» » » » » » » Preview: Τελικός Europa League Πόρτο-Μπράγκα

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα

Δύο ομάδες από την Πορτογαλία η Πόρτο με την Μπράγκα διεκδικούν το Europa League στο τελικό που θα διεξαχθεί στο Αβίβα Στέντιουμ του Δουβλίνου, χωρητικότητας 52,000 θέσεων. Η Πόρτο εξάντλησε τα 12.000 εισιτήρια ενώ η Μπράγκα ζήτησε 3700 εισιτήρια. Ο τελικός είναι μονός σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθούν παράταση και πέναλτι.
Η Πόρτο κατέκτησε το Σάββατο το πρωτάθλημα αήττητη με 27 νίκες και 3 ισοπαλίες, 21 βαθμούς διαφορά από την δεύτερη Μπενφίκα, αν κατακτήσει και το Europa League θα ολοκληρώσει μία εκπληκτική σεζόν κάνοντας Τρέμπλ. Για το πρωτάθλημα φέτος έχει επιβληθεί και τις δύο φορές της Μπράγκα με 3-2 και 0-2.



Η Πόρτο το Σάββατο αγωνίστηκε με αρκετές αλλαγές αλλά δεν την εμπόδισε να επιβληθεί της Μαρίτιμο με 0-2.

Στο Δουβλίνο πήγαν όλοι οι παίκτες, δεν μπορούν όμως να αγωνιστούν ο επιθετικός Ροντρίγκες και ο αμυντικός Φουσίλε ενώ ο πολύτιμος μέσος Ζοάο Μουτίνιο και ο αμυντικός μέσος Φερνάντο προπονήθηκαν κανονικά και θα αγωνιστούν χωρίς πρόβλημα, δεν υπάρχει κανένας τιμωρημένος. Η Μπράγκα το Σάββατο έχασε εντός έδρας από την Σπόρτινγκ Λις. με 0-1 και κατά συνέπεια έχασε την Τρίτη θέση. Η καταπληκτική της πορεία στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις ξεκίνησε από τον Ιούλιο από τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League και με βάση του μπάτζετ που έχει αυτή η πορεία είναι μία έκπληξη. Για την Μπράγκα ο αμυντικός Γκαρσία και ο επιθετικός Πάουλο Σέζαρ έχουν αποθεραπευθεί και θα αγωνιστούν κανονικά ενώ ο αρχηγός και αμυντικός μέσος Βαντίνιο επιστρέφει στην αρχική σύνθεση αφού δεν αγωνίστηκε στο τελευταίο ματς με την Μπενφίκα. Η Πόρτο παίζει, μαζί με την Μπαρτσελόνα, το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ευρώπη, οπότε μπορεί να επιβληθεί στην Μπράγκα όσο σκληρή και αν είναι, θα προτείνουμε την κατάκτηση του κυπέλου από την Πόρτο αλλά και την νίκη της στην κανονική διάρκεια του αγώνα αν και οι αποδόσεις για έναν τελικό είναι πολύ χαμηλές.
Πιθανές ενδεκάδες: Πόρτο (4-3-3).Ελτόν - Σαπουνάρου, Ρονάντο, Οταμέντι, Περεϊρα - Φερνάντο, Μουτίνο, Γκουαριν - Βαρέλα, Χούλκ, Φαλκάο. Μπράγκα (4-3-3). Αρτούρ - Γκαρσία, Ροντρίγκες, Παουλάο, Σίλβιο - Βαντίνιο, Ουγκο Βιάνα, Σαλίνο - Σεζάρ, Αλαν, Λίμα.
Ενδεικτικές Προτάσεις. *Πόρτο κατάκτηση με απόδοση 1,20 **Πόρτο με απόδοση 1,44 ***Φαλκάο Πρώτος σκόρερ με απόδοση 4,25 ****Ακριβές σκορ 2-0 με απόδοση 6,50
-Διάφορα στοιχεία
-Οι δύο πόλεις απέχουν μόνο 47 χλμ. Που είναι ρεκόρ για τελικό Ευρωπαϊκής διοργάνωσης.
-Ο Φαλκάο κατέχει το ρεκόρ με τα περισσότερα γκολ, 16 γκολ μέχρι τώρα, ξεπερνώντας τον Γιούργκεν Κλίσμαν ο οποίος είχε 15 γκολ την σεζόν 1955-1996
-Η τελευταία νίκη της Μπράγκα επί της Πόρτο ήταν στις 19 Σεπτεμβρίου 2009.
-Ο τερματοφύλακας Αρτούρ και ο αμυντικός Σίλβιο δεν έχουν χάσει ούτε λεπτό στον θεσμό.
-Οι δύο ομάδες δεν έχουν αναμετρηθεί σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση
-Ο προπονητής της Μπράγκα Πασιένισα Ντομίνγκος ήταν ο πρώτος σκόρερ της Πορτογαλικής Λίγκας την σεζόν 1995-1996.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση