» » » » » » Spot tips Κυριακή 01 Μαΐου. Μπορεί την νίκη η Μάλαγα.

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα

##Λίβερπουλ-Νιουκαστλ. Σε πολύ καλή κατάσταση η Λίβερπουλ κυνηγά με αξιώσεις την 5η θέση, αδιάφορη η Νίουκαστλ, θα πάμε με την νίκη της Λίβερπουλ.

##Μπέρμιγχαμ-Γούλβς. Τελικός για την Γούλβς, λίγο πιο άνετη η γηπεδούχος, δεν θα πάρουμε θέση.

##Αϊντχόφεν –Φίτεσε. Μόνο νίκη θέλει η Αϊντχόφεν για να ελπίζει σε τίτλο, ένα βαθμό για να εξασφαλίσει την παραμονής η Φίτεσε, μεγάλη διαφορά δυναμικότητας.


##Αλκμααρ-Ντε Γκρααφστσαπ. Θέλει την νίκη η Αλκμααρ για να παραμείνει στην κορυφή, ένα βαθμό η φιλοξενούμενη για την σωτηρία, μικρός ο άσσος δεν υπάρχει αξία.

##Εξέλσιορ-Ουτρέχτη. Δύσκολα θα παραμείνει χωρίς μπαράζ η Εξέλσιορ, νίκη για να παραμείνει στα Πλεϊ Οφ η Ουτρέχτη, δεν θα πάρουμε θέση.

##Ναιμέγκεν-Ρόντα. Μόνη αδιάφορη η Ναιμέγκεν, αναμένουμε ανοικτό όπου μπορούν να σκοράρουν και οι δύο και να επιβεβαιωθεί το goal-goal.

##Ντεν Χααγκ-Γκρόνινγκεν. Θα είναι σίγουρα και οι δύο στα Πλεϊ Οφ, ίδια φόρμα και οι δύο , θα μείνουμε μακριά.

##Τβέντε-Βίλεμ. Πρωτοπόρος εναντίον ουραγού, η Τβέντε μπορεί να καλύψει και το χάντικαπ γκολ.

##Φένλο-Φέγενορντ. Υποβιβάστηκε η Φένλο, παλεύει για την 8η θέση η Φέγενορντ που  δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση, πάνω από 1,85 μπορεί να παιχτεί το διπλό.

##Χερενφέν-Αγιαξ. Δεν έχει στόχους η γηπεδούχος, μόνο νίκη θέλει ο Άγιαξ για να παίξει τον τίτλο την τελευταία αγωνιστική που υποδέχεται την Τβέντε, θα προτείνουμε το διπλό του Αγιάξ.

##Κατανια-Καλιαρι. Πολύ χαμηλά έχει πέσει ο άσσος δεν υπάρχει αξία.

##Μίλαν-Μπολόνια. Αντίθετες φόρμες, η Μίλαν έχει τον πρώτο λόγο για την  νίκη.

##Πάρμα-Παλέρμο. Από νίκες προέρχονται και οι δύο, μεγαλύτερη ανάγκη για βαθμούς έχει η γηπεδούχος Πάρμα, η έδρα έχει ένα μικρό προβάδισμα.

##Σαμπντόρια-Μπρέσια. Σε κακή κατάσταση και οι δύο που καίγονται για τους βαθμούς, η ισοπαλία δεν ευνοεί κανέναν, δεν βγαίνει άκρη.

##Φιορεντίνα-Ουντινέζε. Αδιάφορη η Φιορεντίνα, μόνο νίκη θέλει η Ουντινέζε για να ελπίζει στην 4η θέση, σήμερα μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα, ακόμα και το διπλό.

##Αρσεναλ-Μάντσεστερ Γιουν. Μεγάλο ντέρμπι της Αγγλίας, καμία εμπιστοσύνη στην Άρσεναλ.

##Μαρσεϊγ-Οσερ. Πάτησε κορυφή η Μαρσέϊγ και πρέπει να συνεχίσει με νίκη, παλεύει για την παραμονή η Οσέρ, νίκη για την Μαρσέϊγ.

##Μονπελίε-Μπρεστ. Αδιάφορες και οι δύο ομάδες βρισκόμενες στην μέση του βαθμολογικού πίνακα, δεν τα κατάφερε στο Λιγκ Καπ η Μονπελιε , η Μπρεστ μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα.

##Νις-Καέν. Εξάποντο ματς, σε καλύτερη κατάσταση η Νις που έχει το προβάδισμα για την νίκη.

##Τουλούζ-Λυών. Θέλει βαθμούς η Τουλούζη για την παραμονή, δεν πείθει με τις εμφανίσεις η Λυών δεν υπάρχει αξία στο διπλό.

##Αλμερία-Σεβίλλη. Μόνο μαθηματικά δεν έχει υποβιβαστεί η Αλμερία, αναμένουμε εύκολη νίκη της Σεβίλλη.

##Λεβάντε-Σπόρτινγκ Χιχόν. Στην μέση του βαθμολογικού πίνακα βρίσκονται οι δύο ομάδες, θέλουν ακόμα όμως κάποιους βαθμούς, ίσως μία ισοπαλία είναι βολική.

##Μάλαγα-Χέρκουλες. Δύσκολα τα καταφέρνει η Χέρκουλες εκτός έδρας, η Μάλαγα προέρχεται από δύο νίκες και έχει ξεφύγεις από τις θέσεις υποβιβασμού, στην έδρα ο πρώτος λόγος.

##Σανταντέρ-Μαγιόρκα. Πολύ δύσκολα θα κινδυνεύσει η Μαγιόρκα, η Σανταντέρ θέλει τους βαθμούς της νίκης και σήμερα μπορεί να εκμεταλλευτεί της αδιαφορία της φιλοξενούμενης και να πάρει την νίκη.

##Μάντσεστερ Σιτί. – Γουέστ Χαμ. Το παλεύει η ουραγός Γουέστ Χαμ αλλά δεν μπορεί, μέτρια φόρμα η Μάντσεστερ δεν θα έχει εύκολο έργο σήμερα.

##Βιγιαρεάλ.-Χετάφε. Δεν είναι στα καλύτερα τους και θα μείνουμε μακριά.

##Μπάρι-Ρόμα. Μεγάλη διαφορά δυναμικότητας, αναμένεται εύκολη νίκη για την Ρόμα, αξία έχει και το no-goal αφού η Μπάρι διαθέτει την χειρότερη επίθεση στην κατηγορία.

##Σεντ Ετίεν-Μονακό. Και οι δύο ομάδες θέλουν τους βαθμούς, ανοικτά τα περισσότερα ματς της γηπεδούχου, μπορούν να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

##Οσασούνα-Βαλένθια. Μόνο νίκη θέλει η Οσασούνα, πιο άνετη η Βαλένθια, υπάρχει αξία στον άσσο.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση