» » » » » » Spot tips Πέμπτη 14 Απριλίου. Η Μπενφίκα μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα.

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα

##Σπάρτακ Μόσχας – Πόρτο. 5-1 το σκορ του πρώτου ματς, η Πόρτο βρίσκεται στους ημιτελικούς, πολλά αμυντικά προβλήματα έχει η Σπαρτάκ που δεν είναι σε καλή κατάσταση, στο διπλό η αξία.

##Λίνγκμπι-Μίντιλαντ. Πριν 3 αγωνιστικές στην αντίθετη έδρα είχαν έρθει 4-4, η Λίνγκμπι την Δευτέρα αγωνίστηκε με την Εσμπιεργκ και υπέστη ήττα με 1-2 και πλέον κινδυνεύει άμεσα αφού η διαφορά μειώθηκε στον 1 βαθμό. Μεγάλα σκορ κάνουν και οι αντίπαλοι σκοράρουν και δέχονται πολύ εύκολα το γκολ, τα πολλά γκολ έχουν σημαντική τύχη.


##Αϊντχόφεν-Μπενφίκα. Δεν τίθεται θέμα πρόκρισης μετά το 4-1 του πρώτου ματς, έχει αγωνιστικά προβλήματα η γηπεδούχος που δεν δείχνει σε καλή κατάσταση, η Μπενφίκα είναι αφοσιωμένη σε αυτό τον θεσμό και θα δώσουμε και σήμερα το προβάδισμα να πάρει θετικό αποτέλεσμα.

##Μπράγκα-Ντιναμό Κιέβου. Στο μόνο ζευγάρι που δεν έχει κριθεί η πρόκριση, αναμένεται κλειστό παιχνίδι αφού καμία ομάδα δεν θα θελήσει να ρισκάρει και η πρόκριση θα κριθεί μάλλον στο γκολ, οπότε θα πάμε με τα λίγα γκολ και το under 2.5.

##Τβέντε-Βιγιαρεάλ. Και σε αυτό το ζευγάρι η πρόκριση έχει κριθεί, καλές επιθετικές ομάδες μπορούν να σκοράρουν και οι δύο και να επιβεβαιωθεί το goal-goal.

##Καράκας-Βελέζ. Ματς του 4ου ομίλου που είναι πολύ αμφίρροπος, μόνη νίκη θέλει η Βελέζ για να προκριθεί, καλή ομάδα η Καράκας, δεν θα πάρουμε θέση.

##Ουν. Κατόλικα-Ουνιον Εσπανίολα. Η Κατόλικα έχει ελπίδες να προκριθεί, η Εσπανίολα έχει αποκλειστεί, προβάδισμα το έχει η έδρα.

##Σέρο Πορτένιο-Σάντος. Δύσκολο ματς, η Σάντος έχει μεγαλύτερη ανάγκη για την νίκη αλλά έχει προβλήματα, δεν θα πάρουμε θέση.

##Ατλέτικο Τζούνιορ-Λεόν. Η Ατλ. Τζούνιορ με νίκη είναι σίγουρα πρώτη, η Λεόν έχει αποκλειστεί.

##Πετρολέρο-Γκρέμιο. Η γηπεδούχος έχει αποκλειστεί, η Γκρέμιο θέλει την νίκη για την πρώτη θέση, θα της δώσουμε το προβάδισμα να κάνει το διπλό.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση