» » » » » » Spot tips Σάββατο 30 Απριλίου. Μεγάλη διαφορά δυναμικότητας, εύκολη νίκη για την Λιλ.

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα

##Γκρόϊτερ Φιρτ-Μπίλεφελντ. Κυνηγά την Τρίτη θέση η γηπεδούχος, ουραγός η Μπίλεφελντ υποβιβασμένη και μαθηματικά, την 2η καλύτερη άμυνα διαθέτει η Γκρόϊτερ, την χειρότερη επίθεση η Μπίλεφελντ με 25 μόνο γκολ σε 31 ματς, το no-goal είναι αρκετά πιθανό.

##Ινγκολσταντ-Αουε. Σε καλή κατάσταση η Ινγκολσταντ, είναι 6 ματς αήττητη θέλοντας ακόμα κάποιους βαθμούς για την σωτηρία, δεν παίζει καλά η Αουε τελευταία και δεν μπορέσει να διεκδικήσει την άνοδο, η έδρα το προβάδισμα.

##Μάδεργουελ-Ρεϊντζερς. Μόνο θέλει η Ρεϊντζερς για να παραμείνει στην κορυφή, καλή ομάδα η Μάδεργουελ δεν θα είναι εύκολο το ματς για την πρωτοπόρο.


##Λιντς-Μπέρνλι. 3 και 2 βαθμούς απέχουν αντίστοιχα από τα Πλεϊ Οφ και θέλουν μόνο νίκη, δύσκολο σε κάθε πρόβλεψη.

##Αμβούργο-Φράιμπουργκ. Αδιάφορες και οι δύο ομάδες, έχει απουσίες το Αμβούργο στην επίθεση, υπάρχει αξία στην κόντρα.

##Κολωνία-Λεβερκούζεν. Νέος κόουτς για την Κολωνία όπου στην έδρα της είναι πολύ ισχυρή, δεν κάνει καλές εμφανίσεις στα 2 τελευταία ματς η Λεβερκούζεν και δεν θα μπορέσει να διεκδικήσει τον τίτλο μέχρι τέλους, τα πολλά γκολ τον πρώτο λόγο.

##Μαϊντζ-Αϊντραχτ Φρανκφ. Σκοράρουν και οι δύο ομάδες με το σταγονόμετρο, τα λίγα γκολ η πρόταση μας.

##Ντόρτμουντ-Νυρεμβέργη. Η πρωτοπόρος δείχνει να μην σε πολύ καλή κατάσταση τελευταία αλλά πολύ δύσκολα θα χάσει τον τίτλο, η Νυρεμβέργη κάνει πολύ καλή πορεία και θέλει την 6η θέση και το Ευρωπαϊκό εισιτήριο, δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι για την Ντόρτμουντ  και θα μείνουμε μακριά.

##Χοφενχαϊμ-Στουτγάρδη. Με τις εμφανίσεις του 2ου γύρου η Στουτγάρδη κατάφερε να ανέβει βαθμολογικά και τις χαμηλές θέσεις, καμία από τις σημερινές αντιπάλους δεν αγωνίζεται κλειστά, οπότε τα πολλά γκολ έχουν σημαντική τύχη όπως και το goal-goal.

##Γουέστ Μπρόμ-Αστον Βίλλα. Λίγους βαθμούς θέλουν ακόμα και οι δύο για να εξασφαλίσουν την παραμονή, ίσως μία ισοπαλία είναι βολική, ανοίγουν τα σκορ τους πολύ συχνά, η Γουέστ έχει σερί over 2.5 και goal-goal, μπορούν να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

##Γουϊγκαν-Έβερτον. Αδιάφορη η Εβερτον, θέλει την νίκη ή τουλάχιστον τον ένα βαθμό η Γουίγκαν που βρίσκεται στην ζώνη του υποβιβασμού, θα δώσουμε το προβάδισμα στην έδρα και στην Γουίγκαν που έχει το κίνητρο.

##Μπλάκμπερν-Μπόλτον. Μία από τα ίδια, αδιάφορη η Μπόλτον, θέλει τους βαθμούς η Μπλάκμπερν, δεν της έχουμε εμπιστοσύνη όμως και θα μείνουμε μακριά.

##Μπλάκπουλ-Στόουκ. Το ανοικτό παιχνίδι της Μπλάκπουλ την κάνει αλλοπρόσαλλη, θα μείνουμε μακριά.

##Σάντερλαντ-Φούλαμ. Μέχρι το τέλος θα γίνουμε κουραστικοί  με την Φούλαμ που θέλει να βγει στην Ευρώπη μέσω του Fair Play, για άλλη μία φορά θα προτείνουμε να μην πάρει κάρτες.

##Γουότφορντ-ΚΠΡ. Αδιάφορη η Γουότφορντ, ένα βαθμό θέλει η ΚΠΡ για την 1η θέση, έχει σήμερα τον πρώτο λόγο για την νίκη.

##Ρεάλ Μαδρίτης-Σαραγόσα. Με αρκετές αλλαγές ενδέχεται να αγωνιστεί η Ρεάλ ενόψει του επαναληπτικού με την Μπαρτσελόνα, θα κλειστεί αμυντικά η Σαραγόσα να πάρει ότι μπορέσει, δεν θα πάρουμε θέση ίσως τα λίγα γκολ έχουν τύχη.

##Τσεζένα-Ιντερ. Από 4 θετικά αποτελέσματα με 2 σερί νίκες προέρχεται η Τσεζένα που ξέφυγε από τις θέσεις του υποβιβασμού, μέτριες εμφανίσεις κάνει η Ιντερ που ανέβηκε στην 2η θέση, δεν υπάρχει αξία στο διπλό.

##Μπεσίκτας-Γαλατάσαραϊ. Κακή χρονιά κάνουν και οι δύο, δεν εμπιστευόμαστε καμία.

##Τσέλσι-Τότεναμ. Σε φουλ φόρμα η Τσέλσι αήττητη για 6 ματς με 5 νίκες, κουρασμένη δείχνει η Τότεναμ με 5 ισοπαλίες στα 6 τελευταία, τον πρώτο λόγο για την νίκη τον έχει η Τσέλσι.

##Μπάγερν-Σάλκε. Ούτε την Αϊντραχτ δεν μπορεί να κερδίσει η Μπάγερν, πρόκληση τα 9.00 στα διπλό.

##Λανς-Λοριάν. Μόνο νίκη θέλει η Λανς αν θέλει να παραμείνει στην κατηγορία, αήττητη για 9 ματς η Λοριάν αλλά με 7 ισοπαλίες, θα δώσουμε ένα μικρό προβάδισμα στην έδρα και στο κίνητρο της Λανς.

##Λιλ-Αρλ. Μεγάλη διαφορά δυναμικότητας, εύκολη νίκη για την Λιλ.

#Ρεν Μπορντό. Εκτός φόρμας η Ρεν με 2 βαθμούς στα 6 πιο πρόσφατα έχοντας πετύχει μόνο 2 γκολ στα ίδια ματς, βελτιωμένη η Μπορντό μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα.

##Σοσο-Νανσί. Διαφορετικούς στόχους έχουν οι σημερινοί αντίπαλοι, θα μείνουμε μακριά.

##Ατρόμητος-ΑΕΚ. Τελικός κυπέλλου, παρά την φαινομενική διαφορά δυναμικότητας δεν θα παίξουμε ΑΕΚ διότι δεν εμπνέει εμπιστοσύνη κυρίως στην άμυνα και αν δεχτεί κάποιο γκολ τα πράγματα θα είναι δύσκολα.

##Σοσιεδάδ-Μπαρτσελόνα. Με αναπληρωματικούς μάλλον θα παίξει η Μπαρτσελόνα, εκτός φόρμας η Σοσιεδάδ με μία νίκη στα 6 πρόσφατα, δεν κλείνετε οπότε τα πολλά γκολ έχουν σημαντική τύχη.

##Νάπολι-Τζένοα. Αδιάφορη η Τζένοα, από 2 κακές εμφανίσεις προέρχεται η Νάπολι που έχασε την 2η θέση, αναμένουμε σήμερα να αντιδράσει και να πάρει την νίκη.

##Λα Κορούνια-Ατλέτικο Μαδρίτης. Σε πολύ καλή κατάσταση η Ατλέτικο, σταθεροποιείτε στην πρώτη 7αδα, σκοράρει δύσκολα η Λα Κορούνια, η Ατλέτικο μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση