» » » » » Spot tips Σάββατο 16 Απριλίου. Θα πάμε με το κίνητρο της Μάλαγα

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα

##Αμβούργο-Αννόβερο. Θέλουν τους βαθμούς και οι δύο αφού διεκδικούν έξοδο στην Ευρώπη, ένα κλικ καλύτερο το Αννόβερο, δεν θα πάρουμε θέση.

##Βολφσμπουργκ-Σαν Πάουλι. Ισόβαθμες οι δύο ομάδες στους 28 βαθμούς και κινδυνεύουν άμεσα, από 6 συνεχείς ήττες προέρχεται η Σαν Πάουλι, θα δώσουμε προβάδισμα στην έδρα.

##Κάϊζερλαουτερν-Νυρεμβέργη. Κυνηγά τη 5η θέση η Νυρεμβέργη αλλά δύσκολα τα καταφέρνει εκτός έδρας, ίσως το goal-goal έχει τύχη.


##Κολωνία-Στουτγάρδη. 7 σερί νίκες εντός έδρας η Κολωνία, δεν έχει περιθώρια για απώλειες η Στουτγάρδη και εδώ το goal-goal.

##Χοφενχάϊμ-Αίντραχτ. Σε κακή κατάσταση και οι δύο ομάδες τον τελευταίο καιρό, δεν έχουν εξασφαλίσει την παραμονή ειδικά η φιλοξενούμενη, δεν θα πάρουμε θέση.

##Γουέστ Μπρομ-Τσέλσι. Δύσκολα θα κινδυνεύσει η Γουέστ Μπρομ, δεν ξέρουμε πως θα αντιδράσει μετά τον αποκλεισμό η Τσέλσι και θα μείνουμε μακριά.

##Γουεστ Χαμ-Αστον Βίλλα. Πρέπει να πάρει την νίκη γηπεδούχος αν θέλει παραμείνει στην κατηγορία, σκοράρουν εύκολα και κάνουν μεγάλα σκορ, θα πάμε με το over 2.5.

##Εβερτον-Μπλάκμπερν. Άνετη βαθμολογικά η Έβερτον, καίγεται για την νίκη η φιλοξενούμενη, καλύτερα να κρατήσουμε αποστάσεις.

##Μπέρμιγχαμ-Σάντερλαντ. Σε κάκιστη κατάσταση η Σάντερλαντ που αν συνεχίσει έτσι θα κινδυνεύσει, κανένα περιθώριο για απώλειες η Μπέρμιγχαμ, θα δώσουμε ένα μικρό προβάδισμα στην έδρα.

##Μπλάκπουλ-Γουίγκαν. Καίγονται και οι δύο για βαθμούς, απέχουν μόλις 2 βαθμοί μεταξύ τους, για άλλη μία φορά τα πολλά γκολ σε ματς της Μπλακπούλ.

##Μάλαγα-Μαγίορκα. Κανένα περιθώριο για απώλειες η Μάλαγα αν θέλει να μείνει στην κατηγορία, θα πάμε με το κίνητρο της Μάλαγα.

##Χετάφε-Σεβίλλη. Σε κακή κατάσταση η Χετάφε, χωρίς νίκη για 6 ματς, σε καλή κατάσταση η Σεβίλλη  που έχει ανέβει στην 5η θέση, υπάρχει αξία στο διπλό.

##Ρόμα-Παλέρμο. Μόνο η Ρόμα έχει κίνητρο, μπορεί να πάρει την νίκη αλλά και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες αφού η Ρόμα έχει κάποια προβλήματα στην άμυνα.

##Μάντσεστερ Σίτι- Μάντσεστερ Γίουν. Ημιτελικός του κυπέλλου και μεγάλο ντέρμπι, εννοείτε ότι θα το παρακολουθήσουμε χωρίς να ποντάρουμε σε κάτι.

##Βέρντερ Βρέμης-Σάλκε. Μεθυσμένη η Σάλκε από την πρόκριση  μπορεί να το εκμεταλλευτεί η Βέρντερ που έχει ανάγκη τους βαθμούς, άσσος για την Βέρντερ.

##Λανς-Μπρεστ. Κανένα περιθώριο για απώλειες η Λανς, λίγο πιο άνετη η Μπρεστ, πρέπει να επιτεθεί η Λανς άρα το goal-goal αποκτά αξία,

##Νις–Μονακό. Θέλουν κάποιους βαθμούς και οι δύο και ίσως βολευτούν με τον έναν βαθμό της ισοπαλίας.

##Ρεν-Λοριάν. Αδιάφορες και οι δύο ομάδες, η Λοριάν προέρχεται από 6 συνεχόμενες ισοπαλίες, δεν θα πάρουμε θέση.

##Σεντ Ετίεν-Νανσί. Η Νανσί έχει περισσότερη ανάγκη τους βαθμούς, πολύ δύσκολο σε κάθε πρόβλεψη.

##Σοσό-Καέν. Πολύ καλή εντός έδρας η Σοσό έχει το προβάδισμα σήμερα.

##Τουλούζ-Οσερ. 12 στα 15 under 2.5 εντός η Τουλούζ, 11 στα 15 under 2.5 η Οσερ εκτός έδρας, τα λίγα γκολ τον πρώτο λόγο.

##Αλμερία-Βαλένθια. Καίγεται η Αλμερία, πιο άνετη βαθμολογικά η Βαλένθια, πολλά goal-goal κάνουν και οι δύο και θα το προτείνουμε.

##Μίλαν-Σαμπντόρια. Αντίθετες φόρμες η Σαμπντόρια στα 6 πρόσφατα έχει μία ισοπαλία και 5 ήττες, αναμένετε εύκολο βράδυ για την Μίλαν, αξία αποκτά και το no-goal αφού η φιλοξενούμενη σκοράρει με το σταγονόμετρο.

##Πάρμα –Ιντερ. Κάκιστη στα τελευταία ματς η Πάρμα που κινδυνεύει, καλύτερη ομάδα η Ιντερ που πρέπει να αντιδράσει από τον αποκλεισμό του Champions League και να πάρει την νίκη ώστε να διεκδικήσει μέχρι τέλος τον τίτλο.

##Λιλ-Μπορντό. Η καλή επιθετική γραμμή της Λιλ μπορεί να εκμεταλλευτεί τα προβλήματα και την αναστάτωση της Μπορντό και να πάρει την νίκη ώστε να παραμείνει στην κορυφή.

##Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα. Το El Classico της Ισπανίας, δεν χωράνε προτάσεις σε ένα τέτοιο ματς. Θα το απολαύσουμε με fun bet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση