» » » » » Spot tips Τετάρτη 27 Απριλίου. Η Λυών είναι πολύ δυνατή στην έδρα της με εξαιρετική άμυνα.

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα

##Μίντιλαντ-Εσμπιεργκ. Πρώτο ματς για τα ημιτελικά του κυπέλλου όπου ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ. Καλύτερη ομάδα η γηπεδούχος θα της δώσουμε ένα μικρό προβάδισμα.

##Λυών-Μονπελιέ. Δεν έχει ελπίδες πλέον η Λυών για τον τίτλο, πλέον ο στόχος της είναι η Τρίτη θέση, δεν κατάφερε να κατακτήσει το Λιγκ Καπ η Μονπελιέ, η Λυών είναι πολύ δυνατή στην έδρα της με εξαιρετική άμυνα, μπορεί να πάρει την νίκη σήμερα.

##Μαρσέϊγ-Νις. Η Μαρσέϊγ με νίκη πατάει κορυφή αφήνοντας έναν βαθμό πίσω της Λιλ, η Νις θέλει βαθμούς αφού απέχει μόνο 3 βαθμούς από τις θέσεις του υποβιβασμού, αλλά σήμερα με τις απουσίες που έχει είναι δύσκολο να πάρει κάτι θετικό.


##Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα. El Clasico νούμερο 3 σε σύντομο χρονικό διάστημα, οι δύο ομάδες αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα, αναμένουμε πάλι κλειστό παιχνίδι με λίγα γκολ όπως στο παιχνίδι του κυπέλλου.

##Φούλαμ-Μπόλτον. Η Μπόλτον είναι αδιάφορη ενώ η Φούλαμ θέλει ακόμα κάποιους βαθμούς για την παραμονή της, η Φούλαμ έχει την δυνατότητα να βγει στον επόμενο Europa League μέσω της ειδικής βαθμολογίας Fair Play της ΟΥΕΦΑ, οπότε θα είναι ιδιαίτερα επιφυλακτική στις κάρτες.

##Εστουδιάντες-Σέρο Πορτένιο. Φάση των 16 του Λιμπερταδόρες, μέτρια ομάδα η Σέρο Πορτένιο τον πρώτο λόγο να πάρει προβάδισμα για την πρόκριση το έχει η Εστουδιάντες.

##Τζαγκουάρες-Ατλέτικο Τζούνιορ. Μέτριες ομάδες δεν θα πάρουμε θέση.

##Ονσε Κάλντας-Κρουζέϊρο. Η Κρουζέϊρο ήταν η καλύτερη ομάδα στην φάση των ομίλων, μία νίκη έκανε η γηπεδούχος στους ομίλους, αναμένουμε κλειστό ματς με λίγα γκολ.

##Σάντος-Κλάμπ Αμέρικα. Χαμηλός ο άσσος της Σάντος, με αμυντικά προβλήματα η Αμέρικα αφού δέχεται πάντα γκολ, θα μείνουμε μακριά.

##Σόλτ Λέϊκ-Μοντερέϊ. Επαναληπτικός του τελικού Τσάμπιονς Λιγκ Β.- Ν. Αμερικής, το πρώτο ματς είχε έρθει 2-2, ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ αλλά μόνο στην κανονική διάρκεια και όχι στην παράταση. Θα μείνουμε μακριά.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση