betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα

##Εσμπιεργκ-Μίντιλαντ. Επαναληπτικός για το κύπελλο όπου η Εσμπιεργκ είχε κάνει την έκπληξη και είχε επιβληθεί με 1-2 και πήρε σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση, εμείς θα μείνουμε μακριά.

##Ρέξαμ-Λούτον. Αγώνας μπαράζ για την άνοδο ο νικητής θα προκριθεί στον τελικό όπου θα συναντήσει τον νικητή από το ζευγάρι Φλίντγουντ-Γουιμπλεντον. Πολύ δύσκολο σε κάθε πρόβλεψη.

##Βιγιαρεάλ-Πόρτο. Δεν τίθεται θέμα πρόκρισης μετά το 5-1 του πρώτου ματς, η Πόρτο ήταν μία ταχύτητα πάνω από την Βιγιαρεάλ, σήμερα μπορεί να το επαναλάβει και να πάρει θετικό αποτέλεσμα ακόμα και με πολλά γκολ.


##Μπράγκα-Μπενφίκα. 2-1 είχε επιβληθεί η Μπενφίκα στο πρώτο ματς και έχει προβάδισμα να περάσει στον τελικό στον τελικό, αναμένουμε κλειστό παιχνίδι με λίγα γκολ αφού η γηπεδούχος Μπράγκα θέλει ένα γκολ ώστε να πάρει την πρόκριση.

##Σέρο Πορτένιο-Εστουδιάντες. Επαναληπτικός της λευκής ισοπαλίας του πρώτου ματς, πάλι θα έχουμε λίγα γκολ διότι οι δύο ομάδες θα είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικές.

##Ατλέτικο Τζούνιορ-Τζακουάρες. 1-1 το σκορ του πρώτου ματς , δεν θα πάρουμε θέση.

##Λιγκα Ντεπορτίβο Ουν Κίτο-Βελέζ Σάρσφιλντ. Με τον ένα πόδι στην επόμενη φάση η Βελέζ μετά το 3-0 του πρώτου ματς, μπορεί τα πολλά γκολ να έχουν τύχη αφού η γηπεδούχος είναι αναγκασμένη να επιτεθεί και να παίξει ανοικτά.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση