» » » » » » Spot tips Κυριακή 17 Απριλίου. Πολλά γκολ στο Μπάγερν-Λεβερκούζεν.

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα

 
##Ναιμέγκεν-Αγιαξ. Με τις γκέλες την Τβέντε και της Αίντχοφεν ο Αγιαξ έχει βρεθεί στο -3 από την κορυφή, είναι βελτιωμένη στα τελευταία ματς και έστω και δύσκολα μπορεί να κάνει σήμερα το διπλό.

##Ντε Γκρααφστσαπ-Τβεντε. Η Τβέντε έπαιζε με την Βιγιαρεάλ την Πέμπτη, μέτρια ομάδα η γηπεδούχος το προβάδισμα το έχει η Τβέντε.

##Χέρακλες-Αίντχόφεν. Σε πολύ καλή κατάσταση η Χέρακλες με μία μόνο ήττα στα 6 πρόσφατα έχοντας πετύχει 24,αν δεν φανεί βελτιωμένη η Αϊντχόφεν στην άμυνα θα έχει σοβαρό πρόβλημα, αξία στην κόντρα της Αϊντχόφεν.


##Φέγενορντ-Βίλεμ. Καμία αξία σε τόσο χαμηλές τιμές στον άσσο καις στο over 2.5.

##Κατάνια-Λάτσιο. Βολεύονται με τον βαθμό της ισοπαλίας αλλά όχι κάτω από 2,80.

##Κιεβο-Μπολονια. Το παιχνίδι δεν υπάρχει σε πολλούς book προεξοφλώντας την νίκη της Κιέβου, δεν θα πάρουμε θέση.

##Λέτσε-Κάλιαρι. Η Λέτσε με νίκη κάνει σημαντικό βήμα παραμονής, αδιάφορη η Κάλιαρι, πολύ χαμηλά ο άσσος δεν υπάρχει αξία.

##Τζένοα-Μπρέσια. Σχετικά αδιάφορη η Τζένοα, περίεργο ματς οι οπαδοί της ζητούν να χάσει ώστε να πέσει η μισητή Σαμπντόρια, δεν θα πάρουμε θέση.

##Τσεζένα-Μπάρι. Μεγάλο φαβορί δίνεται η Τσεζένα για νίκη που δεν δικαιολογείτε με αγωνιστικά κριτήρια, μακριά και από εδώ.

##Φιορεντίνα-Γιουβέντους. Αδιάφορη η γηπεδούχος σε μέτρια κατάσταση, θέλει την νίκη η Γιουβε για την Ευρώπη, θα πάμε με το κίνητρο της Γιουβέντους που δείχνει σε καλή κατάσταση με 3 συνεχείς νίκες.

##Μπάγερν-Λεβερκούζεν. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να παιχτεί η Μπάγερν αφού η Λεβερκούζεν είναι σε τρομερή κατάσταση με 5 νίκες, τα πολλά γκολ έχουν τύχη.

##Αρσεναλ-Λίβερπουλ. Τελευταία ευκαιρία για την Αρσεναλ για τον τίτλο, όμως δεν μπορούμε να πάμε κόντρα στην Λιβερπουλ που παίρνει αποτελέσματα με τις μεγάλες ομάδες.

##Μπόλτον-Στόουκ. Ημιτελικός κυπέλλου, μεγάλο ματς και για τους δύο, θα γίνει μάχη και θα μείνουμε μακριά.

##Αρλε-Βαλενσίεν. Παλεύει τα ματς η ουραγός Αρλε αλλά δύσκολα τα καταφέρνει, 5 ισοπαλίες στα 6 πρόσφατα η Βαλενσίεν, έχει σήμερα το προβάδισμα.

##Μονπελίε-Μαρσεϊγ. Το προσεχές Σάββατο παίζουν για τον τελικό του Λιγκ Καπ, αυτό το παιχνίδι θέλει η Μονπελίε, κυνηγά την Λιλ η Μαρσεϊγ βρισκόμενη 3 βαθμούς πίσω της, μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα η Μαρσεϊγ.

##Λα Κορούνια-Σανταντέρ. Οι δύο ομάδες έχουν καλές σχέσεις το μοίρασμα των βαθμών είναι το πιθανότερο με λίγα γκολ αφού παίζουν κυρίως αμυντικά.

##Λεβάντε-Χέρκουλες. Αντίθετες φόρμες με την Λεβάντε να είναι αήττητη για 6 ματς είναι όμως αδιάφορη και δεν θα πάρουμε θέση.

##Σοσιεδαδ-Σπόρτινγκ Χιχόν. Από 5 ήττες προέρχεται η Σοσιεδαδ αν συνεχίσει έτσι θα έχει πρόβλημα, αντίθετα από 3 νίκες προέρχεται η Χιχόν κερδίζοντας μάλιστα και την Ρεάλ, προς το Χ2.

##Ντόρτμουντ-Φραϊμπουργκ. Επανήλθε στις νίκες η φιλοξενούμενη μετά από ανεπιτυχή αποτελέσματα και άλλη μία γκέλα για την Ντόρτμουντ την προηγούμενη αγωνιστική και πλέον η Λεβερκούζεν έφτασε στο -5, χαμηλός ο άσσος δεν υπάρχει αξία.

##ΑΕΚ-Ηρακλής. Θέλει την νίκη η ΑΕΚ για να μπει με βαθμούς στα Πλεϊ Οφ, αδιάφορος ο Ηρακλής με κάποια αγωνιστικά προβλήματα, προβάδισμα στην έδρα.

##Αστέρας Τρίπολης-Πανιώνιος. Παντελώς αδιάφορο.

##Ατρόμητος-Καβάλα. Αδιάφορο, καλές επιθετικά το  goal-goal έχει τύχη.

##Ξάνθη-Άρης. Ο Άρης για να μπει στα Πλεϊ Οφ θέλει μόνο νίκη και μη νίκη του Ολυμπιακού Βόλου, αδιάφορη η Ξάνθη θα κάνει το διπλό ο Άρης.

##Ολυμπιακός-Λάρισα. Φιέστα του πρωταθλητή Ολυμπιακού, θα μείνουμε μακριά.

##Ολυμπιακός Βόλου-Παναθηναϊκός. Μόνο νίκη θέλει ο γηπεδούχος Ολυμπιακός και μη νίκη του Άρη για να μπει στα Πλεϊ Οφ, ο Παναθηναϊκός θέλει την νίκη ώστε να μπει με πλεονέκτημα 4 βαθμών στα Πλεί Οφ, πολύ κακός στα τελευταία ματς ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να παιχτείς σήμερα.

##Πανσερραϊκός-Εργοτέλης. Παντελώς αδιάφορο.

##ΠΑΟΚ-Κέρκυρα. Ο ΠΑΟΚ θέλει ένα βαθμό για τα παραμείνει στα Πλεϊ Οφ, αδιάφορη η Κέρκυρα, έστω με ένα γκολ ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει την νίκη.

##Οσασούνα-Μπιλμπάο. Ντέρμπι μίσους, η Οσασούνα παλεύει να αποφύγει τον υποβιβασμό, η Μπιλμπάο να βγει στο επόμενο Europa League, δεν βγαίνει άκρη.

##Νάπολι-Ουντινέζε. 4 συνεχείς νίκες για την Νάπολι που βρίσκεται στο -3 από την κορυφή, από δύο συνεχείς νίκες η Ουντινέζε που διεκδικεί ακόμα και έξοδο στο Champions League, δεν θα εύκολο το ματς για την Νάπολι θα μείνουμε μακριά η θα πάμε στην κόντρα.

##Παρί Σεν Ζερμέν-Λυών. Πολύ καλές επιθετικές γραμμές που σκοράρουν με σχετική άνεση, θα προτείνουμε το goal-goal.

##Βιγιαρεάλ-Σαραγόσα. Δεν πατάει καλά στα τελευταία ματς η γηπεδούχος, δύσκολα θα χάσει την 4η θέση, παλεύει να αποφύγει τον υποβιβασμό η Σαραγόσα, εκτός έδρα όμως είναι κάκιστη με ρεκόρ 1-6-8, τα λίγα γκολ ίσως έχουν τύχη.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση