βαθμούς η φιλοξενούμενη είναι ακριβώς μία θέση από τον υποβιβασμό με 5 βαθμούς διαφορά αλλά εκτός έδρας έχει ρεκόρ 1-3-16 και μπορούμε να την εμπιστευθούμε.

##Μιλγουόλ-Μπρίστολ Σίτι. 4 βαθμούς απέχει από τα Πλεϊ Οφ η Μιλγούολ, αδιάφορη η Μπρίστολ Σίτι, μπορεί να πάρει την νίκη η Μίλγουολ στην δυνατή της έδρα, άσσος για την Μίλγουολ.

##Μπάρνσλεϊ-ΚΠΡ. Ήττα σοκ για την πρωτοπόρο ΚΠΡ από την ουραγό Σκάνθορπ, έμεινε η διαφορά στους 9 βαθμούς από την 2η θέση, δυνατή έδρα η Μπάρνσλεϊ δεν ξέρουμε πως μπορεί να αντιδράσει η ΚΠΡ και δεν θα πάρουμε θέση.

##Νότιγχαμ-Μπέρνλι. Σε κάκιστη κατάσταση η Νότιγχαμ ηττήθηκε για άλλη μία φορά στα τελευταία ματς από την Ρέντινγκ και τα Πλεϊ Οφ απομακρύνονται επικίνδυνα, δεν υπάρχει αξία στο άσσο.

##Ντέρμπι-Λιντς. 7 βαθμούς διαφορά από την τελευταία ομάδα που αυτή την στιγμή υποβιβάζεται η Ντέρμπι, στην τελευταία θέση που οδηγεί στα Πλεί Οφ η Λιντς με 4 βαθμούς διαφορά, δύσκολο σε κάθε πρόβλεψη.

##Ντονκάστερ-Πρέστον. Οι δύο ομάδες έχουν διαφορά 9 βαθμούς, δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμα, η προτελευταία Πρέστον το παλεύει στα πρόσφατα ματς όπου έχει πολύ θετικά αποτελέσματα, πολύ κρίσιμο ματς και θα μείνουμε μακριά.

##Πόρτσμουθ-Κόβεντρι.  Αδιάφορη η Πόρτσμουθ, θέλει βαθμούς η Κόβεντρι για να εξασφαλίσει την παραμονή, δεν βγαίνει άκρη.

##Σέφιλντ Γίουν.-Κάρντιφ. Στην τελευταία θέση πλέον η Σέφιλντ Γίουν απέχοντας 7 βαθμούς πλέον από τη σωτηρία, στην Τρίτη θέση η Κάρντιφ με 1 βαθμό διαφορά από την 2η θέση που οδηγεί σε απευθείας άνοδο, θα προτείνουμε την καλύτερη ομάδα που έχει και το κίνητρο, διπλό για την Κάρντιφ.

##Σουόνσι-Χαλ. Δύσκολα θα προλάβει τα Πλεϊ Οφ η Χαλ, σημαντική νίκη για την Σουονσι την προηγούμενη αγωνιστική επί της Νόριτς, δυνατή εντός έδρας έχει το προβάδισμα.

##Γέοβιλ-Νοτς Κάουντι. 7 συνεχείς ήττες για την Νοτς Κάουντι, δεν μπορείς να την εμπιστευθείς.

##Γουόλσολ-Μπρέντφορντ. Αδιάφορη Μπρέντφορντ, το παλεύει η Γουόλσολ ώστε να παραμείνει στην κατηγορία με πολλά θετικά αποτελέσματα στα τελευταία ματς, θα ρισκάρουμε με τον άσσο της Γουόλσολ.

##Λέϊτον Όριεντ-Καρλάϊλ. Αδιάφορη η Καρλάϊλ, το παλεύει για τα Πλεϊ Οφ η Λέϊτον αλλά δεν είναι σε καλή κατάσταση, δεν θα πάρουμε θέση.

##Μπράϊτον-Ντάγκεναμ. Αήττητη εντός έδρας η Μπράϊτον με ρεκόρ 15-4-0, ξέφυγε από την ζώνη του υποβιβασμού η Ντάγκεναμ θέλει και άλλους βαθμούς για να εξασφαλιστεί, δύσκολα θα πάρει όμως από την Μπράϊτον.

##Ροτσντέϊλ-Σαουθάμπτον. Στην 7η θέση η Ροτσντέϊλ που κυνηγά τα Πλέϊ Οφ, μετά από 6 ματς χωρίς ήττα ηττήθηκε την προηγούμενη αγωνιστική, σε τρομερή κατάσταση η Σαουθάμπτον με 6 νίκες και μία ισοπαλία στα 7 πρόσφατα και ανέβηκε στην 2η θέση που οδηγεί σε απευθείας άνοδο, θα δώσουμε προβάδισμα στην φιλοξενούμενη.  


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση