» » » » » Spot tips Παρασκευή 15 Απριλίου. Goal-goal στο Μπεσίκτας-Γκεντσλερμπιλιγκι

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα

##Ινγκολσταντ-Μπόχουμ. Σε καλή κατάσταση η γηπεδούχος που είναι 6 ματς αήττητη, ήττα για την Μπόχουμ την προηγούμενη αγωνιστική σταματώντας ένα αήττητο σερί, δύσκολο σε κάθε πρόβλεψη.

##Φορτούνα Ντισελ.-Ουνιον Βερολίνου. Δεν κινδυνεύει καμία, πολύ δυνατή έδρα η Φορτούνα με ρεκόρ 10-1-3, έχει το προβάδισμα η έδρα με λίγα γκολ.

##ΦΣΒ Φρανκφούρτης-Μόναχο 1860. Αν δεν συνέλθει η ΦΣΒ θα έχει πρόβλημα, στα 11 τελευταία ματς έχει πάρει μόνο 2 βαθμούς, σε καλύτερη κατάσταση η φιλοξενούμενη, δεν θα πάρουμε θέση.


##Μπεσίκτας-Γκεντσλερμπιλιγκι. Καμία εμπιστοσύνη δεν έχουμε στις δύο ομάδες, με διαφορά ποιοτικότερο ρόστερ έχει η Μπεσίκτας έχει το προβάδισμα για την νίκη, ακόμη μπορούν να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και να γίνει goal-goal.

##Αζαξιό-Γκρενόμπλ. Παρά την ισοπαλία την προηγούμενη αγωνιστική η Αζαξιό παρέμεινε στην πρώτη τριάδα, διαθέτει την καλύτερη έδρα στην κατηγορία με ρεκόρ 10-4-1 με παθητικό μόνο 6 γκολ, έχει τον πρώτο λόγο για την νίκη.

##Βαν-Σεντάν. Μεγάλο διπλό για την Βαν επί της Μπουλόν και πλέον διεκδικεί με αξιώσεις την παραμονή στην κατηγορία, 7 ισοπαλίες εντός έδρας η Βαν, 8 Χ εκτός έδρας η Σεντάν, ίσως βολεύονται με τον ένα βαθμό.

##Εβιάν-Ιστρ. Παρέμεινε στην κορυφή η Εβιάν με την νίκη της Σεντάν, αδιάφορη η Ιστρ στην μέση του βαθμολογικού πίνακα, στην έδρα το προβάδισμα.

##Λαβάλ-Νιμ. Αήττητη εντός έδρας η Λαβάλ με ρεκόρ 7-8-0, πολύ δύσκολα τα καταφέρνει η Νιμ που κινδυνεύει άμεσα και σε αυτό το ματς στην έδρα το προβάδισμα.

##Μετς-Κλερμόν. Το παλεύει η Μετς να παραμείνει στην κατηγορία, αήττητη για 6 ματς η Κλερμόν με 4 ισοπαλίες όμως, θα ρισκάρουμε και θα πάμε με το κίνητρο της Μετς.

##Ναντ-Ντιζόν. Σε φουλ φόρμα η Ντιζόν σε αντίθεση με την Ναντ που έχει εξασφαλίσει την παραμονή ακόμα, σκοράρει η Ντιζόν, υπάρχει αξία στο διπλό.

##Ρεμς-Μπουλόν. Τα καταφέρνει στην έδρα της η Ρεμς από ότι εκτός, στο -3 από την πρώτη τριάδα βρίσκεται η Μπουλόν, δεν θα πάρουμε θέση.

##Σατορού-Τουρ. Με ισοπαλίες προσπαθεί να παραμείνει στην κατηγορία η Σατορού, 3 βαθμούς από την Τρίτη θέση απέχει η Τουρ δύσκολα όμως θα την φτάσει, 9 ισοπαλίες σε 15 εκτός έδρας ματς, μοίρασμα βαθμών αναμένεται.

##Τρουά-Ανζέ. Σχετικά αδιάφορες και ο δύο ομάδες, θα δώσουμε προβάδισμα στην Τρουά αφού η Ανζέ παίζει με την Παρί στο κύπελλο στην συνέχεια και μπορεί να έχει εκεί το μυαλό της.

##Απελντοορν-Αλμερε. 24 στα 30 over 2.5 η γηπεδούχος,22 στα 30 over 2,5 η Αλμερε, τι άλλο από over 2.5.

##Άντερλεχτ-Γκένκ. Δεν ξεκίνησε καλά τα Πλεϊ Οφ η Άντερλεχτ με 2 ήττες σε 2 ματς και έχασε την πρώτη θέση που την πήρε η σημερινή αντίπαλο της, φυσικά μακριά.

##Μάϊντζ-Γκλάντμπαχ. Κανένα περιθώριο για απώλειες οι δύο ομάδες για διαφορετικό στόχο, τύχη έχουν τα λίγα γκολ αφού τα ματς της γηπεδούχου είναι κλειστά, εντός έδρας έχει 10 στα 14 under 2.5.

##Νόργουϊτς-Νότιγχαμ. Η Νόργουϊτς κυνηγά την 2η θέση, η Νότιγχαμ την είσοδο στα Πλεϊ Οφ , κέρδισε μετά από από καιρό η Νότιγχαμ, no bet.

##Σάουθεντ-Μπράντφορντ. Αδιάφορη η Σάουθεντ, θέλει κάποιους βαθμούς ακόμα η Μπράντφορντ, σε είναι σε καλή κατάσταση καμία ομάδα και καλύτερα να μείνουμε μακριά.

##Λιβόρνο-Κροτόνε. Ομάδες που κάνουν πολλές ισοπαλίες, 7 εντός η Λιβόρνο, 9 εκτός η Κροτόνε, δεν μπορεί να παιχτεί κάτω από 2,90 η ισοπαλία.

##Χερενφέϊν-Ουτρέχτη. Χάλια η άμυνα της Χερενφέϊν, από 3 ήττες προέρχεται η Ουτρέχτη δεν ξέρουμε πως μπορεί να αντιδράσει, υπάρχει όμως αξία στο διπλό.

##Ουέλβα-Μπαρτσελόνα Β. Σε φουλ φόρμα και οι δύο ομάδες, μπορεί να ανοίξει τo σκορ και να επιβεβαιωθεί το over 2.5 που προσφέρεται σε πολύ καλή απόδοση.

##Ακαδέμικα-Σετουμπάλ. Απέχουν 5 και 4 βαθμούς από την γραμμή του υποβιβασμού και θέλουν τους βαθμούς, ίσως βολευτούν με τον ένα της ισοπαλίας.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση