» » » Κάτια Ζυγούλη:Την αγάπησε... Παράφορα!

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα

Κάτια Ζυγούλη:Την αγάπησε... Παράφορα!
Η Κατερίνα Ζυγούλη ή Κάτια όπως είναι γνωστή γεννήθηκε στις 4 Ιουλίου του 1978 στην Θεσσαλονίκη και από μικρή έδειξε ότι έχει αστέρι. Είναι μοντέλο και κατά περιόδους έχει πρωταγωνιστήσει σε κάποιες ταινίες στο σινεμά, ελληνικής παραγωγής. Ήταν η πρώτη νικήτρια των καλλιστείων Playmate το 1997, όπου έκλεψε τις εντυπώσεις από την πρώτη της εμφάνιση.


7-4-katia-zygouli.jpg

aslanis_zigouli_2007.jpg

katia-zigouli.jpg
zugoulh2.jpg

Πρόκειται για ένα από τα πιο γνωστά και καλοπληρωμένα μοντέλα στην Ελλάδα και όχι άδικα, αφού οι αναλογίες την καθιστούν πρότυπο, με ύψος 1,78 και πρόσωπο που μαγνητίζει. Δυνατό της σημείο τα καταγάλανα μάτια της, που όπως φαίνεται έκαναν και τον Σάκη Ρουβά να «κολλήσει» μαζί της.

Katia-Zygouli--gallery-9.jpg

Katia-Zygouli--gallery-10.jpg

katia.jpg
zugoulh-.jpg

Η σχέση της με τον Έλληνα τραγουδιστή ξεκίνησε το 2006 και η πρώτη τους γνωριμία έγινε στα γυρίσματα ενός διαφημιστικού της Vodafone και από’ κει και πέρα το ζευγάρι είναι αχώριστο. Το 2008 παντρεύτηκαν και την ίδια χρονιά η Κάτια έφερε στον κόσμο την μονάκριβη κόρη τους, την Αναστασία. Η μικρή βαπτίστηκε το 2009 και σύμφωνα με τελευταίες ενδείξεις είναι και πάλι έγκυος και σε λίγους μήνες θα γεννήσει τον Ρουβά junior.

1198_ZYGOYLH_ROYBAS_24022006.jpg

rouvas-mpempa.jpg

sakis-katia.jpg

zugoulh-sakhs-baby.jpg

zygouli-rouvas.jpg

Έχει κάνει όλες τις γυναίκες να την ζηλεύουν αφού όχι μόνο έκλεψε τον πιο περιζήτητο άντρα στην Ελλάδα, αλλά εκείνος δείχνει να μην έχει μάτια γι’ άλλη. Όχι άδικα βέβαια, καθώς είναι μια γυναίκα πανέμορφη, κανείς δε μπορεί να το αμφισβητήσει και μάλιστα μια ματιά στις φωτογραφήσεις της ή σε όσα έχει κάνει μέχρι τώρα στον χώρο του μόντελινγκ θα σίγουρα θα σας πείσει.

katia_zygouli_-.jpg

katia_zygouli-fullsize.jpg

katiazygouli-face.jpg

zigouli_m.jpg

zugoulh-make-up.jpg
πηγη www.sday.gr

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση