» » » » » » Spot tips Τετάρτη 13 Απριλίου. Για 33 σερί ματς αήττητο εντός έδρας το Σολτ Λεϊκ.

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα

##Σάλκε-Ίντερ. Δεν τίθεται θέμα πρόκρισης, η Ίντερ θέλει καθαρή νίκη με 4-0, αναμένεται ανοικτό παιχνίδι με πολλά γκολ, αξία επίσης, υπάρχει και στο διπλό της Ίντερ.

##Τότεναμ-Ρεάλ Μαδρίτης. Ούτε σε αυτό το παιχνίδι τίθεται θέμα πρόκρισης μετά το 4-0 της Ρεάλ, μάλλον θα γίνει ανοικτό ματς με πολλά γκολ.

##Αμπερντιν-Ρεϊντζερς. Μετά το χθεσινό διπλό της Σέλτικ δεν έχει περιθώρια για απώλειες η Ρεϊντζερς, μέτρια ομάδα η Αμπερντίν και εκτός φόρμας στα τελευταία ματς προέρχεται από 4 συνεχείς ήττες, έστω και δύσκολα μπορεί να πάρει το διπλό η Ρεϊντζερς.


##Τορόντο-Λος Αντζελες. Από ισοπαλίες προέρχονται και οι δύο, έχει κάποιες απουσίες το Λος Αντζελες, δεν θα πάρουμε θέση.

##Νεκάξα-Τέκος. Τις τελευταίες ζαριές της παίζει η Νεκάξα για να αποφύγει τον υποβιβασμό, από 3 ισοπαλίες έρχεται η Τέκος όπου δύσκολα τα καταφέρνει εκτός έδρας έχοντας ρεκόρ 1-1-5, θα δώσουμε ένα μικρό προβάδισμα στην έδρα.

##Σάντος Λαγκούνα-Πουέμπλα. Απόλυτο ηττών εκτός έδρας η Πουέμπλα με γκολ 5-16, ο άσσος τις περισσότερες πιθανότητες.

##Τολούκα-Γουαδαλαχάρα. Σε καλύτερη κατάσταση η φιλοξενούμενη που προέρχεται από μεγάλη νίκη επί της Αμέρικα, με ρίσκο θα πάμε στο διπλό.

##Γκουαρανί-Ντεπ. Τολίμες. Παντελώς αδιάφορο, θα μείνουμε μακριά.

##Εστουδιάντες-Κρουζέϊρο. Αδιάφορο και αυτό, θα γίνουν μάλλον πολλές αλλαγές,No bet.

##Σολτ Λεϊκ-Κολοράντο. 3 στα 3 μέχρι τώρα το Σόλτ Λεϊκ που βρίσκεται στην κορυφή, για 33 σερί ματς αήττητο εντός έδρας το Σολτ Λεϊκ.

##Κερετάρο-Ατλάντε. Μέτριες ομάδες, δεν βγαίνει άκρη.

##Κρουζ Αζουλ-Μοντερεϊ. Από 2 ήττες προέρχεται η γηπεδούχος, από 2 ισοπαλίες η Μοντερεϊ, , καλύτερη Κρουζ Αζούλ έχει ένα μικρό προβάδισμα.

##Ατλας-Πούμας. Είναι φαβορί η πρωτοπόρος Πούμας και μπορεί να το επιβεβαιώσει.

##Τιγκρες-Πατσούκα. 5 στα 6 under 2.5 εντός έδρας η Τίγκρες,5 στα 7 under 2.5 αντίστοιχα εκτός έδρας η Πατσούκα, θα προτείνουμε τα λίγα γκολ.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση