betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα

Στο ΟΑΚΑ στην κοινή τους έδρα ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ για την δεύτερη και πολύ σημαντική αγωνιστική για τις δύο ομάδες.
Ο
Παναθηναϊκός στην Τούμπα έχασε χωρίς να παλέψει και απώλεσε το προβάδισμα των τριών βαθμών που ξεκίνησε τα Πλεϊ Οφ, σήμερα θέλει μόνο νίκη ώστε να ξαναπάρει προβάδισμα στην βαθμολογία. Εξέτισαν από την τιμωρία τους οι αμυντικοί Καντέ και Μπουμσονγκ και παίρνουν θέση στην αρχική σύνθεση, τιμωρημένος παραμένει ο Λέτο ενώ τραυματίας αποχώρησε ο Μαρινός και δύσκολα θα αγωνιστεί, θέση βασικού σύμφωνα με τα ρεπορτάζ παίρνει ο Λουϊς Γκαρσία.
Η
ΑΕΚ παρότι δεν ήταν καλή, πήρε την νίκη με 1-0 επί του Ολυμπιακού Βόλου και ανέβηκε στην πρώτη θέση της ειδικής βαθμολογίας. Τιμωρήθηκε με 3 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και στα υπόλοιπα 2 ματς θα αγωνιστεί χωρίς θεατές, εάν κερδίσει σήμερα θα πάρει σημαντικό προβάδισμα. Από την ΑΕΚ εκτός λόγω τραυματισμού είναι οι Σκόκο και Λυμπερόπουλος ενώ ο Λεονάρντο αποχώρησε τραυματίας και είναι αμφίβολος.
Ο
Παναθηναϊκός μπορεί να κερδίσει και να ξανανέβει στην πρώτη θέση αφού η ΑΕΚ υστερεί σε δημιουργία χωρίς Σκόκο και Λυμπερόπουλο ενώ ο Παναθηναϊκός θα είναι βελτιωμένος αμυντικά με τις επιστροφές των Καντέ και Μπουμσόνγκ.

Παναθηναϊκός με απόδοση 1,85.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση