» » » » » » Spot tips Σάββατο 07 Μαΐου. Σκοράρουν στο Σεβίλλη-Ρεάλ Μαδρίτης.

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα

##Αϊντραχτ Φρανκ.-Κολωνία. Πλέον η Αϊντραχτ  βρίσκεται στην θέση που οδηγεί στα μπαράζ παραμονής, οι οπαδοί έχουν πολύ άγριες διαθέσεις, η Κολωνία έχει 4 περισσότερους βαθμούς , εκτός έδρας δεν τα καταφέρνει έχοντας ρεκόρ 1-3-12 με γκολ 15-41, θα μείνουμε μακριά.

##Βέρντερ Βρ.-Ντόρτμουντ. Δεν έχει σωθεί ακόμα η Βέρντερ που έχασε την προηγούμενη αγωνιστική μετά από καιρό,  πρωταθλήτρια η φιλοξενούμενη, αναμένουμε ανοικτό ματς όπου μπορούν να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

##Βολφσμπουργκ-Καϊζερλάουτερν. Από νίκες προέρχεται η γηπεδούχος που ξέφυγε από τις 3 τελευταίες θέσεις, ένα βαθμό θέλει η Καϊζερλάουτερν για να παραμείνει και μαθηματικά, μικρός ο άσσος δεν έχει αξία.


##Γκλάντμπαχ-Φραϊμπουργκ. Παίζει την ύπαρξη της η Γκλαντμπάχ, αδιάφορη η Φραϊμπουργκ, στην έδρα ο πρώτος λόγος.

##Λεβερκούζεν-Αμβούργο. Μάλλον αδιάφορο ματς, εκτός φόρμας το Αμβούργο με πολλές απουσίες, μπορεί την νίκη η Λεβερκούζεν με πολλά γκολ.

##Νυρεμβέργη-Χοφενχαϊμ. Αδιάφορο ματς αφού πάρα πολύ δύσκολα θα μπορέσει η Νυρεμβέργη να ανέβει στην 5η θέση.

##Σάλκε-Μαϊντζ. Έναν βαθμό θέλουν οι δύο ομάδες ώστε να εξασφαλιστούν και μαθηματικά, υπάρχει αξία στην ισοπαλία.

##Σαν Πάουλι-Μπάγερν. Υποβιβάστηκε η ουραγός Σαν Πάουλι, θέλει την νίκη η Μπάγερν ώστε να παραμείνει στην 3η θέση, αναμένουμε εύκολή νίκη με πολλά γκολ της Μπάγερν.

##Στουτγάρδη-Αννόβερο. Θέλει κάποιους βαθμούς ακόμα η Στουτγάρδη, μόνο νίκη θέλει το Αννόβερο, ένα μικρό προβάδισμα το έχει η έδρα.

##Αστον Βίλλα-Γουϊγκαν. Πιο άνετη βαθμολογικά η γηπεδούχος, νίκη θέλει η Γουϊγκαν ώστε να ξεφύγει από την τελευταία τριάδα, παίζει καλά η Γουϊγκαν αλλά δυσκολεύεται να πάρει τα αποτελέσματα.

##Γουέστ Χαμ-Μπλάκμπερν. Νίκη ή υποβιβασμός για την Γουέστ Χαμ, δεν είναι αδιάφορη η Μπλάκμπερν, θα πάμε με την έδρα.

##Εβερτον-Μάντσεστερ Σίτι. Αδιάφορο ματς, τα πολλά γκολ έχουν τύχη.

##Μπόλτον-Σάντερλαντ. Αδιάφορο ματς, πολλές απουσίες η Σάντερλαντ, πολύ ισχυρή εντός έδρας η Μπόλτον που έχει τον πρώτο λόγο να πάρει την νίκη.

##Νίουκαστλ-Μπέρμιγχαμ. Σε μέτρια φόρμα οι δύο ομάδες που θέλουν ακόμα κάποιους βαθμούς, θα μείνουμε μακριά.

##Αθλέτικ Μπιλμπάο-Λεβάντε. Δύσκολα θα κινδυνεύσει η Λεβάντε  βρισκόμενη στην 9η θέση, δεν έχει περιθώρια για απώλειες η Μπιλμπαό αν θέλει να μείνει στις θέσεις που οδηγούν στο επόμενο Europa League, είναι ισχυρή στην έδρα της μπορεί να πάρει την νίκη.

##Βαλένθια-Σοσιεδάδ. Από δύο ήττες προέρχεται η Βαλένθια και η Τρίτη θέση κινδυνεύει, ανοικτά αγωνίζεται η Σοσιεδάδ εκτός έδρας έχει 16 στα 17 over 2.5, θα πάμε με τα πολλά γκολ.

##Σπόρτινγκ Χίχον-Λα Κορούνια. Μεγαλύτερη ανάγκη για βαθμούς έχει η Λα Κορούνια, ίσως το μοίρασμα των βαθμών βολέψει και τους δύο.

##Χέρκουλες-Σανταντερ. Μόνο νίκη θέλει η Χέρκουλες αφού αυτή την στιγμή απέχει 5 βαθμούς από την σωτηρία, δεν θα πάρουμε θέση.

##Χετάφε-Αλμερία. Μονόπλευρο το ενδιαφέρον ,η Αλμερία έχει υποβιβαστεί, χαμηλά ο άσσος αλλά τέτοιες εποχές είναι συνηθισμένο.

##Παλέρμο-Μπάρι. Το Παλέρμο έχει τον ημιτελικό κυπέλλου και μάλλον θα αγωνιστεί με αρκετές αλλαγές, καμία αξία στον άσσο, ίσως η κόντρα έχει τύχη.

##Τότεναμ-Μπλακπουλ. Εκτός φόρμας και οι δύο ομάδες, χωρίς νίκη στα τελευταία ματς, δεν έχουν κανένα περιθώριο για απώλειες, μεγάλα σκορ κάνουν και οι δύο , τα πολλά γκολ έχουν τύχη.

##Αρλ-Σεντ Ετίεν. Δεν έχει σκοράρει στα 6 τελευταία ματς η Αρλ, κυνηγά την 6ή θέση η Σέντ Ετίεν, το διπλό τον πρώτο λόγο.

##Καέν-Λανς. Μόνο νίκη θέλει η Λάνς ενώ και η Καέν θέλει βαθμούς, θα πάμε με το Goal-goal  αφού η Λανς θα αγωνιστεί ανοικτά.

##Λοριάν-Τουλούζ. Αήττητη για 10 ματς η Λοριάν αλλά με 7 ισοπαλίες, εντός έδρας είναι δυνατή, διαθέτει άμυνα γρανίτη με 9 μόνο παθητικό, μπορεί να πάρει την νίκη.

##Μονακό-Παρι Σεν Ζερμέν. Πήρε βαθμολογική ανάσα η Μονακό στα τελευταία ματς, αρκετά ανεβασμένη η Παρί μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα.

##Μπορντό-Σοσο. Μάχη για την 6η θέση  δύσκολο σε κάθε πρόβλεψη.

##Μπρεστ-Νις. Απέχουν 3 και 2 βαθμούς αντίστοιχα από την γραμμή του υποβιβασμού, θα μείνουμε μακριά, ίσως τα λίγα γκολ έχουν τύχη.

##Οσερ-Μονπελίε. Αήττητη για 6 παιχνίδια η Οσερ, δυσκολοκατάβλητη η Μονπελίε , τα λίγα γκολ και η ισοπαλία τον πρώτο λόγο.

##Ατλέτικο Μαδρίτης-Μάλαγα. Σε πολύ καλή κατάσταση και οι δύο ομάδες, θα ακολουθήσουμε την φόρα της Ατλέτικο και θα προτείνουμε την νίκη της.

##Ρόμα-Μίλαν. Ένα βαθμό θέλει η Μίλαν για την μαθηματική επιβεβαίωση, αναμένεται ανοικτό παιχνίδι με πολλά γκολ.
##Νανσί-Λιλ. Ξανανέβηκε στην πρώτη θέση η Λιλ, θέλει βαθμούς η Νανσι, το διπλό μπορεί να παιχτεί σε αποδόσεις από 2,00 και άνω.

##Σεβίλλη-Ρεάλ Μαδρίτης. Μόνο η Σεβίλλη έχει ενδιαφέρον, η Ρεάλ παίζει για το γόητρο, τα πολλά γκολ έχουν τον πρώτο λόγο.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση