betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα

 Στην Αργεντινή 3 αγωνιστικές πριν το τέλος της Κλαουσούρα η Ρίβερ Πλεϊτ υποδέχεται την Κολόν και θέλει μόνο την νίκη.
Η
Ρίβερ βρίσκεται στην 17η θέση της ειδικής βαθμολογίας που οδηγεί σε μπαράζ με ομάδες της δεύτερης κατηγορίας, σήμερα με νίκη ανεβαίνει μία θέση αφού την Παρασκευή έχασε η Ολίμπο που είναι στην 16η θέση. Στην συνέχεια έχει δύσκολο τέλος αφού θα αγωνιστεί εκτός έδρας με την Εστουδιάντες και την τελευταία αγωνιστική θα υποδεχτεί την Λανούς. Έχει μεγάλη πίεση και άγχος στα τελευταία ματς όπου έχει μόνο μία νίκη στα 6 πρόσφατα, δεν έχει σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα εκτός του τιμωρημένου μέσου Ασεβέδο με 14 συμμετοχές.
Η
Κολόν είναι αδιάφορη βαθμολογικά χωρίς προφανής στόχους, είναι και αυτή σε κακή κατάσταση με 2 νίκες και 4 ήττες στα 6 τελευταία, εκτός έδρας είναι πολύ καλύτερη από ότι εντός έδρας που έχει 6 ήττες σε 9 παιχνίδια. Ούτε η Κόλον έχει σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα.
Παρόλο που η
Ρίβερ Πλεϊτ δεν εμπνέει εμπιστοσύνη θα την προτείνουμε αφού η αναγκαιότητα για τους βαθμούς είναι μεγάλη, είναι τεράστια ομάδα και με την βοήθεια της έδρας μπορεί να τα καταφέρει. Γνωρίζουμε ότι ο άσσος θα δεχτεί μεγάλα πονταρίσματα και θα δεχτεί μεγάλη πίεση αλλά εύκολα ή δύσκολα πιστεύουμε θα μπορέσει να πάρει τους 3 βαθμούς.

Ρίβερ Πλεϊτ με απόδοση 1,83.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση