betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα

##Μαγιόρκα-Βιγιαρεάλ. Άνετες βαθμολογικά είναι και οι δύο ομάδες μετά και την χθεσινή νίκη της Βαλένθια η Βιγιαρεάλ δύσκολα θα μπορέσει να πάρει την Τρίτη θέση, ίσως τα πολλά γκολ έχουν κάποια τύχη.

##Γουλβς-Γουέστ Μπρομ. Εχει ελπίδες ακόμα η Γουλβς αφού χτες δεν κέρδισαν  ούτε Γουϊγκαν ούτε η Μπλάκπουλ, η φιλοξενούμενη είναι άνετη βαθμολογικά, θα δώσουμε ένα μικρό προβάδισμα στην έδρα.

##Αουγκσμπουργκ-ΦΣΒ Φρανκφούρτης. Κερδίζει σήμερα η γηπεδούχος και ανεβαίνει στην μεγάλη κατηγορία, αδιάφορη η ΦΣΒ, χαμηλά ο άσσος λόγω κινήτρου, αξία υπάρχει στο Ν-G αφού η Αουγκσμπουργκ έχει την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία.


##Αουε-Χέρτα. Ένα βαθμό θέλει η Χέρτα ώστε να βγει πρώτη, μπορεί να πάρει σήμερα θετικό αποτέλεσμα.

##Μόναχο 1860-Ινγκλοσταντ. Αδιάφορο ματς, σε πολύ καλή κατάσταση η Μόναχο 1860 έχει τον πρώτο λόγο για την νίκη.

##Μπιλεφέλντ-Καρλσρούη. Μονόπλευρο το ενδιαφέρον με την Καρλσρουη να θέλει τους βαθμούς ώστε να μην μπλέξει σε σενάρια υποβιβασμού, θα τις δώσουμε προβάδισμα χωρίς να υπάρχει αξία στις τιμές του διπλού.

##Ομπερχάουζεν-Γκρόϊτερ Φιρτ. Καίγονται και οι δύο για την νίκη για διαφορετικό στόχο, δεν θα πάρουμε θέση.

##Οσναμπρικ-Μπόχουμ. Μία από τα ίδια, υπάρχει άμεση εξάρτηση με το παραπάνω παιχνίδι αφού η μία ομάδα κυνηγά την άλλη και εδώ θα μείνουμε μακριά.

##Φορτούνα Ντισελν.Ααχεν. Αδιάφορο ματς όπου τα πολλά γκολ έχουν τον πρώτο λόγο.

##Κιλμάρνοκ-Σέλτικ. Μόνο νίκη θέλει η Σέλτικ μετά την χθεσινή νίκη της Ρεϊντζερς και την αυτοκτονία της την προηγούμενη αγωνιστική. Έχει κάποιες σοβαρές απουσίες η Σέλτικ και σε συνδυασμό με την πεσμένη ψυχολογία να αναγκάζει να μείνουμε μακριά.

##Ιντερ-Φιορεντίνα. Από κακές εμφανίσεις προέρχεται η Ίντερ παρά τις νίκες σε αντίθεση με την Φιορεντίνα που δείχνει σε καλή κατάσταση στα τελευταία ματς, η Ίντερ μεσοβδόμαδα έχει τον επαναληπτικό κυπέλλου με την Ρόμα, αξία υπάρχει στην κόντρα της Ίντερ.

##Κάλιαρι-Τσεζένα. Δείχνει τα έχει παρατήσει η Κάλιαρι που δεν έχει στόχους πλέον, το παλεύει η Τσεζένα να αποφύγει τον υποβιβασμό αυτή την στιγμή βρίσκεται στο +2 από την γραμμή του υποβιβασμού.

##Λέτσε-Νάπολι.  Μεγάλη πτώση στον άσσο της Λέτσε αφού ουσιαστικά η Νάπολι είναι αδιάφορη, ίσως βοηθήσει την Λέτσε η Ναπολί ώστε να έχει άλλη μία ομάδα στο νότο.

##Μπολονια-Παρμα. Δεν υπάρχει σχεδόν σε καμία εταιρεία.

##Μπρέσια-Κατάνια. Μόνο νίκη θέλει η Μπρέσια αν θέλει να σωθεί, χωρίς νίκη εκτός έδρας η Κατάνια 0-6-11, δεν έχουμε εμπιστοσύνη στην Μπρέσια και δεν μπορεί να παιχτεί σε τόσο χαμηλές τιμές.

##Ουντινέζε-Λάτσιο. Ματς φωτιά, 1 βαθμό διαφορά έχουν μόνο, στην 4η θέση η Λάτσιο στην 6η θέση η Ουντινέζε, πολύ δύσκολο σε κάθε πρόβλεψη.

##Στόουκ-Άρσεναλ. Η Στόουκ την επόμενη εβδομάδα αγωνίζεται στο τελικό κυπέλλου και δεν έχει μυαλό για το πρωτάθλημα, αναμένουμε εύκολη νίκη της Άρσεναλ ώστε να περιμένει το αποτέλεσμα του ντέρμπι Μάντσεστερ Γιουν-Τσέλσι.

##Βαλενσίεν-Ρεν. Δεν έχει περιθώρια για απώλειες η Βαλενσίεν , σχετικά άνετη βαθμολογικά η Ρεν, δύσκολα χάνει εκτός έδρας η γηπεδούχος σε 16 ματς έχει μόνο 2 ήττες, θα δώσουμε προβάδισμα στην έδρα.

##Μάντσεστερ Γιουν-Τσέλσι. Τελικός πρωταθλήματος, θα το απολαύσουμε χωρίς να ποντάρουμε.

##Τβέντε-Αγιαξ. Τελικός κυπέλλου σε ουδέτερο γήπεδο, οι δύο ομάδες την τελευταία αγωνιστική θα παίξουν και τον τίτλο στην έδρα του Αγιαξ αφού η διαφορά τους είναι 1 βαθμός, τα λίγα γκολ έχουν τύχη.

##ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός. Έναρξη των Πλεϊ Οφ, πρόβλημα στην άμυνα για τον Παναθηναϊκό λόγω τιμωρίας κάποιων παικτών του, σχεδόν πλήρης ο ΠΑΟΚ, τα λίγα γκολ τον πρώτο λόγο.

##Μπαρτσελόνα-Εσπανίολ. Ντέρμπι της Καταλονίας, μεγάλη διαφορά δυναμικότητας, δύσκολα θα προλάβει η Εσπανίολ την 7η θέση, αναμένουμε εύκολη νίκη της Μπαρτσελόνα με πολλά γκολ.

##Καρντεμιρ Καραμπουκ-Φενερμπαχτσε. Μόνο νίκη θέλει η Φενερ που ισοβαθμεί με την Τραμπζονσπορ στην πρώτη θέση, πολύ δυνατή εντός έδρας η Καραμπουκ με ρεκόρ 9-2-4, πολύ χαμηλά το διπλό δεν έχει αξία.

##Μπουτζασπορ-Τραμπζονσπορ. Τα είπαμε παραπάνω για την Τραμπζονσπορ, τα έχει παρατήσει η γηπεδούχος που δύσκολα θα παραμείνει στην κατηγορία, πολλοί παίκτες είναι εκτός ομάδας, παρά την χαμηλή απόδοση του διπλού θα το προτείνουμε.

##Μόλντε-Ροζενμποργκ. Κακή αμυντικά η γηπεδούχος Μόλντε που δέχεται πολύ εύκολα το γκολ, το over 2.5 είναι αρκετά πιθανό.

##ΑΕΚ-Ολυμπιακός Βόλου. Δύο φορές κέρδισε ο Βόλος την ΑΕΚ φέτος, <<μεθυσμένη>> από την κατάκτηση του κυπέλλου η ΑΕΚ, δεν θα πάρουμε θέση.

##Τζένοα-Σαμπντόρια. Αδιάφορη η Τζένοα, καίγεται η Σαμπντόρια αλλά είναι σε κάκιστη κατάσταση στα τελευταία ματς, δεν γνωρίζουμε τις προθέσεις της Τζένοα και θα μείνουμε μακριά.

##Λυων-Μαρσεϊγ. Δεν προλαβαίνει για την πρώτη θέση η Λυών, ξαναέπεσε στην 2η θέση η Μαρσέϊγ, οι δύο ομάδες σκοράρουν και δέχονται εύκολα το γκολ και θα πάμε με το goal-goal.

##Σαραγόσα-Οσασούνα. Εξάποντο παραμονής, αναμένουμε πολύ κλειστό παιχνίδι και θα πάμε με τα λίγα γκολ.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση